Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Oooo kiek sviezio kraujo essen.gif bigsmile.gif
Sveiki visi, labai malonu kad atgaivinot musu skyreli 4u.gif Tikrai labai labai butu gaila jo prarasti, jungiuosi prie Wyshnios ir Sansaros- foto jusu techniskai puikios, kadangi dalyvavau ir Jusu ND, tai galiu drasiai teigti kad ir fantazios stokos neturite, linkiu nesustoti, nekrizikuoti, o tiesiog megautis musu bendru hobbi- fotografija, kad ir kokia ji bebutu-skaitmenine, juostine, su PSopu, be jo, svarbiausia kad tai jums pacioms patiktu nu ir aisku mums biggrin.gif raganoms tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 05 09, 15:31)
idedu pakartotinai
Pirmaja matau jb smile.gif antra tai brach kaip sugauta, nemeginau bet jauciu sunkiai taip pavyktu biggrin.gif o 3cia labai jau pilka
Atsakyti
Nu fain kiek čia jūsų daug! 4u.gif Išjudėjimas nemenkas jaučiasi thumbup.gif

ms, jau ne kartą esu tau sakiusi apie tavo vestuvines foto, kad man gražu rolleyes.gif Labai gerai Gaziulka parašė apie jas.

O aš turiu najų objektyvų tongue.gif

Mėgaujuos f1,4. Objektyvas juntamai malonesnis nei 50mm f1,8, sunkesnis, aštresnis ten kur fokusas ir geriau fokusuoja. Nu net atsigavau pakeitusi savo 50-tuką.

Pora šeimyninių foto:

user posted image

O šita gavosi labai panaši į mano pačiąją pirmąją "best ever" biggrin.gif nuotrauką, kurioje buvo vyresnėlis panašaus amžiaus kaip dabar mažius ir su kuria debiutavau į šitą skyrelį (tik aišku nuotraukos kokybė gerokai pakito biggrin.gif ), panašūs visgi tie mano bernai, tik akių spalvos skiriasi smile.gif

user posted image

Komentarai? 4u.gif
Atsakyti
Pupeliuk, nu man tai super. wub.gif
Atsakyti
as pupeliuk prisimenu, kaip tu skundeisi, kad tavo pirmas vaikas visai neidomus modelis, nes tik ant pilvo guli ir vienintele tokia poza yra fotogeniska lotuliukas.gif foto ryskumas wow blink.gif uzpavydejau....... aisku, cia su akytemis jau nieko nedaryta, nes nemuilina objektyvas kaip tavo senas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 09 gegužės 2009 - 17:21
Pupeliuk, nu man tai super! Ryškumas neišpasakytas, aš irgi noooriu tokio objektyvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 09, 18:21)
as pupeliuk prisimenu, kaip tu skundeisi, kad tavo pirmas vaikas visai neidomus modelis, nes tik ant pilvo guli ir vienintele tokia poza yra fotogeniska  lotuliukas.gif foto ryskumas wow  blink.gif uzpavydejau....... aisku, cia su akytemis jau nieko nedaryta, nes nemuilina objektyvas kaip tavo senas  thumbup.gif

Taip taip, ir dabar tas pats lotuliukas.gif nu mažai aš fotografuoju mažajį, nes neįdomu biggrin.gif na bet dabar biški geriau, jau koks veiksmas su vyresniuoju yra, tai įvairesnės foto biggrin.gif Bet esmė ta pati - ant pilvo, iš šono, ant žaisliukų kilimėlio. Nuotraukos identiškos vyresniojo, kai buvo tokio amžiaus, tik kokybė visgi ženkliai skiriasi.

Joooo, šitas objektyvas gėris.. man pačiai neįtikėtina, kad ant pačios didžiausios diafragmos toks puikus ryškumas, na nepasisekė man matyt su tuo f1,8 ir tiek. Kaip sakai - su akim jau nieko nebereik daryti, jos ryškios nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
Pupeliuk, nerealu...akytės kaip stikliukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 09, 14:47)
Pirmaja matau jb smile.gif antra tai brach kaip sugauta, nemeginau bet jauciu sunkiai taip pavyktu biggrin.gif o 3cia labai jau pilka

4u.gif dekui uz nuomone

Pupeliuko maziaus portretukai labai zavus, spalvos wub.gif pozos, mimikos thumbup.gif
tik man remeliai nelabai, bet cia irnesakyk.gif
o cia fotkinta su 50mm f1.4 g.gif reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 09 gegužės 2009 - 18:44
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 09, 17:53)

Mėgaujuos f1,4. Objektyvas juntamai malonesnis nei 50mm f1,8, sunkesnis, aštresnis ten kur fokusas ir geriau fokusuoja. Nu net atsigavau pakeitusi savo 50-tuką.

Daaaar labiau jooo noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 05 09, 19:19)
Pupeliuko maziaus portretukai labai zavus, spalvos  wub.gif pozos, mimikos  thumbup.gif
tik man remeliai nelabai, bet cia  irnesakyk.gif
o cia fotkinta su 50mm f1.4  g.gif

jo, rėmai tai pati matau kad gal ir nelabai, bet kažkaip pasidariau mažinimo action su tokiais rėmais ir visad jį dedu, kai mažinu nuotraukas. reik gal apstot su tais rėmais. unsure.gif

Taip, čia su 50mm f1,4

ačiū visom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

kandangi tema vistiek skaitinesiu prisistatysiu ir as ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti