Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Doma, spalvota! O jei jau jb, tai tik nekontrastink laugh.gif

QUOTE(Medona @ 2009 05 07, 22:37)
As savo zuvelioka parodysiu  smile.gif 
Ale tas zuveliokas net be kokybes ax.gif
Atsakyti
Prisistatymui blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Beje, aš kritikos nebijau, rėžkit ką galvojat, tikrai nepyksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 05 07, 18:42)
Prisistatau.  4u.gif
Aš Domantė. Susipažinimui auto.  blush2.gif Senas, bet nesvarbu. (Žinau, ryškumo trūksta, dėl šito reiks priprast, nes dažnai tai nuotraukose pasikartoja  biggrin.gif  )

Manau jums reiktu priprast, kad prie nepakankamo ryskumo cia maziau kabinejamasi, nei prie persarpintu nuotrauku mirksiukas.gif Man sitoj viskas vietoj biggrin.gif
Atsakyti
Oi, net nezinau ka ir parodyt - nei as daug fotkinu, nei ka nors panasaus darau kaip kad pateike auksciau ano skyrelio bendrazyges unsure.gif man labiau patinka tiesioginiai kadrai, naturalus, be jokiu ten giliu labai minciu ir daug daug PS ax.gif

ir labiau myliu gamtos vaizdelius ir kol kas is zmoniu fotkinimo tai tik savo mazaja fotkint bandau - bet su jos judrumu tai kol kas mission impossible doh.gif

tai vistik idesiu kelis kadrus, nors kur klaidos tai ir pati labia itariu ir numanau (jau buvo apkalbetos anos temukej), bet zinoma baisiai idomu kaip jus paziuresit i tai unsure.gif

siaip tai as pajautrinta, tai labai jau baisiai nesuvarykit ant karto biggrin.gif

Priguliau sekundei, jei spesi - nufotkink cool.gif
user posted image

Labai nedekinga diena buvo - sauletai seseliuota doh.gif
user posted image

Ideciau dar Peperoni su dukryte, man tas kadras is mano foto istorijos labiausiai lyg pavykes, tik nezinau ar galiu cia det? unsure.gif

Tai pradziai tiek - o toliau eisiu ieskot idomesniu fotkinimo kampu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 07, 11:57)
Man teko fotografuot lelka maza, pirma karta, buvau apsalusi rezultatu, nes vaikutis "ledinis", dar meginau koreguot spalvas, kontrastus, bet pamaciau, kad tik gadinu nuotraukas.
O kai fotkini vyresnius, daznai tenka odos trukumus koreguoti ivairiais budais, daznai ir koks curves layeris padeda tai uzmaskuoti.
Cia keletas pvz.

Man labiausiai pirma wub.gif antroj nervina tas sienos kampas, 3-oj labai jau apkapojai galunes, o paskutinej mielos spalvos, bet fokusas zaisliukyje, ir kad ir kaip megciau as tokiu pakreivaliojimus - sicia vaikiukas laikosi isikibes, kad nuo grindu nenuciuoztu... ax.gif

labai matyta mama to maziuko... g.gif Sm nesilanko po niku is S raides? g.gif

Rasytce - dek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 gegužės 2009 - 20:52
O tai kad anoji temuke kad kukuliuoja blink.gif atsiverciu paziet kuom gyvuoja, o ten jau 12 psl prisneketa blink.gif - einu pasicekavint apie ka rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 21:51)
Rasytce - dek  4u.gif

oooo, su malonumu rodau bigsmile.gif

user posted image

Kaip jums si? ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 22:42)
Prisistatymui blush2.gif
Na pirma man ziauriai patiko smile.gif
Antra tiesiog, kokybiska, grazus griauciukai, bet tokiu fotkiu pyyyyylna smile.gif o paskutine paprasta tokia smile.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 07, 22:50)
Priguliau sekundei, jei spesi - nufotkink  cool.gif
Pirmojoj mane ta kaladele blasko, na o antrojoj veidukas seselyje ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 22:51)
o paskutinej mielos spalvos, bet fokusas zaisliukyje, ir kad ir kaip megciau as tokiu pakreivaliojimus - sicia vaikiukas laikosi isikibes, kad nuo grindu nenuciuoztu...  ax.gif

labai matyta mama to maziuko...  g.gif  Sm nesilanko po niku is S raides?  g.gif
A fokusavau i zaisliuka, na bet suprantu, kad per mazas kontrastas ryskumo ir neryskumo smile.gif I like, kad jis ciuozia biggrin.gif
Mama tai nzn ar lankos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 07, 22:56)
Kaip jums si?  ax.gif  wub.gif
Nu kad kompozicija smarkokai desinen nuciuozus smile.gif Ir kleckas apacioj zalias tongue.gif
Atsakyti
nu bus ka ziuret kelias dienas smile.gif

p.s. i ND BitMaj renginiu fold idejau dar viena alb Vest2 - skaitmenini nespalv. Ryt ta pati papildysiu spalvotomis.
Atsakyti
Mjo, kaip čia spėt dabar su tokiais tempais bigsmile.gif Sveikos visos! Tiek daug visko įdėjot, nesucitavau visko, bet noriu pasakyti, kad labiausiai įsiminė Duomos mergina gulinti ant žemės. TIK SPALVOTA tongue.gif Nu labai patiko.

QUOTE(Sea_ @ 2009 05 07, 17:05)
thumbup.gif
Pupeliuk,  koki preset naudoji? taip paslaptingai uzsiminei smile.gif pirmoji foto labai patiko wub.gif

Nieko paslaptingo biggrin.gif azalia beveik visada išskyrus kai fotografuoju apatiniame buto aukšte, ten - orchid. Bet praktiškai visad dar koreguoju šviesumą, nes dažnai "perkala" tie Persets.

Grethen, labai patiko antroji su kūdikėliu nuotrauka, mamos tokia nuoširdi šypsena, gal vaikelio poza ir ne idealiai vykusi, bet patinka tas natūralumas. Ir spalvos spalvelės, tikrai geros. Šiaip tai kiek pastebėjau, kad spalvos bet kokiu atveju labiausiai priklauso nuo aplinkos.

Ir aš norėčiau į až slaptažodžio.
Atsakyti
O as taip ir nesusiradau, kur tuos presetus isidet blush2.gif kazkas buvo rases instrukcija, bet joje nurodyto albumo as neradau... unsure.gif ir taip ir sustojau pusiaukelej... blush2.gif
Atsakyti
Grethenn, ačiū už kritiką 4u.gif

Noriu paklausti ar čia užtenka ryškumo? blush2.gif Šiandien visą dieną prie fotkimo prilipus mokinuos kas ir kaip ir jau nebežinau ar ryšku čia ar ne...?

user posted image

Gal kuri su 40D fotografuoja? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 07, 21:21)
Grethenn, ačiū už  kritiką 4u.gif

Noriu paklausti ar čia užtenka ryškumo? blush2.gif Šiandien visą dieną prie fotkimo prilipus mokinuos kas ir kaip ir jau nebežinau ar ryšku čia ar ne...?

user posted image

Gal kuri su 40D fotografuoja? rolleyes.gif

aš, ale apie tai pasikalbėti galėisu ryt. ir wyshnia tokį turi. 4u.gif
Atsakyti