Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Gaila, kad Vln, ir kad ne savaitgalis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 05 07, 23:43)
Foto spalvos puikios, ale daug visko wink.gif noretusi visko pamazinti ir apsvarinti. megsu sio autoriaus: http://fotokudra.lt/aut.php?aut=7484 minimal darbus.

QUOTE(Ninin @ 2009 05 07, 23:46)
Darbeliai:
[
Na puikiai valdai technika smile.gif O arkliai tikrai "veza"! Dulkes nuostabios smile.gif
Atsakyti
Del slaptazodziu naujai prisijungusiems - as cia tikrai ne taip senai, kad dalinti... Gal sayonara, sansara, bite maja, peppi, inc, ar kt kurie cia seniau gprisijunge, gali spresti geriau. Suprantu, kad tiek apkalbeti ms darbai, tiek musu ND labai domina visus naujokus smile.gif Siulyciau dalinti pass sudalyvavus myte (artimiausias kaip ir geguzes 21 Wysnios atvykimo proga) ar uz kitus darbus/nuopelnus. Bet tai jau tikrai ne man spresti (as tai passw nepelnytai gavau ax.gif blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 07 gegužės 2009 - 22:06
QUOTE(BN @ 2009 05 07, 14:04)
Del slaptazodziu naujai prisijungusiems - as cia tikrai ne taip senai, kad dalinti... Gal sayonara, sansara, bite maja, peppi, inc, kt kurie cia seniau gali spresti geriau. Suprantu, kad tiek apkalbeti ms darbai, tiek musu ND labai domina visus naujokus smile.gif Siulyciau dalinti pass sudalyvavus myte (artimiausias kaip ir geguzes 21 Wysnios atvykimo proga) ar uz kitus darbus/nuopelnus. Bet tai jau turetu spresti seniau prisijunge (as tai passw nepelnytai gavau  ax.gif  blush2.gif )

o as manau turetumem duot toms kurios i sita tema prisijunge, juk daug maz virtualiai jau zinom vieni kitus, plius jos mums dave savo slaptazodzius:)
As Peperoni nusiunciau neatsiklausus niekieno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 08, 00:09)
o as manau turetumem duot toms kurios i sita tema prisijunge, juk daug maz virtualiai jau zinom vieni kitus, plius jos mums dave savo slaptazodzius:)
As uz smile.gif bet pati neduosiu, nes ir cia jauciuos pusamze, dar ne amzininke.. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 05 07, 20:46)
Wysnia - tai 21 vakare? savaitgali tau nepavyks? Pagal patirti speju, kad savaitgali daugumai but geriau, bet tu svecias  4u.gif  o as prizadejau raudona kilima... Koleges bei kolegos - laukiu komentaru smile.gif

Suprantu, kad savaitgali geriau. Bet pati nelabai galiu savaitgali pazadet, tai nenoriu planuot, kad po to nebuciau prisizadejus susitikt, bet neisgalesiu atvaziuot smile.gif Ir labai tikiuosi, kad kam nors pavyks istrukt is namu ir darbu - bent trumpam, arbatos isgert smile.gif
Atsakyti
SOS,please help 4u.gif

nuo siandien matau vienokias spalvas pas save kompiuteryje ir PS ir visai kitokias internete( spalvos papilkeje,nuotrauka plokstesne atrodo) g.gif Dar vakar fotografuotos nuotraukos susikelia i interneta nepakitusios,o sios dienos darbai, pasikeicia,nieko nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
Tiesa, jei dedu sumazintas save for web, tada spalvos islieka tokios pat, bet jei originalu dydi ikeliu tada spalvos visai netokios pasidaro schmoll.gif

pakite spalvos 4u.gif
user posted image

spalvos kokias matau pas save kompiuteryje 4u.gif
user posted image

Atsakyti
Labai įdomu, Sea, kad staiga taip pasikeitė g.gif Man irgi taip yra, bet nuo moniko kalibravimo laikų. Žodžiu visus patarimus tau aš irgi labai paskaitysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 05 07, 22:46)

Arklių serija

suuuuper thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 07, 23:09)

manau, kad nieks neprieštaraus. kam reikia, rašykit až "senbuviams" smile.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 05 07, 19:57)
* tai suprantu, kad tokios ir norėjai, ale nepykti, jeigu aš savo nuomonę sakysiu, man irgi atviru tekstu galima biggrin.gif

** STOP su tekstūra biggrin.gif geriau sienos paieškok biggrin.gif

* Gerai, kad sakai savo nuomonę, aš tikrai nepykstu smile.gif

** Reiks bandyt ką nors sugalvot ax.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 07, 20:06)
O man Tavosios su sese miske daug labiau patink smile.gif

Tuomet įdėsiu su sese miške ax.gif
Šią jau tikriausiai matėte Kūdroje

user posted image

Šioje man pačiai nepatinka kadravimas, bet labai patinka pagautas žvilgsnis ax.gif

user posted image

Ir dar viena

user posted image

QUOTE(Sea_ @ 2009 05 08, 04:40)
Tiesa, jei dedu sumazintas save for web, tada spalvos islieka tokios pat, bet jei originalu dydi ikeliu tada spalvos visai netokios pasidaro schmoll.gif

Pas mane irgi spalvos pasikeičia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 08 gegužės 2009 - 07:59