Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Greit nebespėsiu temos sekt su tokiais tempais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 20:24)
Iseik.
belaukiant pilnaties...
As nepakomentuosiu nes cia tiesiog issikiria mano skonis ax.gif
neabejoju, kad labai daug kam patiks
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 07, 19:34)
As nepakomentuosiu nes cia tiesiog issikiria mano skonis  ax.gif
neabejoju, kad labai daug kam patiks

na zinai, kaip su tuo skoniu... ax.gif

turiu ir is kitos operos:

user posted image

user posted image

Atsakyti
Aš irgi prisitatau su savo nuotraukomis:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 07 gegužės 2009 - 18:55
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 07, 18:02)
Sayonara, jei esi arsi kritike - tai busi mano mylimiausia temioke!  wub.gif Labai myliu visus kritikus, o siaip ir pati linkusi tiesiai sviesiai sakyti savo nuomone...  ax.gif

Na, tai as gal leisiu sau atidaryti cementavimosi sezona

ne tiek arši, kiek moku būti bjauri smile.gif mano pravardė piktas keksas 4u.gif

antra ir trečia man nieko ypatingo, tvarkingos šeimos albumo foto, o pirmą norėčiau matyti juodai baltą. arba norisi daugiau vaiko gyvenimo detalių fone, arba visai sterilios aplinkos. 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 18:24)
Maniskes siam momentui geriausias jau tikrai matet FK, bet kadangi reik, tai dedu smile.gif

pirma man nelabai, o antra visai patiko, komentavau ir kūdroje. siluetas labai pavykęs.

pepperoni, antros nelabai, bet tik man tikriausiai, nors spalvos gražios, tvarkingos, kokybiškos, šviesa pirmoje nuostabi. bet jos tokios tuštokos, nieko man asmeniškai nesakančios, na mergina ir tiek. sakau, norisi kažko kvapą labiau gniaužiančio, paieškos kokios nors.

QUOTE(Armana @ 2009 05 07, 18:52)
Aš irgi prisitatau su savo nuotraukomis:

pirma nebloga, gerai, kad pakeitei į juodai baltą.
antra man nea, toks truputėlį super-padvasintas vaizdas - neįsižeisk tik. rolleyes.gif
trečioje nebloga pradžia, bet žinai, ko reik? geros sienos. sterili mergina, jai reik kontrasto, tam reikėtų kitos aplinkos.
Atsakyti
Grethenn, aciuks uz komentarus!

Peperoni, Armana, malonu susipazinti! lotuliukas.gif

Kaip cia dabar su tuo musu albumo slaptazodziu daryti? g.gif Gal susitarkim taip - kas tik susicementuoja, tam is karto ir issiunciam duomenis. ax.gif (naujokes, kas online, tas is karto ir siuskit).

Sayonara, aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 07 gegužės 2009 - 19:13
QUOTE(sayonara @ 2009 05 07, 20:09)
pepperoni, antros nelabai, bet tik man tikriausiai, nors spalvos gražios, tvarkingos, kokybiškos, šviesa pirmoje nuostabi. bet jos tokios tuštokos, nieko man asmeniškai nesakančios, na mergina ir tiek. sakau, norisi kažko kvapą labiau gniaužiančio, paieškos kokios nors.

antras idejau del to, kad parodyt, jog bandau ir spalvas bei sviesa jaukintis ... ax.gif o dirbt link kvapo gniauzimo dar oj kiek reik ax.gif

slaptazodzius jau issiunciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 gegužės 2009 - 19:25
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 19:24)
antras idejau del to, kad parodyt, jog bandau ir spalvas bei sviesa jaukintis ...  ax.gif  o dirbt link kvapo gniauzimo dar oj kiek reik  ax.gif

slaptazodzius jau issiunciau smile.gif

pirmosios šviesa puiki, my style, mėgstu tą miglą smile.gif
Atsakyti
Prisistatau. 4u.gif
Aš Domantė. Susipažinimui auto. blush2.gif Senas, bet nesvarbu. (Žinau, ryškumo trūksta, dėl šito reiks priprast, nes dažnai tai nuotraukose pasikartoja biggrin.gif )
user posted image

O dabar darbeliai.
Galbūt jau matėt. ax.gif

Nusileisk, nepasiekiu tavęs.
user posted image

Rytinių saulės spindulių glostoma.
user posted image

Miestelis žemiau jūros lygio. (Bandymas padaryt kažką panašaus į lomo biggrin.gif )
user posted image

Nemuškit labai. pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 07, 08:43)
Tos raganos visos issislapsciusios dabar, nenorekit, kad ateitu, o jei dar visos vienu metu biggrin.gif

Tikiuosi as cia ta viena is raganu nesiskaitau laugh.gif

lotuliukas.gif

Peppi, ar jau patvirtino tavo tema moderatoriai?
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 05 07, 19:42)
Prisistatau.  4u.gif
Aš Domantė. Susipažinimui auto.
O dabar darbeliai.

auto mielas, malonu susipažinti smile.gif

pirma faina visai, nors ir ne mano skonio, bet negaliu nenusijuokti.
antroji prašosi juodai baltos - šviesa geriau išryškėtų. šiaip gri labai šviesa, bet norėtųsi mažiau pozavimo, daugiau natūralumo natūralumo. tokioje šviesoje ir kibirą pasidėjus vestuvėms bulves gali skusti - žiūrėsis smile.gif
p.s. tuoj čia iš Jūsų juodai-baltas darysim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
paskutinė juokinga tam kartui, bet giliau neįisimena smile.gif
Atsakyti
Grethenn, Degute, ačiū už komentarus ax.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 05 07, 18:04)
antra foto kaip kadras man patiktų irgi, tik gal ryškumo zonoj užtektų džipo, be žmogelių  ax.gif

mano fotikas neveidrodinis ir jam visiškai dzin tos ryškumo zonos verysad.gif bet ateity bandysiu paeksperimentuoti ax.gif

nu ką, pasirausiau savo mažučiam archyve ir teko konstatuoti faktą, kad juokas juokais, bet pildau _ms_ pageidavimą rolleyes.gif prisistatau su šiai dienai man labiausiai patinkančiais darbais

user posted image

Я хочу быть с тобой
idėja brandinta ir įgyvendinta skambant šiai dainai
user posted image
Atsakyti