Greit nebespėsiu temos sekt su tokiais tempais
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 20:24)
As nepakomentuosiu nes cia tiesiog issikiria mano skonis neabejoju, kad labai daug kam patiks
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 07, 19:34)
As nepakomentuosiu nes cia tiesiog issikiria mano skonis
neabejoju, kad labai daug kam patiks
neabejoju, kad labai daug kam patiks
na zinai, kaip su tuo skoniu...
turiu ir is kitos operos:
Aš irgi prisitatau su savo nuotraukomis:
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 07, 18:02)
Sayonara, jei esi arsi kritike - tai busi mano mylimiausia temioke! Labai myliu visus kritikus, o siaip ir pati linkusi tiesiai sviesiai sakyti savo nuomone...
Na, tai as gal leisiu sau atidaryti cementavimosi sezona
Na, tai as gal leisiu sau atidaryti cementavimosi sezona
ne tiek arši, kiek moku būti bjauri mano pravardė piktas keksas
antra ir trečia man nieko ypatingo, tvarkingos šeimos albumo foto, o pirmą norėčiau matyti juodai baltą. arba norisi daugiau vaiko gyvenimo detalių fone, arba visai sterilios aplinkos.
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 18:24)
Maniskes siam momentui geriausias jau tikrai matet FK, bet kadangi reik, tai dedu
pirma man nelabai, o antra visai patiko, komentavau ir kūdroje. siluetas labai pavykęs.
pepperoni, antros nelabai, bet tik man tikriausiai, nors spalvos gražios, tvarkingos, kokybiškos, šviesa pirmoje nuostabi. bet jos tokios tuštokos, nieko man asmeniškai nesakančios, na mergina ir tiek. sakau, norisi kažko kvapą labiau gniaužiančio, paieškos kokios nors.
QUOTE(Armana @ 2009 05 07, 18:52)
Aš irgi prisitatau su savo nuotraukomis:
pirma nebloga, gerai, kad pakeitei į juodai baltą.
antra man nea, toks truputėlį super-padvasintas vaizdas - neįsižeisk tik.
trečioje nebloga pradžia, bet žinai, ko reik? geros sienos. sterili mergina, jai reik kontrasto, tam reikėtų kitos aplinkos.
Grethenn, aciuks uz komentarus!
Peperoni, Armana, malonu susipazinti!
Kaip cia dabar su tuo musu albumo slaptazodziu daryti? Gal susitarkim taip - kas tik susicementuoja, tam is karto ir issiunciam duomenis. (naujokes, kas online, tas is karto ir siuskit).
Sayonara,
Peperoni, Armana, malonu susipazinti!
Kaip cia dabar su tuo musu albumo slaptazodziu daryti? Gal susitarkim taip - kas tik susicementuoja, tam is karto ir issiunciam duomenis. (naujokes, kas online, tas is karto ir siuskit).
Sayonara,
QUOTE(sayonara @ 2009 05 07, 20:09)
pepperoni, antros nelabai, bet tik man tikriausiai, nors spalvos gražios, tvarkingos, kokybiškos, šviesa pirmoje nuostabi. bet jos tokios tuštokos, nieko man asmeniškai nesakančios, na mergina ir tiek. sakau, norisi kažko kvapą labiau gniaužiančio, paieškos kokios nors.
antras idejau del to, kad parodyt, jog bandau ir spalvas bei sviesa jaukintis ... o dirbt link kvapo gniauzimo dar oj kiek reik
slaptazodzius jau issiunciau
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 19:24)
antras idejau del to, kad parodyt, jog bandau ir spalvas bei sviesa jaukintis ... o dirbt link kvapo gniauzimo dar oj kiek reik
pirmosios šviesa puiki, my style, mėgstu tą miglą
Prisistatau.
Aš Domantė. Susipažinimui auto. Senas, bet nesvarbu. (Žinau, ryškumo trūksta, dėl šito reiks priprast, nes dažnai tai nuotraukose pasikartoja )
O dabar darbeliai.
Galbūt jau matėt.
Nusileisk, nepasiekiu tavęs.
Rytinių saulės spindulių glostoma.
Miestelis žemiau jūros lygio. (Bandymas padaryt kažką panašaus į lomo )
Nemuškit labai.
Aš Domantė. Susipažinimui auto. Senas, bet nesvarbu. (Žinau, ryškumo trūksta, dėl šito reiks priprast, nes dažnai tai nuotraukose pasikartoja )
O dabar darbeliai.
Galbūt jau matėt.
Nusileisk, nepasiekiu tavęs.
Rytinių saulės spindulių glostoma.
Miestelis žemiau jūros lygio. (Bandymas padaryt kažką panašaus į lomo )
Nemuškit labai.
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 07, 08:43)
Tos raganos visos issislapsciusios dabar, nenorekit, kad ateitu, o jei dar visos vienu metu
Tikiuosi as cia ta viena is raganu nesiskaitau
Tikiuosi as cia ta viena is raganu nesiskaitau
Peppi, ar jau patvirtino tavo tema moderatoriai?
QUOTE(Duoma @ 2009 05 07, 19:42)
auto mielas, malonu susipažinti
pirma faina visai, nors ir ne mano skonio, bet negaliu nenusijuokti.
antroji prašosi juodai baltos - šviesa geriau išryškėtų. šiaip gri labai šviesa, bet norėtųsi mažiau pozavimo, daugiau natūralumo natūralumo. tokioje šviesoje ir kibirą pasidėjus vestuvėms bulves gali skusti - žiūrėsis
p.s. tuoj čia iš Jūsų juodai-baltas darysim
paskutinė juokinga tam kartui, bet giliau neįisimena
Grethenn, Degute, ačiū už komentarus
mano fotikas neveidrodinis ir jam visiškai dzin tos ryškumo zonos bet ateity bandysiu paeksperimentuoti
nu ką, pasirausiau savo mažučiam archyve ir teko konstatuoti faktą, kad juokas juokais, bet pildau _ms_ pageidavimą prisistatau su šiai dienai man labiausiai patinkančiais darbais
Я хочу быть с тобой
idėja brandinta ir įgyvendinta skambant šiai dainai
QUOTE(Degutė @ 2009 05 07, 18:04)
antra foto kaip kadras man patiktų irgi, tik gal ryškumo zonoj užtektų džipo, be žmogelių
mano fotikas neveidrodinis ir jam visiškai dzin tos ryškumo zonos bet ateity bandysiu paeksperimentuoti
nu ką, pasirausiau savo mažučiam archyve ir teko konstatuoti faktą, kad juokas juokais, bet pildau _ms_ pageidavimą prisistatau su šiai dienai man labiausiai patinkančiais darbais
Я хочу быть с тобой
idėja brandinta ir įgyvendinta skambant šiai dainai