Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2009 05 07, 13:36)
o as uzvakar supratau - esu laimingiausias zmogus pasaulyje, kad savo vestuviu turiu tik kokiu 10-20 foto  lotuliukas.gif nei jauciuos permokejus kam nors, nei pykstu del blogu foto, nei yra ka kritikuot, nei gailiuos del kazko  thumbup.gif ivykis iamzintas keliuose kadruose ir puiku  blush2.gif

o aš 2 biggrin.gif Ir iš jų viena sulankstyta bo aš ten pati sau žiauriai nepatikau lotuliukas.gif Bet aš ir tekėjau kitais laikais, tada dar net ir vestuvinė fotografija nebuvo tokia populiari smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 07, 12:23)
peppi, o tipo tarpusavyje per pilnati mes cia ramios kaip bites sedim, vaseliu mezgam ir arbatele gurksnodamos liaudies sutartines traukiam?  lotuliukas.gif nuolat atsiranda del ko bangas kelti ir taip biggrin.gif

nu tai apie ką aš... biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu ms nuotraukas pamatyt. Gal galit kas į až kur pažiūrėt ir slaptažodžius, bo niekad jų ir neturėjau biggrin.gif Gal galiu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 05 07, 14:41)
Aš irgi noriu ms nuotraukas pamatyt. Gal galit kas į až kur pažiūrėt ir slaptažodžius, bo niekad jų ir neturėjau  biggrin.gif Gal galiu?  4u.gif

na cia dabar bigsmile.gif persiunciau
Atsakyti
Ačiū, mergaitės wub.gif Uch kiek turiu slaptažodžių dabar 4u.gif

Ms, man patiko. Visuma. Bet yra kadrų, kurie patiko ypatingai rolleyes.gif
Atsakyti
Nu ka, kai saka, LABA DIENA 4u.gif

Taigi, ateina ciociu kolektyvas, katros nuo sios dienos, su Jusu leidimu, apsigyvens pas Jus biggrin.gif

Aciu uz priemima 4u.gif

Kadangi is musu kaip ir priklauso - tai prasom vaisintis bigsmile.gif

user posted image
Papildyta:
Turbut dauguma zinot, bet pasikartosiu, kad ND albumas yra cia: http://private.fotki.../Pradziamoksles

pswd. irgi turbut dauguma turi... g.gif

Na ir siuo metu vyksta techniniai ND "stiklas" ir kurybiniai - "miestas, jo gyvenimas"...

---------

jo jo - dabar cia ir sukausiu viena atejus cool.gif lotuliukas.gif smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 gegužės 2009 - 15:13
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 07, 15:54)
Naujokiukams atidariau  biggrin.gif Info patvarkiau kaip reik, kompromata istryniau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(BN @ 2009 05 07, 16:03)
Cioces, mars i tema  biggrin.gif

slushajusj i povinujusj pioneer.gif biggrin.gif

kad jau liepiat tai jau ir kraustomes biggrin.gif

laukiam kas dar pareis rolleyes.gif
Atsakyti
Labuks,
as taip pat viena is gretimos ziopliuku temos, kuri prasosi politinio prieglobscio pas jus. surrender.gif biggrin.gif
Kaip ir priklauso pirmakliackiams, as is karto su klausimu biggrin.gif - jus kazkada esate kalbeje apie foto spausdinima ant drobes, gal galetumet duoti nuoroda, kas Vilniuje gerai spausdina? 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms ir visiems, ačiū, kad priimat 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Jei priimsit tai ir aš jungiuosi pas jus blush2.gif
ateinu ne tuščiom biggrin.gif
prašom vaišintis biggrin.gif
user posted image
ir užkanda biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Dabar paziurejau FK, kad Ediper paskubejo idet savaji pasauli pro mamos akinius - kaip tik snd temai tinkama g.gif
Atsakyti
Aš irgi jungiuosi... blush2.gif 4u.gif
P.S. apie fotoaparatą jokių žinių, nors pirmadienį buvo nuvežtas į kontorą. doh.gif
Atsakyti