Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ms, suprantu viską. Padarydavau kažką ir su 70. Galima, bet vis tik mažoka. Noriu platuko. Dvi problemos: nežinau kokio ir nežinau iš kur gaut jam pinigų lotuliukas.gif Tu patenkintas savo 16-35, ane? Bet čia jau man platuuuuu rolleyes.gif
Atsakyti
Grethenn, aciu uz komentara, berniuko akys nesarpintos, tik nelabai supratau kur matosi taskiukai ar aplink akytes ar jose? jei aplink tai ten issiterlines buvo parke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 08, 12:06)
Nesupyk, tai tik mano nuomone, bet man tai kicas smile.gif nebutu tu remeliu gal kitaip ziuretusi

ax.gif aciu uz nuomone
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 05 08, 13:13)
Grethenn, aciu uz komentara, berniuko akys nesarpintos, tik nelabai supratau kur matosi taskiukai ar aplink akytes ar jose? jei aplink tai ten issiterlines buvo parke  biggrin.gif
Akytese, vadinas rainele tokia kontrastinga rolleyes.gif
Atsakyti
Auto ir saldokas ir ciut ispraustas per daug smile.gif
pasaulis pro akinius man patink tikrai, ir snapshotas geras wink.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif ,kad saldokas ir tustokas ir t.t. drinks_cheers.gif nesu tikra ar teisingai suprantu zodi 'ispraustas'? blush2.gif ta foto tik pasviesinta ir zilas plaukas uztusuotas blush2.gif biggrin.gif dedu originala,berods buvau ji priszadejusi ideti ir i fotkes doh.gif
user posted image

o kaip sis auto? blush2.gif
kodel realybe be trintuko?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 08 gegužės 2009 - 11:31
QUOTE(raige @ 2009 05 08, 11:11)
ms, suprantu viską. Padarydavau kažką ir su 70. Galima, bet vis tik mažoka. Noriu platuko. Dvi problemos: nežinau kokio ir nežinau iš kur gaut jam pinigų  lotuliukas.gif Tu patenkintas savo 16-35, ane? Bet čia jau man platuuuuu  rolleyes.gif

16-35 mm pakanka ir portretams, ypač ant pilno kadro, superinis objektyvas, noriu jo ir jokio kito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 08, 11:33)
16-35 mm pakanka ir portretams, ypač ant pilno kadro, superinis objektyvas, noriu jo ir jokio kito biggrin.gif

Paprašysiu vieno pažįstamo pabandyt. Galvojau apie fixą, bet greitam darbui gal ir nelabai patogu g.gif
Atsakyti
Man auto super, geros istrizaines, seseliai, jb tonai. Kiausas kaip kiausas smile.gif o paskutine irgi sauni, kur radai toki grindini?!  bigsmile.gif  nuostabumelis!

Ačiū smile.gif pogrindis mano namuose randasi, todėl stengiuosi jį išnaudoti kol galiu..nes greit grindis sudės hihihi.gif
Atsakyti
O kaip šita foto Jūsų nuomone...? ax.gif

Stairway To Heaven
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 05 08, 13:29)
nesu tikra ar teisingai suprantu zodi 'ispraustas'?
o kaip sis auto?  blush2.gif
Ispraustas reiskias "i remus ispraustas", siek tiek apkapotas, juolab, kad veidas eina istrizai, tai gi reiktu jam ir erves truputi duoti smile.gif
o kitas auto tai aiskiai perkontrastintas, jei ps uzvestum "pickeri" ant sviesiausios vietos, pamatytum, kad ji visiskai balta. nesakau, kad tai didele klaida, bet siuo atveju manau isdegimai cia netinka smile.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 08, 13:55)
O kaip šita foto Jūsų nuomone...? ax.gif
Man si labai patiko smile.gif tie "isvaiksioti" laiptai super
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 08, 13:21)
Ispraustas reiskias "i remus ispraustas",  siek tiek apkapotas, juolab, kad veidas eina istrizai, tai gi reiktu jam ir erves truputi duoti smile.gif
o kitas auto tai aiskiai perkontrastintas, jei ps uzvestum "pickeri" ant sviesiausios vietos, pamatytum, kad ji visiskai balta. nesakau, kad tai didele klaida, bet siuo atveju manau isdegimai cia netinka smile.gif

o as perskaiciau 'išpraustas' doh.gif nu ir galvoju kaip cia teisingai supratus lotuliukas.gif
4u.gif uz pastabas ir tas budas su pickeriu thumbup.gif ideja bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Kuri laika maziau vaidensiuos, nes vel turiu 2 namu ukius ant savo galvos ax.gif

Sea ir kitoms asciu uz pswd 4u.gif turesiu grazaus ziurejimo smile.gif
Atsakyti