Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Opa, aš turiu tą 100- tinį slingą Lowepro. Tai pagal tavo išvardintus daiktus, turėtum pirkti 200. Manasis talpina fotiką, vieną mažiuką objektyvą ir blykstę vos vos. Piniginei, dokumentams, raktams ir t.t. viršutiniame skyrelyje vietos per mažai. 100 slingas yra siauras. O 200 platesnis. Aš dabar imčiau tik 200. O šiaip nešiotis, naudoti jis yra labai patogus. Esant reikalui, persuki į priekį ir turi viską panosėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 21, 10:27)
Opa, nesupratau, ko klausi. As tau pritariu, kad tau reikia tasiuko, i kuri viskas isvardinta tilptu biggrin.gif
Ar tu klausi, gal kas zino, ar tavo daiktai tilps i kuri nors is tasiuku? Tai gal ir tilps, o gal ir ne. Paciai nera noro realiai pabandyt, ar tavo daiktai telpa? smile.gif

MS, nu va, kaip gaila kad lietuviškai nelabai supranti. Va pvz Smiltis suprato ko klausiu... O va pritarimo tavo tai man tikrai nereikia, apsieisiu, jau išaugau iš vystyklų mirksiukas.gif

QUOTE(Smiltis @ 2009 04 21, 10:35)
aš iš pradžių irgi galvojau apie tokią per vieną petį, o paskui vis tik nusprendėm pirkti kuprinytę ir kol kas nepasigailėjau. Pirkom va Šitą

Dekui, pasižiūrėsiu. Dairiausi ir Kata puslapiukyje. Tik idomu kaip tie slingai, ar jie patogūs nešioti, nes kuprinuko nelabai mėgstu.

Puriena, va, dėkui labai už tokį iššsamų komentarą. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 21, 10:27)
p.s. na va redagavai smile.gif

Redagavau gerokai anksčiau nei Tamsta kąsti susiruošėte ir tik dėl to, kad Sm nukando pusę žinutės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 21 balandžio 2009 - 09:46
Opa, kai as rasiau, niekas nebuvo redaguota, todel nesiardyk.
Atsakyti
ms, pažiūrėk į laiką. Ir man iki ardymosi taip toli, kaip Tamstai iki tolerancijos.

O ir šiaip, ne tam ši tema.
Atsakyti
Ai, dar Lowepro turi vieną gerą dalyką- išsitraukia toks neperšlampamas audeklas ir uždengia visą kuprinę. Atrodė, kad nepanaudosiu. Bet vieną kartą svečioj šaly, kai lietuje su kuprine teko prastovėti keletą valandų, tai pravertė netgi labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 21 balandžio 2009 - 09:59
pirmiausia paanalizuok, kada laikas uzsifiksuoja zinutese. antra - ismok reiksti mintis ir norus aiskiai, o trecia - butu negrazu meluoti, kad SM apkarpo zinutes ar pan.? O gal trecia atsirado, kad antra yra? smile.gif

QUOTE(Opa @ 2009 04 21, 11:56)
ms, pažiūrėk į laiką. Ir man iki ardymosi taip toli, kaip Tamstai iki tolerancijos.

O ir šiaip, ne tam ši tema.

Atsakyti

Puriena, dekui dar kart už komentarą. Labiausiai ir norėjau turinčio kažką panašaus patarimus išgirsti.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 04 20, 16:35)
nelikimas man nestukei paciai save graziai iamzinti  lotuliukas.gif uztat tuoj nauja modeli turesiu  beee.gif

Sansara...aš nors ir nesu tau artimas žmogus bet mielai tave pafotografuočiau ax.gif kiek tau liko?

QUOTE(Baccardi @ 2009 04 20, 17:05)

jei atvirai - nepatinka man šviesa...

QUOTE(Opa @ 2009 04 21, 09:17)
Noriu Jūsų patarimo. Renkuosi tašiuką savo fotikui.

Aš taip pat dabar renkuosi, noriu kuprinės...jau du kartus pirkau tašiukus vien fotikui su pora papildomų kišenėlių smile.gif pirmą kartą visai mažiuką, antrajį jau didesnį...o poreikiai žiūriu auga greičiau nei tašiukai susidėvi, kad ir kaip stengiuosi biggrin.gif
va kata man brangoka, tokia kuprinė, kurios norėčiau kainuos kokius 300...o Lowepro nežinau kur pasižiūrėti asortimentą g.gif
beje kata mano mažoji tašytė taip pat turėjo tokį ale maišelį nuo lietaus, labai patogu būdavo važiuojant motociklu ėmus lyti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 04 21, 11:57)
Sansara...aš nors ir nesu tau artimas žmogus bet mielai tave pafotografuočiau ax.gif kiek tau liko?

manau ne viena sutiktu is sio skyrelio uz fotografa pabut, bet kaip sakiau, niekaip negalesiu su svetimu zmogumi fotografuotis.. doh.gif nezinau, kvailyste/durnyste/kompleksai, bet nepesilausiu niekaip smile.gif dekui, uz pasiulyma 4u.gif
Atsakyti
labadienis kolegės 4u.gif

smagu kad tema gyvuoja su savais džiaugsmais ir pasikandžiojimais smile.gif.. perbėgau akimis buvusią.. išsiuntėt Sayonarą pas italus??? a? smile.gif

nuotaikai pakelt mano chebra

user posted image

sorry, kad nekomentuoju nuotraukų.. neturiu sveikatos išties pastarąją savaitę.. bet turiu rimtą priežastį tam.. parodau vieną iš trijų priežasčių smile.gif

user posted image

pasiilgau, ir kai tik mano mazgiai prakus, pažadu daaug nuotraukų smile.gif .. tikiuos sulaukt tolerancijos šia šunių tema hihihi.gif

Baccardi nėštukė super .. man labai patinka.. spalvos gerulės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 21 balandžio 2009 - 12:30
Opa, nežinau, ar užvakar pastebėjai mano kuprinę, KATA firmos, man labai tiko kelionei ir šiaip daugiau technikos nešiojantis, patogi sudėtingesnėmis sąlygomis (kalnai, pvz.). jeigu nori iš arčiau apžiūrėti prieš pirkdama, galim kada papietauti, atsivežčiau darban 4u.gif beje, fototechnikoje, jei nelystu, balandį apie 30 proc. nuolaida kata kuprinėms. net jei nuolaidos nebūtų, ten būtina derėtis, ypač jei pats Zdančius darbe - visada nuleidžia.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 04 21, 13:29)

nuotaikai pakelt mano chebra

tikiuos sulaukt tolerancijos šia šunių tema hihihi.gif

pagaliau kažko linksmo sulaukiau biggrin.gif man patinka abi.

bus, bus ta tolerancija. ne kur dėsis irnesakyk.gif
Atsakyti