Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Na kadangi įsiprašėm, reik ir prisitatyt smile.gif

FK matytas Kelelis tolimas
user posted image

Ši man patinka labai lengvumu ir paprastumu
user posted image

Čia mano mažoji miss
user posted image

o ši atitinka mano būseną - palūžus, žemė traukia, bet dar yra vilties spindulėlis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 07, 19:09)
pirma nebloga, gerai, kad pakeitei į juodai baltą.
antra man nea, toks truputėlį super-padvasintas vaizdas - neįsižeisk tik. rolleyes.gif
trečioje nebloga pradžia, bet žinai, ko reik? geros sienos. sterili mergina, jai reik kontrasto, tam reikėtų kitos aplinkos.

Ačiū už komentarus ax.gif Man dar mokytis ir mokytis blush2.gif

Antros tokios ir norėjau kiek padvasintos ax.gif

Dėl trečios sutinku, tik vat nesterilios sienos neturiu, gal reikėtų pabandyti dėti kokią nors nesterialią textūrą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 05 07, 19:48)
nu ką, pasirausiau savo mažučiam archyve ir teko konstatuoti faktą, kad juokas juokais, bet pildau _ms_ pageidavimą  rolleyes.gif  prisistatau su šiai dienai man labiausiai patinkančiais darbais

aš jaučiu šiandien ant cementovkės kritkuosiu visas biggrin.gif
pirma man ne. ne tekstūra, o poza. dirbtina.
antra įdomesnė, noes nu žiauriai ne mano stiliaus. bet negaliu neįvertinti. padaro įspūdį, tokį žiaurokoką, Svynį Todą primena, galėtų būti to filmo reklama smile.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 05 07, 19:52)
Na kadangi įsiprašėm, reik ir prisitatyt smile.gif

pirma nieko, kitos nelabai. paskutinėj šviesa vėlgi graži. 4u.gif

QUOTE(Armana @ 2009 05 07, 19:53)
Ačiū už komentarus ax.gif Man dar mokytis ir mokytis blush2.gif

Antros tokios ir norėjau kiek padvasintos 

Dėl trečios sutinku, tik vat nesterilios sienos neturiu, gal reikėtų pabandyti dėti kokią nors nesterialią textūrą  g.gif

tai suprantu, kad tokios ir norėjai, ale nepykti, jeigu aš savo nuomonę sakysiu, man irgi atviru tekstu galima biggrin.gif

STOP su tekstūra biggrin.gif geriau sienos paieškok biggrin.gif

ir išvis, turėkit omenyje, kad išreiškiame čia tik savo nuomonę, jeigu jinai netinka - siunčiat tolyn ir darot, kaip Jums atrodo. Visos supratot? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 gegužės 2009 - 19:59
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 20:40)
turiu ir is kitos operos:
Spalvos, sviesa ok smile.gif foto gal neplanuotos, bet vis tiek pasakysiu, nu klevo lapai liux, bet kai dar ir bliuska geleta lapuota, tai va pjaunas nors tu ka smile.gif na bet cia aisku niek nepadarysi kad taip ispuole smile.gif

