Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Aj bala nematė, jungiuos ir aš..nes paskui tikrai žinau, kad bus sunkiau...geriau jau per patį įkarštį lotuliukas.gif gal nieks nemuš smarkiai...Tik vat nžn ką čia įdėjus ax.gif nieko gero neturiu...

auto

user posted image

ba dar savo numylėtąjį Statkevičiaus kiaušinį...jau pabodusį hihihi.gif

user posted image

Ir iš kūno temos smile.gif
user posted image
Atsakyti
del spalvu, kai darote save as, paziurekit koki apazioje raso spalvu profili, jei kitoks nei sRGB IECblablabla (na vietoj bla bla skaiciukai), tai spalvu niekada nerodys internete normaliai. o pakeisi ta profili galima PS Edit>Concert to profile pasirinkus ta sRGB IEC bla bla smile.gif save for web komanda automatiskai perkelia i sRGB profili, todel problemos nelieka
(cia tik viena is galimu bedu, priezasciu buna ir kitur).

jo ir man az galit rasyt, kas passw musu seno norit ax.gif

reik eit savo darbu ieskot, ku cia parodzius ir neapsikvailinus blush2.gif

aciu visoms, kurios jau prisistatet su darbais. tikrai kai kurie puikus 4u.gif neisskirsiu nei vieno/vienos. saunuoliai kad rodot, turit jau ka parodyt ir t.t.
Atsakyti
na ka rodau ir as savo kuklius darbus blush2.gif nesu tokia saunuole,kaip anksciau rodytu foto autores blush2.gif

auto ( truputi per saldus blush2.gif )
user posted image

buitiakas pasaulis pro mamos akinius
user posted image

laukiam snapshotas
user posted image

Atsakyti
Sveiki smile.gif
Vakar visą dieną stebėjau permainas rolleyes.gif
Ir aš jungiuos, tik bėda neturiu ką parodyt, tikiuos dėl to neišvarysit blush2.gif
Rodau, savo gėdai, kas man patinka, žinau kad ne tokių kadrų laukiat ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 20:42)
Beje, aš kritikos nebijau, rėžkit ką galvojat, tikrai nepyksiu mirksiukas.gif

pirma nieko, tik neapleidžia jausmas, kad kažkas nedadaryta. ar dideliam variante su aštrumu viskas ok?
kitos tokios paprastesnės man ax.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 07, 20:50)
siaip tai as pajautrinta, tai labai jau baisiai nesuvarykit ant karto  biggrin.gif
Ideciau dar Peperoni su dukryte, man tas kadras is mano foto istorijos labiausiai lyg pavykes, tik nezinau ar galiu cia det?  unsure.gif

pirmos dvi labai paprastos, pirmoje man nepatinka kompozicija, visai nesižiūri, antroje vis tik su šviesa negerai išspręsta.
moteris su dukrele bene geriausia - ir spalvos mielos, ir kompoza tokia apynormalė.

QUOTE(BN @ 2009 05 07, 21:46)

Sayon, tu gi piktas keksas, kur dantukai/nagiukai? 

Wysnia - tai 21 vakare? savaitgali tau nepavyks? Pagal patirti speju, kad savaitgali daugumai but geriau, bet tu svecias  4u.gif  o as prizadejau raudona kilima... Koleges bei kolegos - laukiu komentaru smile.gif

laukiu geros progos biggrin.gif

aš bet kada pas wyshnią prisiderinsiu..smile.gif

dėl passwordo. mums tai davė passwordus, tai manau, kad ir mes turėtumėm duoti, juk ne visiškai svetimos ciocės susirinko, piktybinės nė vienos čia nematau. kol kas biggrin.gif

bet ir ms turi tarti žodį, ar galim duoti passwordą merginoms, kurios galės matyti jo darytas vestuvių foto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 08, 07:59)
Aj bala nematė, jungiuos ir aš..nes paskui tikrai žinau, kad bus sunkiau...geriau jau per patį įkarštį  lotuliukas.gif  gal nieks nemuš smarkiai...Tik vat nžn ką čia įdėjus  ax.gif  nieko gero neturiu...

auto
ba dar savo numylėtąjį Statkevičiaus kiaušinį...jau pabodusį 
Ir iš  kūno temos  smile.gif

auto mielas, kiaušinis tvarkingas, o paskutinė man tikrai patiko smile.gif gražiai. nors nesu labai ten tų Peraltų gerbėja, bet visai nieko wink.gif)

QUOTE(ediper @ 2009 05 08, 08:19)
na ka rodau ir as savo kuklius darbus  blush2.gif nesu tokia saunuole,kaip anksciau rodytu foto autores  blush2.gif

auto ( truputi per saldus )
buitiakas pasaulis pro mamos akinius
laukiam snapshotas

paskutinė verta dėmesio. tik man užtamsinimas nelabai..smile.gif bet gal jis toks turi būti? Tu tamsinai ar čia taip išėjo?

