Gaila, kad Vln, ir kad ne savaitgalis
QUOTE(linole @ 2009 05 07, 23:43)
Sveikos,
Foto spalvos puikios, ale daug visko noretusi visko pamazinti ir apsvarinti. megsu sio autoriaus: http://fotokudra.lt/aut.php?aut=7484 minimal darbus. QUOTE(Ninin @ 2009 05 07, 23:46)
Darbeliai:
[
Na puikiai valdai technika O arkliai tikrai "veza"! Dulkes nuostabios [
Del slaptazodziu naujai prisijungusiems - as cia tikrai ne taip senai, kad dalinti... Gal sayonara, sansara, bite maja, peppi, inc, ar kt kurie cia seniau gprisijunge, gali spresti geriau. Suprantu, kad tiek apkalbeti ms darbai, tiek musu ND labai domina visus naujokus Siulyciau dalinti pass sudalyvavus myte (artimiausias kaip ir geguzes 21 Wysnios atvykimo proga) ar uz kitus darbus/nuopelnus. Bet tai jau tikrai ne man spresti (as tai passw nepelnytai gavau )
QUOTE(BN @ 2009 05 07, 14:04)
Del slaptazodziu naujai prisijungusiems - as cia tikrai ne taip senai, kad dalinti... Gal sayonara, sansara, bite maja, peppi, inc, kt kurie cia seniau gali spresti geriau. Suprantu, kad tiek apkalbeti ms darbai, tiek musu ND labai domina visus naujokus Siulyciau dalinti pass sudalyvavus myte (artimiausias kaip ir geguzes 21 Wysnios atvykimo proga) ar uz kitus darbus/nuopelnus. Bet tai jau turetu spresti seniau prisijunge (as tai passw nepelnytai gavau )
o as manau turetumem duot toms kurios i sita tema prisijunge, juk daug maz virtualiai jau zinom vieni kitus, plius jos mums dave savo slaptazodzius:)
As Peperoni nusiunciau neatsiklausus niekieno
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 08, 00:09)
o as manau turetumem duot toms kurios i sita tema prisijunge, juk daug maz virtualiai jau zinom vieni kitus, plius jos mums dave savo slaptazodzius:)
As uz bet pati neduosiu, nes ir cia jauciuos pusamze, dar ne amzininke.. As Peperoni nusiunciau neatsiklausus niekieno
QUOTE(BN @ 2009 05 07, 20:46)
Wysnia - tai 21 vakare? savaitgali tau nepavyks? Pagal patirti speju, kad savaitgali daugumai but geriau, bet tu svecias o as prizadejau raudona kilima... Koleges bei kolegos - laukiu komentaru
Suprantu, kad savaitgali geriau. Bet pati nelabai galiu savaitgali pazadet, tai nenoriu planuot, kad po to nebuciau prisizadejus susitikt, bet neisgalesiu atvaziuot Ir labai tikiuosi, kad kam nors pavyks istrukt is namu ir darbu - bent trumpam, arbatos isgert
Labai įdomu, Sea, kad staiga taip pasikeitė Man irgi taip yra, bet nuo moniko kalibravimo laikų. Žodžiu visus patarimus tau aš irgi labai paskaitysiu
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 07, 23:09)
manau, kad nieks neprieštaraus. kam reikia, rašykit až "senbuviams"
Labas rytas
* Gerai, kad sakai savo nuomonę, aš tikrai nepykstu
** Reiks bandyt ką nors sugalvot
Tuomet įdėsiu su sese miške
Šią jau tikriausiai matėte Kūdroje
Šioje man pačiai nepatinka kadravimas, bet labai patinka pagautas žvilgsnis
Ir dar viena
Pas mane irgi spalvos pasikeičia
QUOTE(sayonara @ 2009 05 07, 19:57)
* tai suprantu, kad tokios ir norėjai, ale nepykti, jeigu aš savo nuomonę sakysiu, man irgi atviru tekstu galima
** STOP su tekstūra geriau sienos paieškok
** STOP su tekstūra geriau sienos paieškok
* Gerai, kad sakai savo nuomonę, aš tikrai nepykstu
** Reiks bandyt ką nors sugalvot
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 07, 20:06)
O man Tavosios su sese miske daug labiau patink
Tuomet įdėsiu su sese miške
Šią jau tikriausiai matėte Kūdroje
Šioje man pačiai nepatinka kadravimas, bet labai patinka pagautas žvilgsnis
Ir dar viena
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 08, 04:40)
Tiesa, jei dedu sumazintas save for web, tada spalvos islieka tokios pat, bet jei originalu dydi ikeliu tada spalvos visai netokios pasidaro
Pas mane irgi spalvos pasikeičia