InesaS, su 50mm f1.8 visos, na gal kelios buvo su f 1.4 darytos
Rascyte, man tai kudros formatas daug labiau patinka,anksciau net nezinojau apie efoto
QUOTE(inesaS @ 2009 05 08, 15:26)
Dekui As kazkodel galvojau,kad su juo nelabai kazka prifotografuosi,bet kai visada klydau
Kodel taip galvojai? buna patalpose mazesnese sunkiau sutalpint ka nori, bet siaip, tai jis liuks o 50mm f1.4 is vis geris,nes greitesnis ir dar sviesesnis tik,kad geras egzempliorius papultu
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 08, 23:37)
Kodel taip galvojai? buna patalpose mazesnese sunkiau sutalpint ka nori, bet siaip, tai jis liuks o 50mm f1.4 is vis geris,nes greitesnis ir dar sviesesnis tik,kad geras egzempliorius papultu
Kaip suprasti geras egzempliorius?kas buna blogai?Ir kaip matosi,kad blogai?As viska nurasyciau savo neismanymui
QUOTE(inesaS @ 2009 05 08, 15:46)
Kaip suprasti geras egzempliorius?kas buna blogai?Ir kaip matosi,kad blogai?As viska nurasyciau savo neismanymui
pasitaiko ne kokiu kopiju kartais ryskumas nebuna geras,kartais nesufokusuoja gerai, kartais sugenda greitai:4u: internete daug info apie tai
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 09, 00:00)
pasitaiko ne kokiu kopiju kartais ryskumas nebuna geras,kartais nesufokusuoja gerai, kartais sugenda greitai:4u: internete daug info apie tai
Dekui labai Toki dalyka pirkciau tik parduotuveje ir dar draudima pasiimciau
As su tokiu pasiulymu gal verta stiklo tema pratesti savaite per tuos krauatymusis, detektyvus mazai nuotrauku
Ir viena nuotraukyte, dejau pas pradinukus, bet ir jusu nuomoniu noreciau...
P.S. gal galima gauti slaptazodi nuo pazengusiu albumo?
Ir viena nuotraukyte, dejau pas pradinukus, bet ir jusu nuomoniu noreciau...
P.S. gal galima gauti slaptazodi nuo pazengusiu albumo?
Jej kaip neturiu jegu komentuot, bet reik matyt del naujoku pasistengt
antra kzka turi, kokybe nepriekaistinga, tas skaidrumas, kontrastas, patinka visai paskutine neryski ir kadravimas ne koks
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 05 08, 21:05)
dedu ir aš nuotraukas.
Tokiu kaip pirma foto nevertinu, man tokio pobudzio paprastos antra kzka turi, kokybe nepriekaistinga, tas skaidrumas, kontrastas, patinka visai paskutine neryski ir kadravimas ne koks
QUOTE(A.M @ 2009 05 08, 23:23)
Pirma paprastute bet visai gerai ziuris pro tuos blizgalus antroj vanduo super. paskutinej grazus jb, apsvietimas neblogas, bet antras planas labai cia netinka QUOTE(Rasytce @ 2009 05 09, 01:07)
Klausimas pasmalsavimui: kodel dalyvaujat Kudroje , o ne e-foto pvz, nes ten lyg komentarai ne tokie astrus ir kazkaip i viska paprasciau ziurima .
O as uzsiregistravau e-foto, ten mano manymu aukstesnis lygis. Kudra uzknisa QUOTE(vugi @ 2009 05 09, 01:12)
Niu ka
Nelabia man abi, be niuansu QUOTE(Valetta @ 2009 05 09, 09:46)
Matau tik pirma. Gera suniuko israiska kompozicija gera, jb teisingas.QUOTE(Rico @ 2009 05 09, 13:48)
Ir viena nuotraukyte,
Nesupyk, bet nei kompozicijos nei apsvietimo QUOTE(Grethenn @ 2009 05 09, 12:57)
aciu
idedu pakartotinai
pailsesiu
aukstyn aukstyn
ir dar viena, i miesto tema tiktu, bet daugumai matyta bus
Gatveje
ups..kokias ne vienodas idejau
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 09, 11:57)
Nesupyk, bet nei kompozicijos nei apsvietimo
Dekui patinka tavo komentarai