Opa, aš turiu tą 100- tinį slingą Lowepro. Tai pagal tavo išvardintus daiktus, turėtum pirkti 200. Manasis talpina fotiką, vieną mažiuką objektyvą ir blykstę vos vos. Piniginei, dokumentams, raktams ir t.t. viršutiniame skyrelyje vietos per mažai. 100 slingas yra siauras. O 200 platesnis. Aš dabar imčiau tik 200. O šiaip nešiotis, naudoti jis yra labai patogus. Esant reikalui, persuki į priekį ir turi viską panosėje
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 21, 10:27)
Opa, nesupratau, ko klausi. As tau pritariu, kad tau reikia tasiuko, i kuri viskas isvardinta tilptu
Ar tu klausi, gal kas zino, ar tavo daiktai tilps i kuri nors is tasiuku? Tai gal ir tilps, o gal ir ne. Paciai nera noro realiai pabandyt, ar tavo daiktai telpa?
Ar tu klausi, gal kas zino, ar tavo daiktai tilps i kuri nors is tasiuku? Tai gal ir tilps, o gal ir ne. Paciai nera noro realiai pabandyt, ar tavo daiktai telpa?
MS, nu va, kaip gaila kad lietuviškai nelabai supranti. Va pvz Smiltis suprato ko klausiu... O va pritarimo tavo tai man tikrai nereikia, apsieisiu, jau išaugau iš vystyklų
QUOTE(Smiltis @ 2009 04 21, 10:35)
aš iš pradžių irgi galvojau apie tokią per vieną petį, o paskui vis tik nusprendėm pirkti kuprinytę ir kol kas nepasigailėjau. Pirkom va Šitą
Dekui, pasižiūrėsiu. Dairiausi ir Kata puslapiukyje. Tik idomu kaip tie slingai, ar jie patogūs nešioti, nes kuprinuko nelabai mėgstu.
Puriena, va, dėkui labai už tokį iššsamų komentarą.
Papildyta:
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 21, 10:27)
p.s. na va redagavai
Redagavau gerokai anksčiau nei Tamsta kąsti susiruošėte ir tik dėl to, kad Sm nukando pusę žinutės.
Ai, dar Lowepro turi vieną gerą dalyką- išsitraukia toks neperšlampamas audeklas ir uždengia visą kuprinę. Atrodė, kad nepanaudosiu. Bet vieną kartą svečioj šaly, kai lietuje su kuprine teko prastovėti keletą valandų, tai pravertė netgi labai
pirmiausia paanalizuok, kada laikas uzsifiksuoja zinutese. antra - ismok reiksti mintis ir norus aiskiai, o trecia - butu negrazu meluoti, kad SM apkarpo zinutes ar pan.? O gal trecia atsirado, kad antra yra?
QUOTE(Opa @ 2009 04 21, 11:56)
ms, pažiūrėk į laiką. Ir man iki ardymosi taip toli, kaip Tamstai iki tolerancijos.
O ir šiaip, ne tam ši tema.
O ir šiaip, ne tam ši tema.
QUOTE(Sansara @ 2009 04 20, 16:35)
nelikimas man nestukei paciai save graziai iamzinti uztat tuoj nauja modeli turesiu
Sansara...aš nors ir nesu tau artimas žmogus bet mielai tave pafotografuočiau kiek tau liko?
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 20, 17:05)
jei atvirai - nepatinka man šviesa...
QUOTE(Opa @ 2009 04 21, 09:17)
Noriu Jūsų patarimo. Renkuosi tašiuką savo fotikui.
Aš taip pat dabar renkuosi, noriu kuprinės...jau du kartus pirkau tašiukus vien fotikui su pora papildomų kišenėlių pirmą kartą visai mažiuką, antrajį jau didesnį...o poreikiai žiūriu auga greičiau nei tašiukai susidėvi, kad ir kaip stengiuosi
va kata man brangoka, tokia kuprinė, kurios norėčiau kainuos kokius 300...o Lowepro nežinau kur pasižiūrėti asortimentą
beje kata mano mažoji tašytė taip pat turėjo tokį ale maišelį nuo lietaus, labai patogu būdavo važiuojant motociklu ėmus lyti...
QUOTE(peppi @ 2009 04 21, 11:57)
Sansara...aš nors ir nesu tau artimas žmogus bet mielai tave pafotografuočiau kiek tau liko?
manau ne viena sutiktu is sio skyrelio uz fotografa pabut, bet kaip sakiau, niekaip negalesiu su svetimu zmogumi fotografuotis.. nezinau, kvailyste/durnyste/kompleksai, bet nepesilausiu niekaip dekui, uz pasiulyma
labadienis kolegės
smagu kad tema gyvuoja su savais džiaugsmais ir pasikandžiojimais .. perbėgau akimis buvusią.. išsiuntėt Sayonarą pas italus??? a?
nuotaikai pakelt mano chebra
sorry, kad nekomentuoju nuotraukų.. neturiu sveikatos išties pastarąją savaitę.. bet turiu rimtą priežastį tam.. parodau vieną iš trijų priežasčių
pasiilgau, ir kai tik mano mazgiai prakus, pažadu daaug nuotraukų .. tikiuos sulaukt tolerancijos šia šunių tema
Baccardi nėštukė super .. man labai patinka.. spalvos gerulės
smagu kad tema gyvuoja su savais džiaugsmais ir pasikandžiojimais .. perbėgau akimis buvusią.. išsiuntėt Sayonarą pas italus??? a?
nuotaikai pakelt mano chebra
sorry, kad nekomentuoju nuotraukų.. neturiu sveikatos išties pastarąją savaitę.. bet turiu rimtą priežastį tam.. parodau vieną iš trijų priežasčių
pasiilgau, ir kai tik mano mazgiai prakus, pažadu daaug nuotraukų .. tikiuos sulaukt tolerancijos šia šunių tema
Baccardi nėštukė super .. man labai patinka.. spalvos gerulės
Opa, nežinau, ar užvakar pastebėjai mano kuprinę, KATA firmos, man labai tiko kelionei ir šiaip daugiau technikos nešiojantis, patogi sudėtingesnėmis sąlygomis (kalnai, pvz.). jeigu nori iš arčiau apžiūrėti prieš pirkdama, galim kada papietauti, atsivežčiau darban beje, fototechnikoje, jei nelystu, balandį apie 30 proc. nuolaida kata kuprinėms. net jei nuolaidos nebūtų, ten būtina derėtis, ypač jei pats Zdančius darbe - visada nuleidžia.
QUOTE(westa @ 2009 04 21, 13:29)
pagaliau kažko linksmo sulaukiau man patinka abi.
bus, bus ta tolerancija. ne kur dėsis