QUOTE(Rasytce @ 2009 05 08, 23:07)
Klausimas pasmalsavimui: kodel dalyvaujat Kudroje , o ne e-foto pvz, nes ten lyg komentarai ne tokie astrus ir kazkaip i viska paprasciau ziurima
.
Cia as zinoma is nuogirdu tik, nes nei ten nei ten dar nedejus foto.
net nežinočiau, kaip atsakyt, kodėl kūdroje..
gal todėl, kad kai į šią temą atėjau, visos paslaptingai šnibždedavosi "mačiau šitą tavo foto TEN, balsavau, jau TEN viską parašiau" - intrigavo. tad kai sužinojau, kad TEN - kūdra, tai ir aš įlindau
o dėl komentarų. man tai jau geriau aštrūs, bet teisingi komentarai, negu usi musi siusi švelnybės, mielybės ir visokie "plius plius plius"
QUOTE(vugi @ 2009 05 08, 23:12)
Niu ka
, prisistatau ir as
man ši - geras pagrindas būsimai gerai nuotraukai. bresoniškai tokiai. sulaukyti paukščio, šuns, katės, vyro, moters, vaiko, dviračio - na ko nors, traukiančio dėmesį ir sugriaunančio statiškumą, ir bus puiku..
pakartot
QUOTE(O @ 2009 05 09, 13:56)
Oooo kiek sviezio kraujo
Sveiki visi, labai malonu kad atgaivinot musu skyreli
Tikrai labai labai butu gaila jo prarasti, jungiuosi prie Wyshnios ir Sansaros- foto jusu techniskai puikios, kadangi dalyvavau ir Jusu ND, tai galiu drasiai teigti kad ir fantazios stokos neturite, linkiu nesustoti, nekrizikuoti, o tiesiog megautis musu bendru hobbi- fotografija, kad ir kokia ji bebutu-skaitmenine, juostine, su PSopu, be jo, svarbiausia kad tai jums pacioms patiktu nu ir aisku mums
raganoms
Oksana, būsi gegužės 21 meet'e?
aš niekaip nuotraukos neišsiunčiu, guli pas mane paruošta ir.. guli.. tai tikiuosi susitikti ir atiduoti, a?
ar labai nori iki pašto kulniuoti?
QUOTE(lamella @ 2009 05 09, 21:22)
Jau trečia diena bandau prisijaukint fotoaparatą. Dedu vieną portretą ar labai kaklo trūksta...?
kadravimas tikrai nelabai, bet jb gražus ir, aišku, modelis. pakartot. daugiau merginos nemažai jau susakė.
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 09, 21:58)
Labas vakaras, ilgai svarsciau ar prasytis i jusu buri, nes man labai labai toli iki tokiu kokybisku, ryskiu ir prasme turinciu foto kaip jusu
Bet kadangi beveik visa pradziamoksliu grupe persikele cia, tai prisistatu ir as su keliomis foto
Kuno kalba
na man tik ši visai patiko, bet rankų padėtis nenatūrali. šiaip patiko rakursas, tos raukšlelės, odos baltumas. viskas, išskyrus plaštakas..