Oooo kiek sviezio kraujo
Sveiki visi, labai malonu kad atgaivinot musu skyreli Tikrai labai labai butu gaila jo prarasti, jungiuosi prie Wyshnios ir Sansaros- foto jusu techniskai puikios, kadangi dalyvavau ir Jusu ND, tai galiu drasiai teigti kad ir fantazios stokos neturite, linkiu nesustoti, nekrizikuoti, o tiesiog megautis musu bendru hobbi- fotografija, kad ir kokia ji bebutu-skaitmenine, juostine, su PSopu, be jo, svarbiausia kad tai jums pacioms patiktu nu ir aisku mums raganoms
QUOTE(Valetta @ 2009 05 09, 15:31)
idedu pakartotinai
Pirmaja matau jb antra tai brach kaip sugauta, nemeginau bet jauciu sunkiai taip pavyktu o 3cia labai jau pilka
Nu fain kiek čia jūsų daug! Išjudėjimas nemenkas jaučiasi
ms, jau ne kartą esu tau sakiusi apie tavo vestuvines foto, kad man gražu Labai gerai Gaziulka parašė apie jas.
O aš turiu najų objektyvų
Mėgaujuos f1,4. Objektyvas juntamai malonesnis nei 50mm f1,8, sunkesnis, aštresnis ten kur fokusas ir geriau fokusuoja. Nu net atsigavau pakeitusi savo 50-tuką.
Pora šeimyninių foto:
O šita gavosi labai panaši į mano pačiąją pirmąją "best ever" nuotrauką, kurioje buvo vyresnėlis panašaus amžiaus kaip dabar mažius ir su kuria debiutavau į šitą skyrelį (tik aišku nuotraukos kokybė gerokai pakito ), panašūs visgi tie mano bernai, tik akių spalvos skiriasi
Komentarai?
ms, jau ne kartą esu tau sakiusi apie tavo vestuvines foto, kad man gražu Labai gerai Gaziulka parašė apie jas.
O aš turiu najų objektyvų
Mėgaujuos f1,4. Objektyvas juntamai malonesnis nei 50mm f1,8, sunkesnis, aštresnis ten kur fokusas ir geriau fokusuoja. Nu net atsigavau pakeitusi savo 50-tuką.
Pora šeimyninių foto:
O šita gavosi labai panaši į mano pačiąją pirmąją "best ever" nuotrauką, kurioje buvo vyresnėlis panašaus amžiaus kaip dabar mažius ir su kuria debiutavau į šitą skyrelį (tik aišku nuotraukos kokybė gerokai pakito ), panašūs visgi tie mano bernai, tik akių spalvos skiriasi
Komentarai?
Pupeliuk, nu man tai super.
Pupeliuk, nu man tai super! Ryškumas neišpasakytas, aš irgi noooriu tokio objektyvo
QUOTE(Sansara @ 2009 05 09, 18:21)
as pupeliuk prisimenu, kaip tu skundeisi, kad tavo pirmas vaikas visai neidomus modelis, nes tik ant pilvo guli ir vienintele tokia poza yra fotogeniska foto ryskumas wow uzpavydejau....... aisku, cia su akytemis jau nieko nedaryta, nes nemuilina objektyvas kaip tavo senas
Taip taip, ir dabar tas pats nu mažai aš fotografuoju mažajį, nes neįdomu na bet dabar biški geriau, jau koks veiksmas su vyresniuoju yra, tai įvairesnės foto Bet esmė ta pati - ant pilvo, iš šono, ant žaisliukų kilimėlio. Nuotraukos identiškos vyresniojo, kai buvo tokio amžiaus, tik kokybė visgi ženkliai skiriasi.
Joooo, šitas objektyvas gėris.. man pačiai neįtikėtina, kad ant pačios didžiausios diafragmos toks puikus ryškumas, na nepasisekė man matyt su tuo f1,8 ir tiek. Kaip sakai - su akim jau nieko nebereik daryti, jos ryškios nerealiai
Pupeliuk, nerealu...akytės kaip stikliukai
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 09, 14:47)
Pirmaja matau jb antra tai brach kaip sugauta, nemeginau bet jauciu sunkiai taip pavyktu o 3cia labai jau pilka
dekui uz nuomone
Pupeliuko maziaus portretukai labai zavus, spalvos pozos, mimikos
tik man remeliai nelabai, bet cia
o cia fotkinta su 50mm f1.4 reikia
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 09, 17:53)
Daaaar labiau jooo noriu
QUOTE(Valetta @ 2009 05 09, 19:19)
Pupeliuko maziaus portretukai labai zavus, spalvos pozos, mimikos
o cia fotkinta su 50mm f1.4
o cia fotkinta su 50mm f1.4
jo, rėmai tai pati matau kad gal ir nelabai, bet kažkaip pasidariau mažinimo action su tokiais rėmais ir visad jį dedu, kai mažinu nuotraukas. reik gal apstot su tais rėmais.
Taip, čia su 50mm f1,4
ačiū visom