Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(zuvialia @ 2009 05 09, 23:55)
sveiki visi,
smagumelis cia!!!!!
atejau apsidairyti,ar jokio meeto nevyksta smile.gif

o tu Lt? nu tai vyks tada bigsmile.gif
Atsakyti
Zuvialia, mytas geguzes 21 i vakara (data ir laikas preliminarus, tikslinsim smile.gif )
Jei kas nori paziuret genialiaja fotografija - siandien 15:00 kartoja per History (taigi sestadieniais 23:00, sekmadieniais 7:00 berods, ir 15:00)
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 05 10, 11:26)
Zuvialia, mytas geguzes 21 i vakara (data ir laikas preliminarus, tikslinsim smile.gif )
Jei kas nori paziuret genialiaja fotografija - siandien 15:00 kartoja per History (taigi sestadieniais 23:00, sekmadieniais 7:00 berods, ir 15:00)

Patiko laida... thumbup.gif
Reik mokėti neištrinti/išmesti tokias nuotraukas (ar/ir suprasti/sugebėti pamatyti kas juose TOKIO) biggrin.gif ir kažkada tai gali būti vertos dėmesio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 09, 18:53)
Pora šeimyninių foto:
joooo, jau mimikos biggrin.gif jos man cia cinkelis wink.gif aiq nepaisant kokybes

QUOTE(Pukė @ 2009 05 09, 23:01)
dedu bandymus smile.gif
Man antroji visai idomi, nezinau, bet apsvietimas kazkox mistiskas, su nuotaika smile.gif bet kazko siai nuotraukai dar truksta

QUOTE(lamella @ 2009 05 09, 23:22)
Jau trečia diena bandau prisijaukint fotoaparatą. Dedu vieną portretą ar labai kaklo trūksta...? ax.gif
Na man tai labai labai truksta daug apacios, tokia foto noretus matyti kvadrate. arba tada turetu buti gryn portretas be pasaliniu objektu. siaip modelis idomus, perspektyvus toks, prasom su juo daugiau praktikuotis wink.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 09, 23:58)
ir as su keliomis foto
pirmiji tai kokybiski nakties vaizdeliai, bet juose detaliu daugoka, nors sviesos tikrai grazios smile.gif kuno kalba geriausia foto, noretus ryskesniu kuno linkiu, bet siaip kokybiskai. o paskutiniojoj tai ryskiai bus perspausta su greiciausiai "gausian blur" biggrin.gif
Atsakyti
Pupeliuk, kokybe pritrenkianti! bigsmile.gif Virsutinej foto gal man noretusi truputi daugiau virsaus... g.gif Bet siaip man labai labai grazu, ir sviesa tokia skaidri... wub.gif As fotografuoju su 50 mm, F1.8, tai va, dabar turbut jau reiks svajoti apie 1.4 (arba 1.2 lotuliukas.gif ). Ypac norisi greitesnio fokusavimo, kad speciau savus uraganus pavyti.

Puke, mergaites jau pasake del sarpo. blink.gif biggrin.gif O nuotaika tai man vidurines labiausiai patiko, tokia svajinga.

Lamella, nugi kokybiska, ka jau ir bepridursi. thumbup.gif Matau, megsti gerai apspausti zmones, kad nepaspruktu? biggrin.gif Patiko Grethenn pastaba del kvadrato.

Baccardi, jau norejau apie tave klausti, ar nera kokiu ziniu. bigsmile.gif Pagal parasa atrodo, kad dar nera? blush2.gif Prasom mus "laikyti kurse", kaip sako broliai rusai. biggrin.gif

Gal dar parodysiu viena foto is vakarykscios velos keliones namo. tongue.gif
1/50 Sec., F1.8, ISO 1600.
user posted image
Atsakyti
Oi, gi pamirsau. doh.gif
Dekui uz jusu albumo (t.y., jau musu albumo biggrin.gif ) pswd. Buvo labai idomu pasisniukstineti. Labai patiko subtili, neinoringa, bet vis dar pakankamai praktiska MS vestuviu fotografija. wub.gif Dar labai patiko tema "Mano geriausias metu darbas" - puiki ideja, labai idomu ne tik pasiziureti puikius darbus, bet ir paskaityti, kaip mogus masto, kodel geriausiu laiko butent ta kadra. Manau, kad verta butu sita tema testi (as pati tai is pernai neturiu ka rodyti, nes tik siemet pradejau fotografuoti blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 10, 16:46)
Na man tai labai labai truksta daug apacios, tokia foto noretus matyti kvadrate. arba tada turetu buti gryn portretas be pasaliniu objektu. siaip modelis idomus, perspektyvus toks, prasom su juo daugiau praktikuotis wink.gif

Ačiū, bandysiu su juo praktikuotis 4u.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 05 10, 17:13)
Lamella, nugi kokybiska, ka jau ir bepridursi.  thumbup.gif Matau, megsti gerai apspausti zmones, kad nepaspruktu?  biggrin.gif Patiko Grethenn pastaba del kvadrato.

Aha mėgstu doh.gif Nežinau kaip atsikratyt to įpročio... biggrin.gif

O gal dabar geriau kvadrate...? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Lamella, oi ne, man tai tikrai ne geriau. Veidas praktiskai remiasi i siena - nejauku. Jei jau kvadratas - tai reikia daugiau apacios, o ne maziau desines. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 10, 18:38)
Lamella, oi ne, man tai tikrai ne geriau. Veidas praktiskai remiasi i siena - nejauku. Jei jau kvadratas - tai reikia daugiau apacios, o ne maziau desines.  biggrin.gif

Na gerai, nebetaisau, eisiu geriau išnaujo jo fotografuot biggrin.gif
Atsakyti

Sveiki 4u.gif

jei sutarsit koki meeta organizuot, praneskit please:)

Cia keletas nauju mano vaiku foto 4u.gif kritika laukiama 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lamella, man pirmasis variantas labiau patiko, geras portretas ax.gif

O kaip ši nuotraukytė

Mažoji smuikininkė

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 10 gegužės 2009 - 17:51
Sea, o tu kur dabar?
Atsakyti