Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2009 04 21, 13:39)
pagaliau kažko linksmo sulaukiau  biggrin.gif man patinka abi.

kai pagalvoji tai yra temos, kurias fotografuoti yra labai lengva ir net stengtis nelabai reikia, nes modeliai dažniausiai kalba patys už save. yra temų, objektų, kuriuos patiekt labai sunku.. aš pasirinkau lengvesnį variantą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 21, 11:04)
pirmiausia paanalizuok, kada laikas uzsifiksuoja zinutese. antra - ismok reiksti mintis ir norus aiskiai, o trecia - butu negrazu meluoti, kad SM apkarpo zinutes ar pan.? O gal trecia atsirado, kad antra yra? smile.gif

padarei burbulą iš nieko.
Atsakyti
tai nubausk mane.

QUOTE(bite maja @ 2009 04 21, 14:47)
padarei burbulą iš nieko.

Atsakyti
blogos nuotaikos šiandien tamsta esi? atėjai išsiliet?
Atsakyti
kas cia siandien - pilnatis? ...nubausk mane... g.gif
Man sekmadieni su katinais nelabai sekes, tai idedu viena senesne ir sauleta - katinu miestas -
user posted image

westa - labai sauni tavo chebra 4u.gif
As ir turiu tokia pat Kata kuprine kaip Sayonara - DR465. nesioju kasdien nepilnus metus ir labai dziaugiuosi - viskas telpa. Irgi yra uzvalkalas nuo lietaus - isbandziau lietinga diena be skecio - kuprines vidus buvo idealiai sausas.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 21, 14:56)
tai nubausk mane.
Oho laugh.gif
Atsakyti
as visada vienodos nuotaikos.

QUOTE(bite maja @ 2009 04 21, 15:03)
blogos nuotaikos šiandien tamsta esi? atėjai išsiliet?

Atsakyti
bausti negalima pasigailėti.. kur dėsime kablelį? biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif uzdekit ant manes digi strukturini/fakturini filtra, pakreipkit kadravima, paryskinkit akis, kilograma sarpo ir spalvu saturatinimo... wink.gif
tiesa, vos nepamirsau.. su gradientu sonus patamsinkit nestuke.gif ir tada bus tobula.. ciki piki, kai opa sako smile.gif

QUOTE(westa @ 2009 04 21, 15:11)
bausti negalima pasigailėti.. kur dėsime kablelį?  biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 21 balandžio 2009 - 13:21
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 21, 14:17)
smile.gif uzdekit ant manes digi strukturini/fakturini filtra, pakreipkit kadravima, paryskinkit akis, kilograma sarpo ir spalvu saturatinimo... wink.gif
tiesa, vos nepamirsau.. su gradientu sonus patamsinkit  nestuke.gif  ir tada bus tobula.. ciki piki, kai opa sako smile.gif

ne ką jūs .. gi tai ne menas... menas kai kuo mažiau ryšku, kuo labiau išplaukę, geriausiai, kad tai būtų juosta, ir dar su kokiu prilipusiu plaukeliu ar kitu ,,broku"... smile.gif

nereikia ms sarkazmo, ne to čia susirinkom.. susirinkom čia mokytis tolerancijos. o ne bandyt savo iškišt visiems
Atsakyti
teisingai westa, negalima savo iskist visiems. Ir gerai, kad susirinkot, kaip sakai, mokytis tolerancijos. Dar butu gerai, kad mokytumetes ir fotografuoti smile.gif Jei ka - "fotografuoti" - tai nera lygu 100 proc dirbti PS wink.gif

QUOTE(westa @ 2009 04 21, 15:24)
ne ką jūs .. gi tai ne menas... menas kai kuo mažiau ryšku, kuo labiau išplaukę, geriausiai, kad tai būtų juosta, ir dar su kokiu prilipusiu plaukeliu ar kitu ,,broku"...  smile.gif

nereikia ms sarkazmo, ne to čia susirinkom.. susirinkom čia mokytis tolerancijos. o ne bandyt savo iškišt visiems

Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 21, 14:31)
teisingai westa, negalima savo iskist visiems. Ir gerai, kad susirinkot, kaip sakai, mokytis tolerancijos. Dar butu gerai, kad mokytumetes ir fotografuoti smile.gif  Jei ka - "fotografuoti" - tai nera lygu 100 proc dirbti PS wink.gif

o leiskite paklausti kas jums davė teisę spręsti ar žmogus moka fotografuot ar ne? jei vadovautis tais pačiais tolerancijos principais, tai ne man spręsti ar tai ką jūs darote yra mianas, ir ne jums spręsti, ar tai ką aš darau yra fotografija smile.gif . todėl nematau prasmės toliau tęsti šitos kvailos diskusijos. čia niekada nerasim teisybės.. juolab, kad aš abejoju ar noriu ją rasti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 21 balandžio 2009 - 13:36