Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 07, 17:43)
Tos raganos visos issislapsciusios dabar, nenorekit, kad ateitu, o jei dar visos vienu metu biggrin.gif

Tikiuosi as cia ta viena is raganu nesiskaitau laugh.gif

bijau.gif bijau.gif aš tikiuosi kai ateis tai nebus labai piktos unsure.gif
Atsakyti
sveiki

bandau ir aš vaidinti pažengusią pradžiamokslę blush2.gif

ir iš karto rodau savo seriją sutaršymui. kaip pirmai išdrįsusiai įkelti foto, priklauso konstruktyvi kritika biggrin.gif

Purvs Pūslių kaime

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
as siulau naujokams ideti prisistatymui po pora/tris fotkes-nu geriausias pagal save. Ivertinimui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 07, 17:51)
as siulau naujokams ideti prisistatymui po pora/tris fotkes-nu geriausias pagal save. Ivertinimui wink.gif

o kokia tema jos turėtu buti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 07, 15:39)
Wysnia, o kai bus koks rezultatas parodyk, a?  ax.gif
Gal sutiktum tada ir draugu vestuves pafotkint smile.gif

Na jei bus koks rezultatas, tai butinai biggrin.gif O del draugu, as noreciau ir mielai sutikciau, tik kad va tuo metu Lt nebusiu ax.gif

Ir dar i Lietuvos tema - paplanuokim susitikima geguzes gale. Kol kas man gerai tiktu ketvirtadienis, geguzes 21 i pavakare po darbu, kur nors Vilniuj rolleyes.gif

Peledike, kaip reportazas, manyciau visai neblogas. Truksta tik pabaigos - tai ar istrauke ta visureigi vyrai biggrin.gif Ir dar, nelabai ikertu, kam ta trecioji nuotrauka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 05 07, 18:53)
o kokia tema jos turėtu buti  blush2.gif

Jusu nuomone - Jusu geriausios trys/dvi fotografijos.
Bet kokia tema... bet geriausia erotinio pobudzio, nes cia taip visi deda.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 07, 17:57)

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 07 gegužės 2009 - 17:02
QUOTE(Peledike @ 2009 05 07, 18:47)
Purvs Pūslių kaime
Na man labiausiai patiko pirmoji, kitos kiek buitiskos. Spalvos cia neblogos, bet man jau kiek per monotoniskos, t.y. labai suniveliuoja vaizda smile.gif Matosi sviesa gera buvo ir purvo tekstura efektyvi, bet spalvos kiek uzglaisto viska. taip pat baltas remelis, nuotraukos gan grubios, o remelis manau tiktu svelniom lengvom foto smile.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 05 07, 18:56)
Na jei bus koks rezultatas, tai butinai biggrin.gif O del draugu, as noreciau ir mielai sutikciau, tik kad va tuo metu Lt nebusiu ax.gif
Kas jum moterys, ar susitaret? visos negali biggrin.gif
ale vis tiek rezultata parodyk, smalsu wink.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 05 07, 18:57)

lotuliukas.gif Ypatingai _ms_ cia tokiu daug deda, jau dabar tuoj tuoj istrauks koki sedevra
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 07, 17:57)
Jusu nuomone - Jusu geriausios trys/dvi fotografijos.

blink.gif ohoho biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 05 07, 16:56)
Peledike, kaip reportazas, manyciau visai neblogas. Truksta tik pabaigos - tai ar istrauke ta visureigi vyrai biggrin.gif Ir dar, nelabai ikertu, kam ta trecioji nuotrauka g.gif

ištraukė visus biggrin.gif dėliojau dėliojau ir vistiek nesudėliojau tinkamai doh.gif trečia nuotrauka gavosi, kai link manęs pasipylė purvo lavina ir nešdama mieles iš ten spėjau paspausti ir sujudinti fotiką. man ji mieliausia, nes paskutiniu metu karštiligiškai bandau gražiai užfiksuoti tuos purvų purslus, bet nė velnio nesigauna biggrin.gif ačiū už komentarą 4u.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 05 07, 16:57)

atsargiai su norais - mes ką tik namų darbus kūno tema apturėjom biggrin.gif kai pasipils, nespėsi žiūrėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 07, 17:51)
Bet kokia tema... bet geriausia erotinio pobudzio, nes cia taip visi deda

lotuliukas.gif manau cementovkes delei ir seniokai galetu po 2-3 ideti prisistatymui mirksiukas.gif
asmeniskai ms'as deda tik erotinio pobudzio ir tik auto lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 07 gegužės 2009 - 17:13
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 07, 16:04)
Kas jum moterys, ar susitaret? visos negali biggrin.gif

Na mes, kaip bebutu gaila, atostogu namo tik karta metuose vykstam - reikejo jiems dabar, geguze tuoktis biggrin.gif

As tai sakyciau, kas jums moterys - apie erotika uzsimink, tai zek visos kad sukruto biggrin.gif
Atsakyti