QUOTE(Grethenn @ 2009 05 08, 13:21)
Man si labai patiko tie "isvaiksioti" laiptai super
Ačiū
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 08, 14:30)
Sea ir kitoms asciu uz pswd turesiu grazaus ziurejimo
O ką reikia padaryti, kad gauti paswordą...?
QUOTE(Sansara @ 2009 05 08, 13:39)
o dabar reik islaisvinti fantazija, eksperimentuoti, vartyti nuotraukas kitu autoriu, daryti ND ir kitaip keisti foto turini
va sito man ziauriai ziauriai reikia reik tos esmes fotkese, o ne va siaip grazu
aplamai, va kai ziurineju kur nete fotkes -daznai pagalvoju nu blyn, kaip is tokio s fotke gera padare -va sito ir trukumas pas mane
na, su banga bandau jungtis ir as... galvojau per abi temas paziuresiu kur pritapsiu, bet kad ten l.greitai sneka, vargu ar spesiu
ir cia komentarai konkretesni
Man irgi tas pats... vaizduotes trukumas
Na, idedu pora darbu, kol kas vieni is neblogesniu pagerinta muiline
Dar su PS nedraugauju, bet vis ruosiuosi
ir cia komentarai konkretesni
QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 13:07)
va sito man ziauriai ziauriai reikia reik tos esmes fotkese, o ne va siaip grazu
aplamai, va kai ziurineju kur nete fotkes -daznai pagalvoju nu blyn, kaip is tokio s fotke gera padare -va sito ir trukumas pas mane
Man irgi tas pats... vaizduotes trukumas
Na, idedu pora darbu, kol kas vieni is neblogesniu pagerinta muiline
Dar su PS nedraugauju, bet vis ruosiuosi
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 08, 11:06)
Na tokios paprastutes man kadravimas visumoj kliuna ir svarumo nebuvimas.. vis kokia detale islenda L:)
o kokios detales trukdo svarumui mano tose fotkese? idomu
QUOTE(Rico @ 2009 05 08, 16:58)
3 pirmos nuotraukos pereksponuotos na ir siaip eilines, paskutine man visai patiktu, jei ryskesnis pirmas planas butu QUOTE(Pukė @ 2009 05 08, 17:43)
o kokios detales trukdo svarumui mano tose fotkese? idomu
Tixliai nepamenu kas ten buvo sitiek prikomentavus na bet tarkim pirmojoje lyg buvo vaikas, o uz jo fone kazkokios detales, stulpelis kazkox lyg. paskui vaikas is uz stalo, bet didesnis demesis man ne i ta vaika, o i uz jo esancia moters krutine tai va siek tiek apsivalyt mano manymu reiketu. taip, tada gaunasi rezisura, nes retai kada pasitaiko preciziska aplinka, arba "tvarkinga betvarke" sukurianti taip pat tam tikra nuotaika Papildyta:
Puke, atsiprasau, vyro krutine ir dar koks tai gyvis ant jo maikes
o del pirmos foto suklydau, va taip ir buna kai daug pricituoji nera ten jokiu detaliu, tik man kadravimas nepatiko
Jungiuosi ir as nes vis tiek sia tema seku jau seniai.
Prisistatymui:
zolyneliai...
Une
Prisistatymui:
zolyneliai...
Une
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 08, 18:29)
Prisistatymui:
Mielos nuotraukos Ypac antraPuke, situacija panasi, bet vaikis kitaip cia isipaiso, tinka jam tas uznugaris.
Pamegink ir Tu savo foto jb paverst ir dar pakadruot, kad didesnis demesys i ji kryptu
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 08, 15:12)
3 pirmos nuotraukos pereksponuotos na ir siaip eilines, paskutine man visai patiktu, jei ryskesnis pirmas planas butu
Dekui nors viena
O as ziuriu jusu nuotraukas ir taip galvoju, ir taip.... Na nelieka nieko, kaip tik sutikt su sansara - technika jus ivaldziusios ne prasciau uz mus, todel dabar tai tik fantazija, idejos ir t.t Saunuoles
Ačiū už paswordą
Wyshnia, kai malonu girdėti Dabar tik lavinti fantazija belieka, sunku sunku bus
O kaip šita foto...? Žinau, kad paprasta, be fantazijos, bet ten techniškai ir visaip kaip ar gerai...
Wyshnia, kai malonu girdėti Dabar tik lavinti fantazija belieka, sunku sunku bus
O kaip šita foto...? Žinau, kad paprasta, be fantazijos, bet ten techniškai ir visaip kaip ar gerai...