Nu ir pavarot merginos... tik nebuk savaite... ir jau apsiverte viskas aukstyn kojom...griztu i "namus" o ten "setimi" smirineja.. savu vos vos... tai zinokit as tai jau pas jus noriu... tik leiskit su pasikeitimais susipazinti.. nes tikrai nespeju...
tikiuosi jau si vakara su visais taisykliu pasikeitimais susipazinsiu
laba diena,
sakiau siandien del pilnaties neturesiu laiko uzsukt,bet neistveriau
dedu ir aš nuotraukas.
pirma
antra
trecia
sakiau siandien del pilnaties neturesiu laiko uzsukt,bet neistveriau
dedu ir aš nuotraukas.
pirma
antra
trecia
QUOTE(Sansara @ 2009 05 08, 14:39)
kad ir kas butu jusu nuotraukose, dauguma su kokybe nuotrauku susitvarkot idealiai vadinasi pagrindai padeti kaip reikiant, o dabar reik islaisvinti fantazija, eksperimentuoti, vartyti nuotraukas kitu autoriu, daryti ND ir kitaip keisti foto turini
QUOTE(wyshnia @ 2009 05 08, 18:09)
O as ziuriu jusu nuotraukas ir taip galvoju, ir taip.... Na nelieka nieko, kaip tik sutikt su sansara - technika jus ivaldziusios ne prasciau uz mus, todel dabar tai tik fantazija, idejos ir t.t Saunuoles
kokie du nuostabus postai - visas mus padrasinancias nerealiai
dekui labai labai bet su fantazija pas mane visai nekas vat visai neturiu tam gysleles, o ir fotkint nelabai turiu ka, nors su technika salygos visos tam yra, tik pyskink
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 08, 16:12)
Puke, atsiprasau, vyro krutine ir dar koks tai gyvis ant jo maikes
o del pirmos foto suklydau, va taip ir buna kai daug pricituoji nera ten jokiu detaliu, tik man kadravimas nepatiko
o del pirmos foto suklydau, va taip ir buna kai daug pricituoji nera ten jokiu detaliu, tik man kadravimas nepatiko
kai kam pasirode, kad ten vyro koja
supratau minti del tu trukdziu
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 08, 16:40)
Puke, situacija panasi, bet vaikis kitaip cia isipaiso, tinka jam tas uznugaris.
Pamegink ir Tu savo foto jb paverst ir dar pakadruot, kad didesnis demesys i ji kryptu
Pamegink ir Tu savo foto jb paverst ir dar pakadruot, kad didesnis demesys i ji kryptu
pabandysiu
siandien lyg savo norima foto pagavau reik dar is fotiko istraukt, isitikint
galima jusu albumo duomenis gaut
aciu Sea_, jau turiu
Gal galėtumėte ir man duoti slaptažodį, nu bais įdomu ką čia tos raganikės prifotografavusios.
As irgi jungiuosi prie cementofkes,labai jau nedrasu man cia
mjo... veiksmas cia...
smagu cia
as siandien SM skaitineju detektyvus, vykstanciame SM konkurse
Mano spalvu pasikeitimo priezastis, raw failai buvo ant adobe 1998 gamos nustatyti ( neisivaizduoju kaip, butent vakar pasikeite ) Dabar keiciu i srgb tvarkydama PS ir issisaugo jau normaliai,spalvos daugiau nebesikeicia
AM, dabar dar graziau atrodo pirmoji foto,kai tas tases nukarpei
Trecioji traukia,nors kadravimas nelabai patinka
as siandien SM skaitineju detektyvus, vykstanciame SM konkurse
Mano spalvu pasikeitimo priezastis, raw failai buvo ant adobe 1998 gamos nustatyti ( neisivaizduoju kaip, butent vakar pasikeite ) Dabar keiciu i srgb tvarkydama PS ir issisaugo jau normaliai,spalvos daugiau nebesikeicia
AM, dabar dar graziau atrodo pirmoji foto,kai tas tases nukarpei
Trecioji traukia,nors kadravimas nelabai patinka
Klausimas pasmalsavimui: kodel dalyvaujat Kudroje , o ne e-foto pvz, nes ten lyg komentarai ne tokie astrus ir kazkaip i viska paprasciau ziurima .
Cia as zinoma is nuogirdu tik, nes nei ten nei ten dar nedejus foto.
Dar kirba keli klausimeliai, bet kai sudeliosiu graziai mintyse, nes nelabai moku sklandziai issireikst
Cia as zinoma is nuogirdu tik, nes nei ten nei ten dar nedejus foto.
Dar kirba keli klausimeliai, bet kai sudeliosiu graziai mintyse, nes nelabai moku sklandziai issireikst