Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 09, 17:53)
O aš turiu najų objektyvų tongue.gif

Mėgaujuos f1,4. Objektyvas juntamai malonesnis nei 50mm f1,8, sunkesnis, aštresnis ten kur fokusas ir geriau fokusuoja. Nu net atsigavau pakeitusi savo 50-tuką.

Pora šeimyninių foto:

drinks_cheers.gif turiu ir as toki, tiksliau jau cia vyro smile.gif , bet as taip fotkint tai toli grazu nemoku doh.gif zinoma ir lelius pas mane jau ne toks statiskas, kad galeciau tokias pozas isgaut ax.gif

apie Tavo leliaus foto tai jau ner zodziu apsakyt kokios wub.gif o koks cia apsvietimas naudotas? sviesa krenta is sono tik?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 09, 00:15)
Rascyte, man tai kudros formatas daug labiau patinka,anksciau net nezinojau apie efoto 4u.gif

supratau smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 09, 13:57)
O as uzsiregistravau e-foto, ten mano manymu aukstesnis lygis. Kudra uzknisa smile.gif

biggrin.gif aisku ir konkretu . kol kas tai man mieliau atrodo irgi e-foto.

Kudra mano neigudusiomis akimis zvelgiant persunkta meno ir kiek esu girdejus tai ten labai kazkoks susiskirstymas yra, o va e-foto lyg liberalesne aplinka.
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif

as vis bandau grazu kadra padaryt vaiko, puciancio muilo burbulus smile.gif isimetu vis burbulus i rankine ir siulau pust lotuliukas.gif jauciu, baigsis greit mano vaiko kantrybe, nes vis ja stumdau, atsistok ten, pasisuk ten doh.gif lotuliukas.gif

dedu bandymus smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

paciai man labiausiai vidurinis var patinka, gaila burbulai nelabai matosi del sviesaus fono, kaip jums? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 09, 21:31)
apie Tavo leliaus foto tai jau ner zodziu apsakyt kokios  wub.gif o koks cia apsvietimas naudotas? sviesa krenta is sono tik?

Apšvietimas tai pas mane labai dėkingas tongue.gif šiaip realiai šviesa yra iš už nugaros šiek tiek kampu, bet veiduką apšviečia tas saulės apšviestas plotas ant sofos (matosi ties rankyte padegimų, kurie bendrai paėmus visiškai netrukdo), suveikia kaip reflektorius, turėjau ir kadrų, kur geriau matosi tas apšvietimas nuo sofos, bet pratryniau iš aparato kaip netinkamus, tai neturiu kaip parodyti smile.gif šiaip bendrai aplinka balta, tai ten šviesa nuo visur po biški atsispindi ir gražiai paskirsto apšvietimą.

Puke - antroji geriausia, trečioj labai stipriai persūdei su sharpu. Maskavai neryškumą? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 09 gegužės 2009 - 21:11
Sveiki,
Atsiprasau, kad nekomentuoju, namie manes prie kompo neleidzia blush2.gif
labai dziugina sviezias kraujas bei entuziazmas 4u.gif
Pupeliuk, ale mazasis - nu tikrai tavo - labai i didyji panasus. Kokybe, aisku super!

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 09, 22:01)
dedu bandymus smile.gif

Man tai pirmoji, kaip neigudusiai rolleyes.gif .

bet jau sarpo sarpo, visi plaukuciai pasidenge tiesiog šarma, na isivaizduoji kaip po saltuko taip buna. ir visi konturu krastciukai net raibuliuoja unsure.gif bent jau man tai taip butent tavo foto rodo, nezinau kaip kitoms pasirodys

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 09, 22:10)
Apšvietimas tai pas mane labai dėkingas

niugis viskas aisku tuomet, pavyyydu net baisu biggrin.gif kad kiba koki kambary baltai perdazyt cool.gif
Atsakyti
Puke, man antra ir trečia patinka, bet labai jau šarpo daug... g.gif
Aš vis sugrįžtu Pupeliuko foto pasižiūrėti, nu taip ryšku ir gražu negaliu wub.gif

Jau trečia diena bandau prisijaukint fotoaparatą. Dedu vieną portretą ar labai kaklo trūksta...? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 09 gegužės 2009 - 21:24
Labas vakaras, ilgai svarsciau ar prasytis i jusu buri, nes man labai labai toli iki tokiu kokybisku, ryskiu ir prasme turinciu foto kaip jusu blush2.gif Bet kadangi beveik visa pradziamoksliu grupe persikele cia, tai prisistatu ir as su keliomis foto blush2.gif

Saulelydis
user posted image

Naktinis miestas
user posted image

Kuno kalba
user posted image

Pagranduke
user posted image
Atsakyti
Zmones, kas turit kabeli - nuo 23:00 t.y.dabar, per History - genialioji fotografija
Atsakyti
O dėkui, BN smile.gif nulėkiau įsijungt net smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 09, 21:10)
Puke - antroji geriausia, trečioj labai stipriai persūdei su sharpu. Maskavai neryškumą? wink.gif

su trecia maskavau, aha, nuo jusu nieko nepaslepsi biggrin.gif patiko tas momentas, bet, deja, kokybes pritruko doh.gif nieko, vasara ilga lotuliukas.gif

o antroji ir siaip neisplaukus, pasharpinau ja nedaug, o flikras dar labiau pasharpino doh.gif zodziu, aisku, su sharpu mazint apsukas reik biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
sveiki visi,
smagumelis cia!!!!!
atejau apsidairyti,ar jokio meeto nevyksta smile.gif
Atsakyti