Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Nu ir pavarot merginos... tik nebuk savaite... ir jau apsiverte viskas aukstyn kojom...griztu i "namus" o ten "setimi" smirineja.. savu vos vos... tai zinokit as tai jau pas jus noriu... blush2.gif tik leiskit su pasikeitimais susipazinti.. nes tikrai nespeju...
4u.gif tikiuosi jau si vakara su visais taisykliu pasikeitimais susipazinsiu smile.gif
Atsakyti
laba diena,
sakiau siandien del pilnaties neturesiu laiko uzsukt,bet neistveriau biggrin.gif
dedu ir aš nuotraukas.
pirma
user posted image
antra
user posted image
trecia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 08, 14:39)
kad ir kas butu jusu nuotraukose, dauguma su kokybe nuotrauku susitvarkot idealiai  4u.gif vadinasi pagrindai padeti kaip reikiant, o dabar reik islaisvinti fantazija, eksperimentuoti, vartyti nuotraukas kitu autoriu, daryti ND ir kitaip keisti foto turini  mirksiukas.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 05 08, 18:09)
O as ziuriu jusu nuotraukas ir taip galvoju, ir taip.... Na nelieka nieko, kaip tik sutikt su sansara - technika jus ivaldziusios ne prasciau uz mus, todel dabar tai tik fantazija, idejos ir t.t 4u.gif Saunuoles 4u.gif

kokie du nuostabus postai 4u.gif - visas mus padrasinancias nerealiai thumbup.gif

dekui labai labai 4u.gif bet su fantazija pas mane visai nekas doh.gif vat visai neturiu tam gysleles, o ir fotkint nelabai turiu ka, nors su technika salygos visos tam yra, tik pyskink cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 08, 16:12)
Puke, atsiprasau, vyro krutine  lotuliukas.gif  ir dar koks tai gyvis ant jo maikes smile.gif
o del pirmos foto suklydau, va taip ir buna kai daug pricituoji biggrin.gif nera ten jokiu detaliu, tik man kadravimas nepatiko smile.gif

lotuliukas.gif kai kam pasirode, kad ten vyro koja blink.gif lotuliukas.gif

supratau minti del tu trukdziu mirksiukas.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 08, 16:40)
Puke, situacija panasi, bet vaikis kitaip cia isipaiso, tinka jam tas uznugaris.
Pamegink ir Tu savo foto jb paverst ir dar pakadruot, kad didesnis demesys i ji kryptu smile.gif

pabandysiu smile.gif

siandien lyg savo norima foto pagavau bigsmile.gif biggrin.gif reik dar is fotiko istraukt, isitikint smile.gif

galima jusu albumo duomenis gaut blush2.gif

aciu Sea_, jau turiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 08 gegužės 2009 - 20:50
Gal galėtumėte ir man duoti slaptažodį, nu bais įdomu ką čia tos raganikės prifotografavusios. 4u.gif
Atsakyti
As irgi jungiuosi prie cementofkes,labai jau nedrasu man cia blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Aciu uz padrasinima 4u.gif . labai noreciau ir as slaptazodzio.
Atsakyti
mjo... veiksmas cia...
Atsakyti
smagu cia thumbup.gif

as siandien SM skaitineju detektyvus, vykstanciame SM konkurse

Mano spalvu pasikeitimo priezastis, raw failai buvo ant adobe 1998 gamos nustatyti doh.gif ( neisivaizduoju kaip, butent vakar pasikeite doh.gif ) Dabar keiciu i srgb tvarkydama PS ir issisaugo jau normaliai,spalvos daugiau nebesikeicia smile.gif

AM, dabar dar graziau atrodo pirmoji foto,kai tas tases nukarpei mirksiukas.gif
Trecioji traukia,nors kadravimas nelabai patinka 4u.gif

Atsakyti
Sea,vis neprisiruosiu paklausti doh.gif
Tavo foto kur yra Kudroje,visos darytos su 50-tuku? bigsmile.gif
Atsakyti
Klausimas pasmalsavimui: kodel dalyvaujat Kudroje , o ne e-foto pvz, nes ten lyg komentarai ne tokie astrus ir kazkaip i viska paprasciau ziurima smile.gif.

Cia as zinoma is nuogirdu tik, nes nei ten nei ten dar nedejus foto.

Dar kirba keli klausimeliai, bet kai sudeliosiu graziai mintyse, nes nelabai moku sklandziai issireikst biggrin.gif
Atsakyti
Niu ka smile.gif, prisistatau ir as (o kol perskaiciau karsta.gif karsta.gif )

tiesa, noriu iskart prisipazinti, kad busiu gal kiek pasyvoka, blush2.gif , bet pagal savo galimybes dalyvaujanti ax.gif
O cia cementofkei smile.gif

user posted image

user posted image

P.S. Lauksiu ir as slaptazodziu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vugi: 08 gegužės 2009 - 23:19