Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

kad ir kas butu jusu nuotraukose, dauguma su kokybe nuotrauku susitvarkot idealiai 4u.gif vadinasi pagrindai padeti kaip reikiant, o dabar reik islaisvinti fantazija, eksperimentuoti, vartyti nuotraukas kitu autoriu, daryti ND ir kitaip keisti foto turini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 08, 13:21)
Man si labai patiko smile.gif tie "isvaiksioti" laiptai super

Ačiū smile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 08, 14:30)
Sea ir kitoms asciu uz pswd  4u.gif  turesiu grazaus ziurejimo smile.gif

O ką reikia padaryti, kad gauti paswordą...? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 08, 13:39)
o dabar reik islaisvinti fantazija, eksperimentuoti, vartyti nuotraukas kitu autoriu, daryti ND ir kitaip keisti foto turini  mirksiukas.gif

va sito man ziauriai ziauriai reikia unsure.gif unsure.gif reik tos esmes fotkese, o ne va siaip grazu blush2.gif lotuliukas.gif
aplamai, va kai ziurineju kur nete fotkes -daznai pagalvoju nu blyn, kaip is tokio s fotke gera padare blush2.gif lotuliukas.gif -va sito ir trukumas pas mane blush2.gif
Atsakyti
Sansara,dekoju uz patarima 4u.gif eisiu ziuret kame reikalas smile.gif
Atsakyti
na, su banga bandau jungtis ir as... galvojau per abi temas paziuresiu kur pritapsiu, bet kad ten l.greitai sneka, vargu ar spesiu blush2.gif
ir cia komentarai konkretesni rolleyes.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 13:07)
va sito man ziauriai ziauriai reikia unsure.gif  unsure.gif reik tos esmes fotkese, o ne va siaip grazu blush2.gif  lotuliukas.gif
aplamai, va kai ziurineju kur nete fotkes -daznai pagalvoju nu blyn, kaip is tokio s fotke gera padare  blush2.gif  lotuliukas.gif -va sito ir trukumas pas mane blush2.gif

Man irgi tas pats... vaizduotes trukumas

Na, idedu pora darbu, kol kas vieni is neblogesniu blush2.gif pagerinta muiline blush2.gif

user posted image user posted image
user posted image
user posted image

Dar su PS nedraugauju, bet vis ruosiuosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 08 gegužės 2009 - 15:00
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 08, 11:06)
Na tokios paprastutes smile.gif man kadravimas visumoj kliuna ir svarumo nebuvimas.. vis kokia detale islenda L:)

o kokios detales trukdo svarumui mano tose fotkese? idomu blush2.gif bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 08, 16:58)
3 pirmos nuotraukos pereksponuotos na ir siaip eilines, paskutine man visai patiktu, jei ryskesnis pirmas planas butu smile.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 05 08, 17:43)
o kokios detales trukdo svarumui mano tose fotkese? idomu blush2.gif  bigsmile.gif
Tixliai nepamenu kas ten buvo sitiek prikomentavus biggrin.gif na bet tarkim pirmojoje lyg buvo vaikas, o uz jo fone kazkokios detales, stulpelis kazkox lyg. paskui vaikas is uz stalo, bet didesnis demesis man ne i ta vaika, o i uz jo esancia moters krutine blink.gif tai va siek tiek apsivalyt mano manymu reiketu. taip, tada gaunasi rezisura, nes retai kada pasitaiko preciziska aplinka, arba "tvarkinga betvarke" sukurianti taip pat tam tikra nuotaika smile.gif
Papildyta:
Puke, atsiprasau, vyro krutine lotuliukas.gif ir dar koks tai gyvis ant jo maikes smile.gif
o del pirmos foto suklydau, va taip ir buna kai daug pricituoji biggrin.gif nera ten jokiu detaliu, tik man kadravimas nepatiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 08 gegužės 2009 - 16:14
Jungiuosi ir as 4u.gif nes vis tiek sia tema seku jau seniai.

Prisistatymui:
zolyneliai...
user posted image

Une

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 08, 18:29)
Prisistatymui:
Mielos nuotraukos smile.gif Ypac antra

Puke, situacija panasi, bet vaikis kitaip cia isipaiso, tinka jam tas uznugaris.
Pamegink ir Tu savo foto jb paverst ir dar pakadruot, kad didesnis demesys i ji kryptu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 08, 15:12)
3 pirmos nuotraukos pereksponuotos na ir siaip eilines, paskutine man visai patiktu, jei ryskesnis pirmas planas butu smile.gif

Dekui 4u.gif nors viena blush2.gif
Atsakyti
O as ziuriu jusu nuotraukas ir taip galvoju, ir taip.... Na nelieka nieko, kaip tik sutikt su sansara - technika jus ivaldziusios ne prasciau uz mus, todel dabar tai tik fantazija, idejos ir t.t 4u.gif Saunuoles 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už paswordą 4u.gif
Wyshnia, kai malonu girdėti 4u.gif Dabar tik lavinti fantazija belieka, sunku sunku bus biggrin.gif

O kaip šita foto...? blush2.gif Žinau, kad paprasta, be fantazijos, bet ten techniškai ir visaip kaip ar gerai... ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 08 gegužės 2009 - 18:43