Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki smile.gif
Jau gražių kadrų pridėjot wub.gif
Ar gali man kas nors padėt ir atsakyt, kodėl savo kitinio objektyvo 3,5-5,6 negaliu nustatyt mažesnės diafragmos nei 5,6?
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 05 11, 11:12)
Ar gali man kas nors padėt ir atsakyt, kodėl savo kitinio objektyvo 3,5-5,6 negaliu nustatyt mažesnės diafragmos nei 5,6?

taigi pati rasai, kad toks objetkyvas-prizoominus didziausia imanoma skyle 5,6. Nori dar didesnes? ATzoomink, t.y. nu padaryk, kad placiau "rodytu".
Atsakyti
Laba smile.gif

jau kiek nuotrauku, kiek nuotrauku... bigsmile.gif

Daugeli jau esu komentavus, tai nebesikartosiu...

Pupeliuko mazuliukas wub.gif pavydziu tokio skaidrumo, sviesumo ir ryskumo.... wub.gif

Sea - su berniuku tai man to balto lango keik per daug... g.gif O va merginos israiska tai super biggrin.gif thumbup.gif

C-girl - nu znk tos kojytes tai man baisiai reik g.gif O va j/b pas abi su Sea - labai patinka thumbup.gif

Hi smile.gif - nu kazkaip neuzkabino... g.gif

Armana - paskesta tavoji smuikininke margumynu juroj - norisi iskirt kur ten kokie kvietkeliai biggrin.gif

Na, tikiuos nieko nepamirsau... g.gif

Aciu visiems, komentavusiems mano foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 11 gegužės 2009 - 09:19
QUOTE(Jurina @ 2009 05 11, 09:12)
Sveiki smile.gif
Jau gražių kadrų pridėjot  wub.gif 

3,5 diafragmą leis naudoti, jeigu židinio nuotolis bus 18 mm (t.y. pats plačiausias kit'inio objektyvo kampas). vos tik siaurinsi, t.y. didinsi mm skaičių, diafragmą užsidarinės, t.y. didės jos reikšmė.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 11, 10:14)
taigi pati rasai, kad toks objetkyvas-prizoominus didziausia imanoma skyle 5,6. Nori dar didesnes? ATzoomink, t.y. nu padaryk, kad placiau "rodytu".

ar gerai supratau kad turiu maksimaliai atitolint vaizdą?
jau pabandžiau, taip ir yra blush2.gif
Ačiū
Atsakyti
Loreli - jb per pilkas, ir nieks neuzkabina - jokio veiksmo ar dominancio dalyko... Orchideja tikrai atrodo, kaip iskirpta... g.gif

Ninin, jei berniukas nelaikytu tos lazdeles - gal ir nesiprasytu tos erdves, o dabar kazkaip iskart noris klaust, ka jis ten laiko - foto to nesimato... g.gif

Nikke - spalvos tai labai grazios - bet.... ax.gif biggrin.gif

Lamella - man geriau pirmasis variantas ir nelabai reik apacios - bet jei butu - nepamaisytu biggrin.gif

Puke - gausi lupt uz sharpa biggrin.gif tongue.gif O del burbulu - tai dar reik bandyt smile.gif

A.M - nestuke.gif dar nebuvau macius - man visai patinka... wub.gif tik tas fonas nelabai... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 11 gegužės 2009 - 09:26
Sveikos smile.gif registruojuosi ir cia, nes pradziamoksles man sake cia eit g.gif tikiuosi priimsit, pasivyti jus be sansu smile.gif tai kai rasiu sekunde begsiu i kudra jusu darbu nauju ziet bigsmile.gif

Tiesa, gal zinot, jeigu idejus atminties kortele raso, kad ji uzblokuota, tai reskia, kad jai jau sakutes ar dar eina pataisyt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 gegužės 2009 - 09:47
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 11, 08:29)
Sveikos smile.gif registruojuosi ir cia, nes pradziamoksles man sake cia eit  g.gif tikiuosi priimsit, pasivyti jus be sansu smile.gif tai kai rasiu sekunde begsiu i kudra jusu darbu nauju ziet  bigsmile.gif

Tiesa, gal zinot, jeigu idejus atminties kortele raso, kad ji uzblokuota, tai reskia, kad jai jau sakutes ar dar eina pataisyt?  g.gif

O kortele formatuoji? Jei tik trini, pabandyk suformatuot (funkcija fotike), turetu padet smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,

Ačiū visoms už komentarus mano nuotraukai ax.gif

Norėjau šiandien dėti foto į Stklo temą, ale pažiūrėjau, kad jis jau pasibaigė blink.gif reiškia pražiopsojau doh.gif blush2.gif Eisiu balsų atiduoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 11 gegužės 2009 - 10:29
QUOTE(Armana @ 2009 05 11, 11:29)
Norėjau šiandien dėti foto į Stklo temą, ale pažiūrėjau, kad jis jau pasibaigė  blink.gif reiškia pražiopsojau  doh.gif blush2.gif Eisiu balsų atiduoti.

o ne ryt baigiasi? g.gif
Atsakyti
Tiesa, dar ir Sea geros keliones - oi, kaip smagu butu, jei pavyktu diiiideli dideli meeta suorganizuoti bigsmile.gif

Del nuotrakuku, gerai neapziurejau - dalinames monitorium su mazium, tai salia mikes pukuotuko vietos sm tik paskaityt lieka - nuotraukom ziuret langas per siauras, bet fainu maciau smile.gif
Atsakyti
A.M - nestuke.gif dar nebuvau macius - man visai patinka... wub.gif tik tas fonas nelabai... unsure.gif
[/quote]

Neturejau is ko rinktis,kambary buvo per tamsu,tai teko iseiti i balkona smile.gif ,veliau imesiu dar keleta bandymu su nestuke.gif

beje noreciau ir as gauti psw
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A.M: 11 gegužės 2009 - 10:44