Aj bala nematė, jungiuos ir aš..nes paskui tikrai žinau, kad bus sunkiau...geriau jau per patį įkarštį gal nieks nemuš smarkiai...Tik vat nžn ką čia įdėjus nieko gero neturiu...
auto
ba dar savo numylėtąjį Statkevičiaus kiaušinį...jau pabodusį
Ir iš kūno temos
del spalvu, kai darote save as, paziurekit koki apazioje raso spalvu profili, jei kitoks nei sRGB IECblablabla (na vietoj bla bla skaiciukai), tai spalvu niekada nerodys internete normaliai. o pakeisi ta profili galima PS Edit>Concert to profile pasirinkus ta sRGB IEC bla bla save for web komanda automatiskai perkelia i sRGB profili, todel problemos nelieka
(cia tik viena is galimu bedu, priezasciu buna ir kitur).
jo ir man az galit rasyt, kas passw musu seno norit
reik eit savo darbu ieskot, ku cia parodzius ir neapsikvailinus
aciu visoms, kurios jau prisistatet su darbais. tikrai kai kurie puikus neisskirsiu nei vieno/vienos. saunuoliai kad rodot, turit jau ka parodyt ir t.t.
(cia tik viena is galimu bedu, priezasciu buna ir kitur).
jo ir man az galit rasyt, kas passw musu seno norit
reik eit savo darbu ieskot, ku cia parodzius ir neapsikvailinus
aciu visoms, kurios jau prisistatet su darbais. tikrai kai kurie puikus neisskirsiu nei vieno/vienos. saunuoliai kad rodot, turit jau ka parodyt ir t.t.
na ka rodau ir as savo kuklius darbus nesu tokia saunuole,kaip anksciau rodytu foto autores
auto ( truputi per saldus )
buitiakas pasaulis pro mamos akinius
laukiam snapshotas
laukiam snapshotas
Sveiki
Vakar visą dieną stebėjau permainas
Ir aš jungiuos, tik bėda neturiu ką parodyt, tikiuos dėl to neišvarysit
Rodau, savo gėdai, kas man patinka, žinau kad ne tokių kadrų laukiat
Vakar visą dieną stebėjau permainas
QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 20:42)
Beje, aš kritikos nebijau, rėžkit ką galvojat, tikrai nepyksiu
pirma nieko, tik neapleidžia jausmas, kad kažkas nedadaryta. ar dideliam variante su aštrumu viskas ok?
kitos tokios paprastesnės man
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 07, 20:50)
siaip tai as pajautrinta, tai labai jau baisiai nesuvarykit ant karto
Ideciau dar Peperoni su dukryte, man tas kadras is mano foto istorijos labiausiai lyg pavykes, tik nezinau ar galiu cia det?
Ideciau dar Peperoni su dukryte, man tas kadras is mano foto istorijos labiausiai lyg pavykes, tik nezinau ar galiu cia det?
pirmos dvi labai paprastos, pirmoje man nepatinka kompozicija, visai nesižiūri, antroje vis tik su šviesa negerai išspręsta.
moteris su dukrele bene geriausia - ir spalvos mielos, ir kompoza tokia apynormalė.
QUOTE(BN @ 2009 05 07, 21:46)
Sayon, tu gi piktas keksas, kur dantukai/nagiukai?
Wysnia - tai 21 vakare? savaitgali tau nepavyks? Pagal patirti speju, kad savaitgali daugumai but geriau, bet tu svecias o as prizadejau raudona kilima... Koleges bei kolegos - laukiu komentaru
laukiu geros progos
aš bet kada pas wyshnią prisiderinsiu..