QUOTE(Jurina @ 2009 05 08, 08:26)
Sveiki
Ir aš jungiuos, tik bėda neturiu ką parodyt, tikiuos dėl to neišvarysit  blush2.gif
Rodau, savo gėdai, kas man patinka, žinau kad ne tokių kadrų laukiat  ax.gif

sportbatis visai nieko wink.gif
Atsakyti
Na esu kogero viena is paskutiniu kuri prisijunge prie pradziamoksliu, darbu nelabai turiu, ir siaip kazkokia mistika, niekada beveik nesirgdavom, o cia tik prisijungiau tai neislipam is ligu ir is namu lotuliukas.gif

Sita myliu pati, nezinau kaip jums biggrin.gif
Minksta Geltona
user posted image
Lelija uzgimsta
user posted image
Tulpe
user posted image

Nemuskit baisiai, zinau kad iki cia dar labai toli, jei matysiu kad nesugebu greitai jusu pasvyt, iseisiu is cia smile.gif

O cia dar yra kas nes su veidrodziai dirba o su muilinem g.gif
Atsakyti
Eres, jei cia foto darytos su muline, tai tikrai kokybe tavo foto beveik nepriekaistinga (ryskumas, fono isplovimas, spalvu sodrumas), o su makro funkcija pranoksi visus veidrodinius. todel gali nesijaudinti ir nekompleksuoti del to. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 08, 09:33)
auto mielas, kiaušinis tvarkingas, o paskutinė man tikrai patiko smile.gif gražiai. nors nesu labai ten tų Peraltų gerbėja, bet visai nieko wink.gif)

O ačiū, lengviau atsipūčiau po tavo komentaro hihihi.gif nors paskutinė lyg ir ne Peraltos stiliaus... biggrin.gif čia iš mano asmeninių vizijų rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Eres @ 2009 05 08, 09:42)
O cia dar yra kas nes su veidrodziai dirba o su muilinem  g.gif

Aš vis dar su muiline 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 08, 08:50)
Eres, jei cia foto darytos su muline, tai tikrai kokybe tavo foto beveik  nepriekaistinga (ryskumas, fono isplovimas, spalvu sodrumas), o su makro funkcija pranoksi visus veidrodinius. todel gali nesijaudinti ir nekompleksuoti del to.  4u.gif

cia niekur nera makro ax.gif Nelabai pas mane veikia makro, reikia makro mygtuka laikyt paspaudus smarkiai, kazkur kontakto nera, tai jei laikai ji, fokusuot reikia trecios rankos lotuliukas.gif Na ji nera pati muiliniu muiline, bet ir ne veidrodis

QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 08, 08:53)

Aš vis dar su muiline  000189.gif

tai gerai kad ne viena tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 08, 09:33)
paskutinė verta dėmesio. tik man užtamsinimas nelabai..smile.gif bet gal jis toks turi būti? Tu tamsinai ar čia taip išėjo?

4u.gif Aciu uz komentara 4u.gif
taip pati uztamsinau blush2.gif fotografuota is automobilio,tai matosi apacioje dureliu remas doh.gif
user posted image

Stebetojai dar vienas snapshotas blush2.gif biggrin.gif (as gyvenime stebetoja,tai ziuriu ir fotografijoj link to linkstu doh.gif )
user posted image

idejau dar karta ta foto,tai matau,kad nors ir netamsinau,vis vien tamsu doh.gif tai gal ir netamsinau is vis g.gif lotuliukas.gif oioi blush2.gif

jetus tikiuosi jums kantrybe greitu laiku netruks nuo kai kuriu is musu darbu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 08 gegužės 2009 - 09:17
kadangi kazkada sayonara man dave slaptazodi, tai nepriestarauju smile.gif

p.s. nu va, sumeciau dar spalvotu. Tas antrasis tai is tos serijos, kas siek tiek madinga.. nu paveiksliukiska smile.gif
Atsakyti
4u.gif Ar priimsite dar viena pradziamoksle? blush2.gif
pasirodom:
Auto
user posted image
Truputis spalvos
user posted image
Slapukas
user posted image
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egzo: 08 gegužės 2009 - 09:33