Sveiki
Jau gražių kadrų pridėjot
Ar gali man kas nors padėt ir atsakyt, kodėl savo kitinio objektyvo 3,5-5,6 negaliu nustatyt mažesnės diafragmos nei 5,6?
QUOTE(Jurina @ 2009 05 11, 11:12)
Ar gali man kas nors padėt ir atsakyt, kodėl savo kitinio objektyvo 3,5-5,6 negaliu nustatyt mažesnės diafragmos nei 5,6?
taigi pati rasai, kad toks objetkyvas-prizoominus didziausia imanoma skyle 5,6. Nori dar didesnes? ATzoomink, t.y. nu padaryk, kad placiau "rodytu".
Laba
jau kiek nuotrauku, kiek nuotrauku...
Daugeli jau esu komentavus, tai nebesikartosiu...
Pupeliuko mazuliukas pavydziu tokio skaidrumo, sviesumo ir ryskumo....
Sea - su berniuku tai man to balto lango keik per daug... O va merginos israiska tai super
C-girl - nu znk tos kojytes tai man baisiai reik O va j/b pas abi su Sea - labai patinka
Hi - nu kazkaip neuzkabino...
Armana - paskesta tavoji smuikininke margumynu juroj - norisi iskirt kur ten kokie kvietkeliai
Na, tikiuos nieko nepamirsau...
Aciu visiems, komentavusiems mano foto
jau kiek nuotrauku, kiek nuotrauku...
Daugeli jau esu komentavus, tai nebesikartosiu...
Pupeliuko mazuliukas pavydziu tokio skaidrumo, sviesumo ir ryskumo....
Sea - su berniuku tai man to balto lango keik per daug... O va merginos israiska tai super
C-girl - nu znk tos kojytes tai man baisiai reik O va j/b pas abi su Sea - labai patinka
Hi - nu kazkaip neuzkabino...
Armana - paskesta tavoji smuikininke margumynu juroj - norisi iskirt kur ten kokie kvietkeliai
Na, tikiuos nieko nepamirsau...
Aciu visiems, komentavusiems mano foto
QUOTE(Jurina @ 2009 05 11, 09:12)
Sveiki
3,5 diafragmą leis naudoti, jeigu židinio nuotolis bus 18 mm (t.y. pats plačiausias kit'inio objektyvo kampas). vos tik siaurinsi, t.y. didinsi mm skaičių, diafragmą užsidarinės, t.y. didės jos reikšmė.
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 11, 10:14)
taigi pati rasai, kad toks objetkyvas-prizoominus didziausia imanoma skyle 5,6. Nori dar didesnes? ATzoomink, t.y. nu padaryk, kad placiau "rodytu".
ar gerai supratau kad turiu maksimaliai atitolint vaizdą?
jau pabandžiau, taip ir yra
Ačiū
Loreli - jb per pilkas, ir nieks neuzkabina - jokio veiksmo ar dominancio dalyko... Orchideja tikrai atrodo, kaip iskirpta...
Ninin, jei berniukas nelaikytu tos lazdeles - gal ir nesiprasytu tos erdves, o dabar kazkaip iskart noris klaust, ka jis ten laiko - foto to nesimato...
Nikke - spalvos tai labai grazios - bet....
Lamella - man geriau pirmasis variantas ir nelabai reik apacios - bet jei butu - nepamaisytu
Puke - gausi lupt uz sharpa O del burbulu - tai dar reik bandyt
A.M - dar nebuvau macius - man visai patinka... tik tas fonas nelabai...
Ninin, jei berniukas nelaikytu tos lazdeles - gal ir nesiprasytu tos erdves, o dabar kazkaip iskart noris klaust, ka jis ten laiko - foto to nesimato...
Nikke - spalvos tai labai grazios - bet....
Lamella - man geriau pirmasis variantas ir nelabai reik apacios - bet jei butu - nepamaisytu
Puke - gausi lupt uz sharpa O del burbulu - tai dar reik bandyt
Sveikos registruojuosi ir cia, nes pradziamoksles man sake cia eit tikiuosi priimsit, pasivyti jus be sansu tai kai rasiu sekunde begsiu i kudra jusu darbu nauju ziet
Tiesa, gal zinot, jeigu idejus atminties kortele raso, kad ji uzblokuota, tai reskia, kad jai jau sakutes ar dar eina pataisyt?
Tiesa, gal zinot, jeigu idejus atminties kortele raso, kad ji uzblokuota, tai reskia, kad jai jau sakutes ar dar eina pataisyt?
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 11, 08:29)
Sveikos registruojuosi ir cia, nes pradziamoksles man sake cia eit tikiuosi priimsit, pasivyti jus be sansu tai kai rasiu sekunde begsiu i kudra jusu darbu nauju ziet
O kortele formatuoji? Jei tik trini, pabandyk suformatuot (funkcija fotike), turetu padet
Labas rytas ,
Ačiū visoms už komentarus mano nuotraukai
Norėjau šiandien dėti foto į Stklo temą, ale pažiūrėjau, kad jis jau pasibaigė reiškia pražiopsojau Eisiu balsų atiduoti.
Ačiū visoms už komentarus mano nuotraukai
Norėjau šiandien dėti foto į Stklo temą, ale pažiūrėjau, kad jis jau pasibaigė reiškia pražiopsojau Eisiu balsų atiduoti.
QUOTE(Armana @ 2009 05 11, 11:29)
o ne ryt baigiasi?
Tiesa, dar ir Sea geros keliones - oi, kaip smagu butu, jei pavyktu diiiideli dideli meeta suorganizuoti
Del nuotrakuku, gerai neapziurejau - dalinames monitorium su mazium, tai salia mikes pukuotuko vietos sm tik paskaityt lieka - nuotraukom ziuret langas per siauras, bet fainu maciau
Del nuotrakuku, gerai neapziurejau - dalinames monitorium su mazium, tai salia mikes pukuotuko vietos sm tik paskaityt lieka - nuotraukom ziuret langas per siauras, bet fainu maciau
[/quote]
Neturejau is ko rinktis,kambary buvo per tamsu,tai teko iseiti i balkona ,veliau imesiu dar keleta bandymu su
beje noreciau ir as gauti psw
[/quote]
Neturejau is ko rinktis,kambary buvo per tamsu,tai teko iseiti i balkona ,veliau imesiu dar keleta bandymu su
beje noreciau ir as gauti psw