QUOTE(Armana @ 2009 05 07, 20:52)
Aš irgi prisitatau su savo nuotraukomis:
O man Tavosios su sese miske daug labiau patink smile.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 05 07, 21:42)
O dabar darbeliai.
Tu mano favorite is naujokiu smile.gif nors auto nelabai ax.gif bet ta antroji su mergaite tai liux, kudroj jau sakiau smile.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 05 07, 21:48)
prisistatau su šiai dienai man labiausiai patinkančiais darbais
Na atleisk, bet pirma tai labai ne kas smile.gif ta tekstura.. geles kaip plasmasines. o va antra labai kokybiska, skonis mano irgi issiskiria, bet kad gerai atlikta nepasigincysi. kaip Sayonara sako Todui Svyniui tiktu biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 05 07, 21:52)
FK matytas Kelelis tolimas
Pirma patinka man smile.gif kitos 2 eilines. o paskutinej turi kazka, matyt ta sviesa, bet vel gi as sakau remams ne biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 05 07, 21:57)
ir išvis, turėkit omenyje, kad išreiškiame čia tik savo nuomonę, jeigu jinai netinka - siunčiat tolyn ir darot, kaip Jums atrodo. Visos supratot? biggrin.gif biggrin.gif
Tai kam gi cia siust, jei visos siuntines tai bus nuolatine pilnatis biggrin.gif geriau tegu sukramto ir nuryja! aisku jei turi kitokia tvirta nuomone tai prasom ja ginti, o ir siaip, as visad uz tolerantiskas diskusijas smile.gif tik va jau kai is esmes suvokimas issikiria tai ner ko ir diskutuot tada.
Atsakyti
Saynora, dėkui už komentarą. : )
Pabandžiau padayrt j/b. Nu nežinau, bet man asmeniškai geriau spalvota. g.gif
user posted image

Tai bandymų su ta nuotrauka buvo daug, buvo dar keli pasisekę. O nevykusių bandymų nebekelsiu. : )

Smagu, kad nuotraukos pralinksmino. mirksiukas.gif ej, aš už spalvas. biggrin.gif

Dedu dar vieną su spinduliais. Nieko gero, bet man patinka tie dryžiai. : )
Ši ne kritikai, nes visokių nesąmonių yra. biggrin.gif
user posted image

Grethenn, oi, kaip nustebinai... Malonu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 07, 20:06)
Tai kam gi cia siust, jei visos siuntines tai bus nuolatine pilnatis biggrin.gif geriau tegu sukramto ir nuryja! aisku jei turi kitokia tvirta nuomone tai prasom ja ginti, o ir siaip, as visad uz tolerantiskas diskusijas smile.gif tik va jau kai is esmes suvokimas issikiria tai ner ko ir diskutuot tada.

ai, mane tai gali siųst visos, kur tik nori - man amžinoji pilnatis, chroniškas piktakeksizmas:) vis tiek neisiu niekur smile.gif
Papildyta:
Duoma, man jb geriau, tik kontrastinčiau stiprokai. rolleyes.gif
aš tau rimtai sakau, kai tokią šviesą turi, pasistayk kibirą, žiursto reik ir bulves skuti. pamatysi, kūdroj dienos topą turėsi, jei gerai sukomponuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 gegužės 2009 - 20:13
Bet jeigu kontrasto dėsiu dar, man bus išdegimai, bet gal netrugdys jie čia... ? g.gif
Ech, gaila ne pas mane namai tokie... ax.gif Draugės. : ) Kad būtų mažeikiuose, tai tada gerai, bet, kad jie Palangoj. BEt jeigu dar bus proga ten nuvažiuoti tikrai ką nors sugalvosim. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 07, 22:11)
aš tau rimtai sakau, kai tokią šviesą turi, pasistayk kibirą, žiursto reik ir bulves skuti. pamatysi, kūdroj dienos topą turėsi, jei gerai sukomponuosi smile.gif
Ei, nu nesakyk, pazhe koks grozis ant zemes.. ir kokia bamba! biggrin.gif
Atsakyti
O tai savo nieko nerodysit? ax.gif biggrin.gif tongue.gif Grethen tai maciau snd leliuka, o daugiau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 21:20)
O tai savo nieko nerodysit?  ax.gif  biggrin.gif  tongue.gif 

gal jos neturi KĄ rodyti? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 05 07, 21:07)
Saynora, dėkui už komentarą. : )
Pabandžiau padayrt j/b. Nu nežinau, bet man asmeniškai geriau spalvota.  g.gif
user posted image

tik spalvota tongue.gif

QUOTE(Žūžū @ 2009 05 07, 21:27)
gal jos neturi KĄ rodyti? hihihi.gif