Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2009 05 06, 10:06)
va va, apie tą savaiminį išzūminimą man ir buvo įdomu biggrin.gif
vadinasi čia šitos sigmutės požymis doh.gif

o kokį jam pakaitalą turi ax.gif ? ar vien su fiksais žaidi dabar?

Kiek pamenu 24-105 canono g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 06, 11:20)
na savaitgali paziurejau, tikrai mano pats "neissizoomina" smile.gif na mano dar naujas, gal issizoominti po kurio laiko ims smile.gif

nenustebk lotuliukas.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 05 06, 11:30)
Kiek pamenu 24-105 canono g.gif

tai čia jau skaitosi nebeplačiakampis? nuo kiek skaičiukų plačiakampiais vadinami biggrin.gif ?
man patinka, kad norint gali daugiau aprėpti ale mano sigmutė gerokai iškraipo sienas...negi jau ir šita man darosi per prasta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 06, 12:28)
nenustebk lotuliukas.gif
tai čia jau skaitosi nebeplačiakampis? nuo kiek skaičiukų plačiakampiais vadinami biggrin.gif ?

Manyciau cia skaitosi universalus g.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 06, 11:06)
o kokį jam pakaitalą turi ax.gif ? ar vien su fiksais žaidi dabar?

24-105mm f4 L IS

QUOTE(peppi @ 2009 05 06, 13:28)
nenustebk lotuliukas.gif
man patinka, kad norint gali daugiau aprėpti ale mano sigmutė gerokai iškraipo sienas...negi jau ir šita man darosi per prasta unsure.gif

Jau wyshniuks atsake, skaitosi universalus turbut g.gif Bet 24mm ant pilnakadrio yra gana platu.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 03, 14:16)
blink.gif
jeigu sitai tingulys, tada man totali apatija, nes jau pasakojau per kiek pora juostu prifotkinu.. o as Pupeliuko adox 125 isryskinau  - biski uzsvajojau ryskindama (per ilgai palaikiau), bet nieko - as patenkinta rolleyes.gif o va skaidrine tai nekaip skenuojasi - visai ne tos spalvos, kurias matau.

Gaziulka, planšetinis spalvotų tau gerai ir nenuskenuos. Pasidaryk indeksus ir taip išsirink geras. Arba nusiskenuok, jei patinka kompozicija, fokusas nenuplaukęs, tai spausdink Procentre. Spalvos bus bet kokiu atveju neblogos.
Atsakyti
sveiki smile.gif
kaip jums tokia serijukė?

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2009 05 04, 09:33)

dedu vieną darbelį, įdomu jūsų nuomonė. Seniai norėjau pabandyt kažką panašaus, šis kadras pasirodė visai tinkamas kažkaip  unsure.gif man pačiai norisi erdvės dar dešinėj, nu bet kol kas yra kaip yra  smile.gif

smiltie, nu net nžn g.gif kadras tokiam efektui tai tinkamas, bet ar to reik? man tai tik PS efektas, dar toks iš elementaresnių..
Atsakyti
degute, serijos minti pagavau, bet kaip foto - nelabai man.

vel eilini syki iskelsiu klausima, gal kraustomes i bendramincius blush2.gif nes jau pradinukams kyla klausimai del skilimo. prie musu jungtis sunku ju nemazai grupei, kuri tikrai jau gali pelnytai vadintis "pazenge" ir uzleistu vieta vel visiskai zaliems naujokams, kurie vel nori viska mokytis nuo A.... g.gif triju temu cia turet visiskai nebeapsimoka, o ir niekas neleis. o mums fotografavimas jau beveik tapo tik fonu bendravimui 4u.gif visi zino nuomone ir savo foto verte ir deda i kudra dazniau nei cia, niekas neberanda komentaru rimtesniu nuotraukoms, nes autorius dazniausia pats zino kur klaida, o kur samoningas manevras norit kazkokio ispudzio, ND nera, temu nera, visi fotkina savo malonumui, savo megstamas temas g.gif

na, bent jau savo nuomones pasakykit siuo klausimu ax.gif
Atsakyti
tegul jungiasi smile.gif aš už. juo labiau, kad tema vos gyva 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 07 gegužės 2009 - 07:30
QUOTE(Degutė @ 2009 05 07, 00:30)
sveiki smile.gif
kaip jums tokia serijukė?

smiltie, nu net nžn  g.gif kadras tokiam efektui tai tinkamas, bet ar to reik? man tai tik PS efektas, dar toks iš elementaresnių..

gal norėtųsi kad detalės kažkaip daugiau išsiskirtų, būtų labiau pabrėžtos, nes dabar kažkaip paskęsta bendram fone.

O tai jei elementarus PS efektas , tai jau darbas tampa bevertis biggrin.gif O jei su juosta tokį efektą išgausiu, jis taps vertesnis tada g.gif Man patinka grafikos darbai ir ar svarbu kokiu būdu aš juos bandau atlikti g.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 05 07, 08:15)
na, bent jau savo nuomones pasakykit siuo klausimu  ax.gif

Na tema tikrai nėra kažkieno nuosavybė biggrin.gif Aš tai tikrai ne prieš kad ateitų čia pažengę "pradinukai" biggrin.gif Drąsiai gali kraustytis su visais savo namų darbais ir toliau bendrauti čia. O dėl temos bendraminčiuose jei kažkam yra poreikis, tai manau ir be diskusijų susiras kur bendrauti smile.gif
Atsakyti
aš tai sakyčiau, kad nėra reikalo niekur kraustytis, kol niekas neveja. jei vys - eisim į bendraminčius. kol kas nėra reikalo kraustytis ir besikraustant rizikuoti pamesti pusę narių.

pažengę pradinukės lai kraustosi čia, įneš naujo kraujo, sukels kam nors norą konkuruoti ir t.t. smile.gif

relax smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 05 07, 08:36)

O tai jei elementarus PS efektas , tai jau darbas tampa bevertis  biggrin.gif O jei su juosta tokį efektą išgausiu, jis taps vertesnis tada  g.gif Man patinka grafikos darbai ir ar svarbu kokiu būdu aš juos bandau atlikti  g.gif

na, ne. ir PS efektai kartais neblogai pritaikomi.
o grafikos darbai ir man patinka, tik tiek, kad juose norėtusi apskritai rankų darbo - pieštuko, tušo ir pan.
Atsakyti
As tai sakau, kad "pradinukes" pazengusios kraustytusi cia ir karts nuo karto pasefuotu pradziamoksliu tema. Reikia cia sviezio kraujo ir namu darbu, gal tikrai isjudins miegancias, nes jos merginos dega dar, mes tai prigesom jau... biggrin.gif O jei kraustytis i bendramincius....nezinau unsure.gif , as asmeniskai nebesiblaskyciau po foruma, eiciau pas pradinukes full time tada cool.gif biggrin.gif Nes dabar gan patogu, abi temos salia, todel uzsuku ir ten ir ten kai laiko yr ax.gif

Smiltis, pamirsau pasakyt- patiko man tavo kadras 4u.gif

Tiesa, Degute, apie tavo sias tris nuotraukas...man asmeniskai ne... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 07 gegužės 2009 - 08:09