Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 07, 22:06)
Pirmojoj mane ta kaladele blasko, na o antrojoj veidukas seselyje  ax.gif

Nu kad kompozicija smarkokai desinen nuciuozus smile.gif Ir kleckas apacioj zalias tongue.gif

tai taip taip - viskas taip biggrin.gif

tas kleckas tai mano kaliaskes kampas doh.gif o tai galejau si kadra imt per vidury? rolleyes.gif taigi skaitos lyg negerai ar kaip unsure.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 22:16)
O as taip ir nesusiradau, kur tuos presetus isidet  :

pas mane to katalogo irgi neradau tai taip pat dar nesusidejus niekur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 23:21)
Noriu paklausti ar čia užtenka ryškumo? blush2.gif Šiandien visą dieną prie fotkimo prilipus mokinuos kas ir kaip ir jau nebežinau ar ryšku čia ar ne...?
Gal kuri su 40D fotografuoja? rolleyes.gif
Sunku pasakyt kai snukutis sesely, o cia sharpinta? jei sharpinta, tai rodos kad truksta ryskumo..
As su 40dx fotkinu, tai tas pats praktiskai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 07, 23:24)
tas kleckas tai mano kaliaskes kampas  doh.gif o tai galejau si kadra imt per vidury?  rolleyes.gif taigi skaitos lyg negerai ar kaip  unsure.gif
Sunku cia pasakyt, reik pajaust. Ale pati paziurek, kur zvilgsniai, lyg viena i kita. o mergaitej is kaires palieki tiek erdves, o mama kazkodel kerti pusiau.. kuo ji nenusipelne? biggrin.gif
siulau kirpt kaires ir tuo paciu islaikant formata kirpk apacis ir kartu ta klecka wink.gif

Papildyta:
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 07, 23:06)
nu bus ka ziuret kelias dienas  smile.gif

p.s. i ND BitMaj renginiu fold idejau dar viena alb Vest2 - skaitmenini nespalv. Ryt ta pati papildysiu spalvotomis.
_ms_ nu patink man labai tos Tavo vestuvines foto. O siuo metu galima Tamsta uzsakyti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 21:21)

Gal kuri su 40D fotografuoja? rolleyes.gif

Lamella,tai visgi sita 40 isigijai? bigsmile.gif
Atsakyti
o kaip mums tas _ms_ foto pamatyt, a? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 gegužės 2009 - 21:32
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 07, 22:30)
Sunku pasakyt kai snukutis sesely, o cia sharpinta? jei sharpinta, tai rodos kad truksta ryskumo..
As su 40dx fotkinu, tai tas pats praktiskai smile.gif

Ne, nešarpinta, aš šitą aparatą tik šiandien į rankas paėmiau tai dar kokybės neišgavau geros blush2.gif biggrin.gif
O tai fotoaparate reikia gal šarpą padinti?
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 05 07, 22:31)
Lamella,tai visgi sita 40  isigijai? bigsmile.gif

Aha ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 23:33)
Ne, nešarpinta, aš šitą aparatą tik šiandien į rankas paėmiau tai dar kokybės neišgavau geros blush2.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Aha ax.gif
Nicht nicht, sharpa kompe uzdek, tik internetui smile.gif jei spauzdini sharpo nedek.
matai mes cia pripratintos paryskintas foto matyt biggrin.gif vis tik manau jog Tavasis katinas teisingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 21:33)
Ne, nešarpinta, aš šitą aparatą tik šiandien į rankas paėmiau tai dar kokybės neišgavau geros blush2.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Aha ax.gif

Na ir? bigsmile.gif Ar ne persunkus?Koks objektyvas? bigsmile.gif Nepyk,turbut busiu praleidus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 07, 22:30)
Sunku cia pasakyt, reik pajaust. Ale pati paziurek, kur zvilgsniai, lyg viena i kita. o mergaitej is kaires palieki tiek erdves, o mama kazkodel kerti pusiau.. kuo ji nenusipelne? biggrin.gif
siulau kirpt kaires ir tuo paciu islaikant formata kirpk apacis ir kartu ta klecka wink.gif

_ms_ nu patink man labai tos Tavo vestuvines foto. O siuo metu galima Tamsta uzsakyti? biggrin.gif

tikra tiesa unsure.gif ax.gif laikui begant tikiuosi ismokt teisingai iskarto paimt kampa biggrin.gif

duokit ir mums galimybe pasigrozet _ms_ foto - tiek snekat apie tai vis - taip idomu pasidare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 07, 22:35)
Nicht nicht, sharpa kompe uzdek, tik internetui smile.gif jei spauzdini sharpo nedek.
matai mes cia pripratintos paryskintas foto matyt biggrin.gif vis tik manau jog Tavasis katinas teisingas smile.gif

Aišku, dėkui labai 4u.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 05 07, 22:38)
Na ir? bigsmile.gif Ar ne persunkus?Koks objektyvas? bigsmile.gif Nepyk,turbut busiu praleidus doh.gif

Sunkus gal, bet gerai biggrin.gif o objektyvas tai 17 - 85mm smile.gif
O įspūdžiai šimtą kart geriau, nei su mano panasonicu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

sitos pertvarkos sujauke ramu mano gyvenima. biggrin.gif Ateinu su tokia dvasine busena ieskoti namu:

user posted image

Realiai tai ko gero daugiau busiu ankstesneje temoje -kazkaip labai nedrasu pas jus.
Bet labai noriu dalyvauti namu darbuose kartu su jumis - tai didelis postumis man mokytis. Kad jau labai nesiseks-grisiu pas pradinukes.

Lamella, su nauju pirkiniu!!! 4u.gif

Atsakyti
4u.gif ir aš bandau ateiti pas jus, nors nesijaučiu dar iki jūsų tiek paaugus...

Darbeliai:
kumščiukas
user posted image
kelias į pasaką
user posted image
labas, mažule
user posted image
Arklių serija
user posted image
user posted image
user posted image

o šiaip dedu čia, kas patinka (ir biški daugiau, jei ko vyrui reik)...

Nedaug ką negėda rodyti, bet yra dar didesnis stimulas temptis ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 07, 17:57)
Jusu nuomone - Jusu geriausios trys/dvi fotografijos.
Bet kokia tema... bet geriausia erotinio pobudzio, nes cia taip visi deda.

Jo... dienos, jei ne menesio / metu postas lotuliukas.gif
Beje, labai aciu ms, kad pasidalino nuotraukom 4u.gif

Kad jau tiek naujoku atsirado - visiems - sveiki!
Sayon, tu gi piktas keksas, kur dantukai/nagiukai? lotuliukas.gif

Wysnia - tai 21 vakare? savaitgali tau nepavyks? Pagal patirti speju, kad savaitgali daugumai but geriau, bet tu svecias 4u.gif o as prizadejau raudona kilima... Koleges bei kolegos - laukiu komentaru smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 07 gegužės 2009 - 21:48