Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 10, 18:13)
Gal dar parodysiu viena foto is vakarykscios velos keliones namo.  tongue.gif
Cia dauguma tokiu foto nemegejai, bet man visai graziai tie niuansiniai perejimai ir blikai ziurisi smile.gif svariai smile.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 10, 19:35)
O gal dabar geriau kvadrate...? blush2.gif
Gerai pasake Nike, ne kaires kirpt, o apacios pridet biggrin.gif cia as is oro tokia taisykle dabar paemiau, niekad nieko neskaiciau, bet veidas eina i perspektyva, ne tik kad i toli bet dar ir istrizai kadro, taip kad tuo atveju erves labai trukumo pojutis labai didelis. va jei frontaliai fotkinti, tada ir apkapojimai daznai tinka mastau.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 05 10, 19:46)
Cia keletas nauju mano vaiku foto 4u.gif kritika laukiama 4u.gif
kokia cia dar kritika smile.gif jb tai tikras nuostabumelis. na gal ir galeciau prikibt kad antrojoj noretus daugiau virsaus ir kaires, bet ai irnesakyk.gif

QUOTE(Armana @ 2009 05 10, 19:48)
Mažoji smuikininkė[/b]
na man be cinkelio, paprastute, kiek isblukus, bet sviesa plaukuose graziai zaidzia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 10 gegužės 2009 - 18:13
Perversmas įvyko. Na kadangi aš ir ten , ir šen buvau, bet su retais pasireiškimais, tai dabar būsiu čia ir toliau su retais pasirodymais. Bandysiu ir toliau mokintis.... kaip norečiau tokių fotkių kaip Pupeliuko lelius......, bet kažkaip labai sunku su tuo ryškumu, net nežinau, nors ir sienos visam bute baltos cool.gif Dedu vieną iš paskutinių savo mažosios

user posted image

ir pagaliau pavyko pražydinti:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 08, 23:07)
Klausimas pasmalsavimui: kodel dalyvaujat Kudroje , o ne e-foto pvz, nes ten lyg komentarai ne tokie astrus ir kazkaip i viska paprasciau ziurima smile.gif.
Cia as zinoma is nuogirdu tik, nes nei ten nei ten dar nedejus foto.

net nežinočiau, kaip atsakyt, kodėl kūdroje..
gal todėl, kad kai į šią temą atėjau, visos paslaptingai šnibždedavosi "mačiau šitą tavo foto TEN, balsavau, jau TEN viską parašiau" - intrigavo. tad kai sužinojau, kad TEN - kūdra, tai ir aš įlindau biggrin.gif
o dėl komentarų. man tai jau geriau aštrūs, bet teisingi komentarai, negu usi musi siusi švelnybės, mielybės ir visokie "plius plius plius" biggrin.gif

QUOTE(vugi @ 2009 05 08, 23:12)
Niu ka smile.gif, prisistatau ir as
user posted image

man ši - geras pagrindas būsimai gerai nuotraukai. bresoniškai tokiai. sulaukyti paukščio, šuns, katės, vyro, moters, vaiko, dviračio - na ko nors, traukiančio dėmesį ir sugriaunančio statiškumą, ir bus puiku..smile.gif pakartot smile.gif

QUOTE(O @ 2009 05 09, 13:56)
Oooo kiek sviezio kraujo  essen.gif  bigsmile.gif
Sveiki visi, labai malonu kad atgaivinot musu skyreli 4u.gif Tikrai labai labai butu gaila jo prarasti, jungiuosi prie Wyshnios ir Sansaros- foto jusu techniskai puikios, kadangi dalyvavau ir Jusu ND, tai galiu drasiai teigti kad ir fantazios stokos neturite, linkiu nesustoti, nekrizikuoti, o tiesiog megautis musu bendru hobbi- fotografija, kad ir kokia ji bebutu-skaitmenine, juostine, su PSopu, be jo, svarbiausia kad tai jums pacioms patiktu nu ir aisku mums  biggrin.gif raganoms tongue.gif

Oksana, būsi gegužės 21 meet'e?
aš niekaip nuotraukos neišsiunčiu, guli pas mane paruošta ir.. guli.. tai tikiuosi susitikti ir atiduoti, a? smile.gif 4u.gif ar labai nori iki pašto kulniuoti? biggrin.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 09, 21:22)
Jau trečia diena bandau prisijaukint fotoaparatą. Dedu vieną portretą ar labai kaklo trūksta...?

kadravimas tikrai nelabai, bet jb gražus ir, aišku, modelis. pakartot. daugiau merginos nemažai jau susakė.