dėl passwordo. mums tai davė passwordus, tai manau, kad ir mes turėtumėm duoti, juk ne visiškai svetimos ciocės susirinko, piktybinės nė vienos čia nematau. kol kas
bet ir ms turi tarti žodį, ar galim duoti passwordą merginoms, kurios galės matyti jo darytas vestuvių foto
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 08, 07:59)
Aj bala nematė, jungiuos ir aš..nes paskui tikrai žinau, kad bus sunkiau...geriau jau per patį įkarštį gal nieks nemuš smarkiai...Tik vat nžn ką čia įdėjus nieko gero neturiu...
auto
Ir iš kūno temos
auto
Ir iš kūno temos
auto mielas, kiaušinis tvarkingas, o paskutinė man tikrai patiko gražiai. nors nesu labai ten tų Peraltų gerbėja, bet visai nieko )
QUOTE(ediper @ 2009 05 08, 08:19)
na ka rodau ir as savo kuklius darbus nesu tokia saunuole,kaip anksciau rodytu foto autores
laukiam snapshotas
laukiam snapshotas
paskutinė verta dėmesio. tik man užtamsinimas nelabai.. bet gal jis toks turi būti? Tu tamsinai ar čia taip išėjo?
QUOTE(Jurina @ 2009 05 08, 08:26)
Sveiki
sportbatis visai nieko
Na esu kogero viena is paskutiniu kuri prisijunge prie pradziamoksliu, darbu nelabai turiu, ir siaip kazkokia mistika, niekada beveik nesirgdavom, o cia tik prisijungiau tai neislipam is ligu ir is namu
Sita myliu pati, nezinau kaip jums
Minksta Geltona
Lelija uzgimsta
Tulpe
Nemuskit baisiai, zinau kad iki cia dar labai toli, jei matysiu kad nesugebu greitai jusu pasvyt, iseisiu is cia
O cia dar yra kas nes su veidrodziai dirba o su muilinem
Sita myliu pati, nezinau kaip jums
Minksta Geltona
Lelija uzgimsta
Tulpe
Nemuskit baisiai, zinau kad iki cia dar labai toli, jei matysiu kad nesugebu greitai jusu pasvyt, iseisiu is cia
QUOTE(sayonara @ 2009 05 08, 09:33)
auto mielas, kiaušinis tvarkingas, o paskutinė man tikrai patiko gražiai. nors nesu labai ten tų Peraltų gerbėja, bet visai nieko )
O ačiū, lengviau atsipūčiau po tavo komentaro nors paskutinė lyg ir ne Peraltos stiliaus... čia iš mano asmeninių vizijų
Papildyta:
QUOTE(Eres @ 2009 05 08, 09:42)
Aš vis dar su muiline
QUOTE(Sansara @ 2009 05 08, 08:50)
Eres, jei cia foto darytos su muline, tai tikrai kokybe tavo foto beveik nepriekaistinga (ryskumas, fono isplovimas, spalvu sodrumas), o su makro funkcija pranoksi visus veidrodinius. todel gali nesijaudinti ir nekompleksuoti del to.
cia niekur nera makro Nelabai pas mane veikia makro, reikia makro mygtuka laikyt paspaudus smarkiai, kazkur kontakto nera, tai jei laikai ji, fokusuot reikia trecios rankos Na ji nera pati muiliniu muiline, bet ir ne veidrodis
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 08, 08:53)
tai gerai kad ne viena tokia
QUOTE(sayonara @ 2009 05 08, 09:33)
paskutinė verta dėmesio. tik man užtamsinimas nelabai.. bet gal jis toks turi būti? Tu tamsinai ar čia taip išėjo?
Aciu uz komentara
taip pati uztamsinau fotografuota is automobilio,tai matosi apacioje dureliu remas
Stebetojai dar vienas snapshotas (as gyvenime stebetoja,tai ziuriu ir fotografijoj link to linkstu )
idejau dar karta ta foto,tai matau,kad nors ir netamsinau,vis vien tamsu tai gal ir netamsinau is vis oioi
jetus tikiuosi jums kantrybe greitu laiku netruks nuo kai kuriu is musu darbu