Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ms, supratau, kas tavo vestuvinese gerai - tu padarai, jei ne viska, tai tikrai daug ka: stambiu ir placiu planu, detaliu ir portretu, jaunuju ir ne jaunuju, labai standartiniu kadru ir originalesniu, pro kazka ir tiesiu tvarkingu planu, su skirtingais objektyvais, jeigu nori, skaitmenos ir juostos, spalvu ir j/b, vien zmoniu ir aplinkos, papozavimo ir reportazo - o kadangi niekada nesupaisysi, kas, kam ir kada patiks, tai kiekvienas is tokios gausybes vis tiek ka nors sau patinkancio atranda. bet cia toks bazinis dalykas. apie fotografo poziuri ir kai kurias subtilesnes foto (kokiu, aisku, daugiau 1 tavo foldery) cia jau aukstesnio pilotazo kalba
Atsakyti
Labas smile.gif nelabai drasu ir jauku, bet lendu ir as cia smile.gif

keletas fotkiu tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 08, 08:25)
p.s. nu va, sumeciau dar spalvotu. Tas antrasis tai is tos serijos, kas siek tiek madinga.. nu paveiksliukiska smile.gif

Nu dekui smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Prasausi ir as i kompanija blush2.gif ir rodau savo kuklius darbus:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
labas, Gaziulka smile.gif Tu teisi.
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 05 08, 08:42)

O cia dar yra kas nes su veidrodziai dirba o su muilinem  g.gif

neviena neviena..ir as, ir peledike dar tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 08, 09:33)
pirma nieko, tik neapleidžia jausmas, kad kažkas nedadaryta. ar dideliam variante su aštrumu viskas ok?
kitos tokios paprastesnės man ax.gif

Nevisiškai viskas ok. Kokybė prasta ir kaip sakai matyt aštrumo trūksta, čia su muiline dar fotografuota, tai ji labai kokybę gadina prastam apšvietime... blush2.gif
Ačiū už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
ms, vat ko iš tavęs išmokau, bent jau teoriškai - naudot kelis planus, ypač priekinį planą ne kaip pagrindinį. Dabar praktiškai tai reik išmokt daryt. Ir dar žinau savo klaidą, kurią darau: planus iš bendro plano (platesniu kampu) į artimą, portretinį kaitalioju savo 70-200 ribose, kas neduoda to efekto, kurio noriu. Plačiu kampu fotkina raiginas, bet vis tik reik ir pačiai, niekas kitas negali įgyvendint tavo vizijų. Vadinas man reik plataus kampo objektyvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 05 08, 11:20)
Vadinas man reik plataus kampo objektyvo  doh.gif

O kaip pavyksta greitai keisti objektyvus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 05 08, 10:23)
O kaip pavyksta greitai keisti objektyvus?  ax.gif

pavykti tai pavyktų pasitreniravus, bet nepatogu, dėsiu ant kito bodžio ir dirbsiu dviem aparatais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 05 08, 12:20)
ms, vat ko iš tavęs išmokau, bent jau teoriškai - naudot kelis planus, ypač priekinį planą ne kaip pagrindinį. Dabar praktiškai tai reik išmokt daryt. Ir dar žinau savo klaidą, kurią darau: planus iš bendro plano (platesniu kampu) į artimą, portretinį kaitalioju savo 70-200 ribose, kas neduoda to efekto, kurio noriu. Plačiu kampu fotkina raiginas, bet vis tik reik ir pačiai, niekas kitas negali įgyvendint tavo vizijų. Vadinas man reik plataus kampo objektyvo  doh.gif

tai kad jei erdves yra uztenka ir 70tuko bendram planui. Juolabiau ant pilno kadro. Pirma plana tada naudoji - kaip pagrindini. O antras - pagrindas pirmam. Cia kai ryskumo zona plati ir reik derint VISKA.

http://www.public.fo...ografa/187.html

Bet jei grynai placiai - tai tada zinoma, be platuko - niekur smile.gif

Atsakyti
Dabar meginsiu nesusimaisyt blink.gif

QUOTE(Armana @ 2009 05 08, 09:58)
Tuomet įdėsiu su sese miške ax.gif
O man antrosios labai patinka kadravimas ir viskas patinka. Maziausiai 3cia, kojos, kelnes, batai cia nelabai smile.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 08, 09:59)
Aj bala nematė, jungiuos ir aš
Man auto super, geros istrizaines, seseliai, jb tonai. Kiausas kaip kiausas smile.gif o paskutine irgi sauni, kur radai toki grindini?! bigsmile.gif nuostabumelis!

QUOTE(ediper @ 2009 05 08, 10:19)
na ka rodau ir as savo kuklius darbus
Auto ir saldokas ir ciut ispraustas per daug smile.gif
pasaulis pro akinius man patink tikrai, ir snapshotas geras wink.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 05 08, 10:26)
Puiki kokybe, tokio sportbacio niekad nenufotkinciau blink.gif

QUOTE(Eres @ 2009 05 08, 10:42)
Sita myliu pati, nezinau kaip jums  biggrin.gif
Na man tai geles kaip geles - paprastos smile.gif geltona geriausia, bet truksta niuansu, vis tik per geltona biggrin.gif

QUOTE(Egzo @ 2009 05 08, 11:31)
pasirodom:
Nesupyk, tai tik mano nuomone, bet man tai kicas smile.gif nebutu tu remeliu gal kitaip ziuretusi

QUOTE(Pukė @ 2009 05 08, 11:35)
Labas smile.gif nelabai drasu ir jauku, bet lendu ir as cia smile.gif
Na tokios paprastutes smile.gif man kadravimas visumoj kliuna ir svarumo nebuvimas.. vis kokia detale islenda L:)

QUOTE(RamuteS @ 2009 05 08, 11:47)
Sveiki  4u.gif
Prasausi ir as i kompanija  blush2.gif ir rodau savo kuklius darbus:
Na cia irgi tokios buitiskos, paskutine musiet geriausia smile.gif o antrojoj kartais vaiko akys neuzsarpintos? matau taskiukus kas daznai atsitinka nuo sharpo, ar tokios akys? (blakstienos unreal!)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 08 gegužės 2009 - 11:07