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 09, 21:58)
Labas vakaras, ilgai svarsciau ar prasytis i jusu buri, nes man labai labai toli iki tokiu kokybisku, ryskiu ir prasme turinciu foto kaip jusu  blush2.gif  Bet kadangi beveik visa pradziamoksliu grupe persikele cia, tai prisistatu ir as su keliomis foto

Kuno kalba
user posted image

na man tik ši visai patiko, bet rankų padėtis nenatūrali. šiaip patiko rakursas, tos raukšlelės, odos baltumas. viskas, išskyrus plaštakas..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 10 gegužės 2009 - 18:31
QUOTE(Armana @ 2009 05 10, 18:48)

Mažoji smuikininkė

Patiko thumbup.gif Gal balško aplinka (norisi kažkios rimtesnės gal, vientisos)...
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 10, 18:46)

Patiko jb vertimu! KAIP jūs taip gražiai verčiat į jb g.gif
Atsakyti
Sveikos, nespėjau taip, nebespėsiu išvis biggrin.gif Smagus pagyvėjimas. Pupeliuko foto kokybė (man) pavydėtina, Sea...gerai, kokybiška, bet antroj mano monitorius tą pirštuką jau labai kaip kažkokį nebenatūralų "piešia", žiūriu taip, žiūriu kitaip ir akim į kietą šaltą daiktą labiau panašu... blush2.gif Vaizduotė (mano) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 10, 17:46)
Cia keletas nauju mano vaiku foto 4u.gif kritika laukiama 4u.gif

berniuko veidukas labai baltas, dingsta lango sviesume g.gif pasakiau cia as lotuliukas.gif antroji liuks man wub.gif

QUOTE(Armana @ 2009 05 10, 17:48)

Mažoji smuikininkė

grazi, bet atrodo pastatei mergyte ir liepei griezt pozavimui blush2.gif

QUOTE(Loreli @ 2009 05 10, 18:16)
Dedu vieną iš paskutinių savo mažosios

o kur emocija, judesys, zaislai ar dar kas, prie sienos vaikas kaip pasinei foto pastatytas, liuuudnas toks biggrin.gif mirksiukas.gif

turejau galimybe paciupinet nikona d90 wub.gif savininkai fotkino ant auto ir su blykste imontuota, jau siek tiek tamsoka buvo, paziurejau foto - blykste taip svelniai veike, kad liuks nuotraukos gavos, sviesios, skaidrios unsure.gif as su savo sviesuoju objektyvu 35mm f1,8 ir diafragmos prioritetu tokiu nepadariau unsure.gif doh.gif
Atsakyti
tęsiant temą "vaikai" ...

user posted image

ir..pastebėjau, kad visai nemoku fotografuot uždarose patalpose doh.gif Na namuose dar dar, bet kokioje bažnyčioje, salėje...visiškai niekaip beveik biggrin.gif negaunu elementarios kokybės neliečiant jokių kompozicinių ir pan. dalykų...su muiline aiškiau buvo cool.gif
Atsakyti
IR aš su vaikų...
Labai laukiu pastabų... ir žinau, kad su buitiakais blush2.gif

user posted image

Hi, viršaus trūksta, o rankų gal mažiau noris... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 05 10, 20:16)
Perversmas įvyko
Na pirmasis portretas labai jau pilkas, veidukas susilieja su siena, matos buvo isdege smile.gif o geles taip pat "deganciais" pakrasteliais, tas permatomumas ziedu, na nezinau, tiesiog man toks ispudis, kad su ps iskirpta, aisku matyt taip nera, tik sakau kaip atrodo smile.gif

smile.gif+2009 05 10, 21:20-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 05 10, 21:20)
tęsiant temą "vaikai" ...
A cia man irgi dangaus baltas plemas lenda i akis tongue.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 05 10, 22:53)
IR aš su vaikų...
Man sita nuotrauka kelia toki naujaukuma, kazko truksta, o ilgiau pagalvojus manau kad erdves. matosi susidomejimas berniuko, lyg kzka matytu ir tam sypsotusi, o va tiesiai pries akis jam ta nuotrauka baigiasi biggrin.gif ir tas pagalys, taip nukirstas. manau cia labiau tiktu horizontalus formatas.

Atleiskit, kad taip stagnatoriskai kabinejuosi, lyg vartyciau kokia nelauzomu taisykliu knyga, tiesiog zinau kaip man buvo svarbu isgirst visas pastabeles, tai dabar stengiuos ir as bent kiek padeti. bet grajt nebepaspesiu su jum, nes tema igavo nebloga pagreiti unsure.gif
Atsakyti
Dėkui Ninin už atsiliepimą, Grethen... spalvotame variante yra vos vos to daungaus spalvos, bet va prikibau prie J/B biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 05 10, 23:25-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 05 10, 23:25)
Dėkui Ninin už atsiliepimą, Grethen... spalvotame variante  yra vos vos to daungaus spalvos, bet va prikibau prie J/B  biggrin.gif
Bet jis gerokai isdeges, ar ne? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 10, 22:30)
Bet jis gerokai isdeges, ar ne? tongue.gif

nu..tik šiek tiek labai pablyškęs tongue.gif
Atsakyti