Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 01, 17:55)
Nes va as buvau uzlekus i europa, tai ten ryskina juosta tik uz 3lt, padaro indeksus 24 kadru uz 1,50lt (kzkas minejo, kad indeksau 9lt), dar yra indeksai juosteles kadro dydzio, tai tada kainuoja 4,50. Skanuoja kadra irgi uz 50ct, bet rezoliucija tik internetui smile.gif kad galetum atsispausdint tada 1lt. manau cia tikrai nedaug  g.gif

na, aš iš skanų už 50ct galiu laisvai spausdint A4 formato kadrus. jei norėčiau labai didelių, skenuočiu didesne rezoliucija ir už didesnę kainą. o dabar už 50 ct padaro 2441x1654 dydžio. tai tinka ne tik internetui.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 05 02, 15:15)
na, aš iš skanų už 50ct galiu laisvai spausdint A4 formato kadrus. jei norėčiau labai didelių, skenuočiu didesne rezoliucija ir už didesnę kainą. o dabar už 50 ct padaro 2441x1654 dydžio. tai tinka ne tik internetui.
Na gal vilniuj ir kainos kitokios, bet reiks dar uzbegt i ta regama ar kaip ten ji biggrin.gif
tik nesuprantu, fotkinu fotkinu ta juostele, kaip nesibaigia taip nesibaigia, jau pasimeciau, kiek ten kadru, gal 36 isidejau blink.gif o gal is vis juosteles neuzkabino? o gal su tuscia smena varau? biggrin.gif (nes 2 jos metosi). nu pravalas, reiks atidaryt ir ziuret kas ten darosi
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 02, 17:59)
Na gal vilniuj ir kainos kitokios, bet reiks dar uzbegt i ta regama ar kaip ten ji biggrin.gif
tik nesuprantu, fotkinu fotkinu ta juostele, kaip nesibaigia taip nesibaigia, jau pasimeciau, kiek ten kadru, gal 36 isidejau  blink.gif  o gal is vis juosteles neuzkabino? o gal su tuscia smena varau? biggrin.gif (nes 2 jos metosi). nu pravalas, reiks atidaryt ir ziuret kas ten darosi

susuk juostą prieš atidarydama.. bent jau atlik tą susukimo veiksmą, kad jei kas, neapšviestum.. 4u.gif

buvau trumpam išlindus į gatvės muziką. kaip smagu..smile.gif nuostabus oras, fainai šurmuliuoja miestas, pasijutau lyg užsienyje.. bitė tai ten daug laiko praleido, o aš vos vos wink.gif kas nors dar buvot? nuostabi šviesa pavakary smile.gif ir išvis, prasidėjo nuostabios šviesos vakarais metas biggrin.gif
Atsakyti
norejau taves klaust, ar buvai biggrin.gif kzkaip uzveze man ta muz.diena assa.gif - aisku, mes ir siaip po baliaus linksmi, bet man labai labai patinka, kai zmones ka nors daro, ir juos tai veza thumbup.gif fotkinau tik nedaug ir tik i juostos pradzia, tai dar kada bus irnesakyk.gif assa.gif nu bet taciau kita lendu i vonia ryskintis,,, rolleyes.gif
Atsakyti
Jum gerai verysad.gif o aš vaikais apsivertus, namie karšta iki nuprotėjimo, vyras jau kelios dienos išvažiavęs, ištisinis zyzimas, verkšlenimas, erzelis smegenis spaudžia, jei išeit kur reikia, tai kol nusiboginu iš trečio aukšto su vežimu, vaikais, triračiu, smėlio kibiriuku, kastuvukais, mašinom.. ir kol visą tą daiktų ir vaikų kiekį sugrūdu į mašiną, tai noras atšoka kur nors eit.
jo. motinystė veža.
privargau.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 02, 21:57)
Jum gerai verysad.gif o aš vaikais apsivertus, namie karšta iki nuprotėjimo, vyras jau kelios dienos išvažiavęs, ištisinis zyzimas, verkšlenimas, erzelis smegenis spaudžia, jei išeit kur reikia, tai kol nusiboginu iš trečio aukšto su vežimu, vaikais, triračiu, smėlio kibiriuku, kastuvukais, mašinom.. ir kol visą tą daiktų ir vaikų kiekį sugrūdu į mašiną, tai noras atšoka kur nors eit.
jo. motinystė veža.
privargau.

atnesiu tau portra ryt - po 20 metu visai kitaip i ta daiktu ir vaiku kieki nuotraukose ziuresi mirksiukas.gif

be 6 min su mamos diena sveikinu visas!
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 02, 23:54)
atnesiu tau portra ryt - po 20 metu visai kitaip i ta daiktu ir vaiku kieki nuotraukose ziuresi mirksiukas.gif

be 6 min su mamos diena sveikinu visas!

Tai be abejo smile.gif tik nuvargau biški. Ryt greičausiai namie nebūsiu. tai kitą kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 02, 21:01)
norejau taves klaust, ar buvai biggrin.gif kzkaip uzveze man ta muz.diena assa.gif  - aisku, mes ir siaip po baliaus linksmi, bet man labai labai patinka, kai zmones ka nors daro, ir juos tai veza thumbup.gif fotkinau tik nedaug ir tik i juostos pradzia, tai dar kada bus irnesakyk.gif  assa.gif nu bet taciau kita lendu i vonia ryskintis,,, rolleyes.gif

buvau buvau, bet trumpai. kažkaip pavargus buvau. nors šviesa buvo nereali, bet tingulys nugalėjo. porą juostų prifotkinau ir viskas. skaitmenos net netraukiau. išsiryškinsiu parodysiu, nors nesu tikra, kad ką nors turėsiu. bet treniruotė vis tiek įvyko biggrin.gif pasirodyk ir Tu smile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 02, 21:57)
jo. motinystė veža.
privargau.

vajė. laikykis.. jei reiks pagalbos, sakyk. aplankysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 03, 12:41)
buvau buvau, bet trumpai. kažkaip pavargus buvau. nors šviesa buvo nereali, bet tingulys nugalėjo. porą juostų prifotkinau ir viskas. skaitmenos net netraukiau. išsiryškinsiu parodysiu, nors nesu tikra, kad ką nors turėsiu. bet treniruotė vis tiek įvyko biggrin.gif pasirodyk ir Tu smile.gif

blink.gif
jeigu sitai tingulys, tada man totali apatija, nes jau pasakojau per kiek pora juostu prifotkinu.. o as Pupeliuko adox 125 isryskinau - biski uzsvajojau ryskindama (per ilgai palaikiau), bet nieko - as patenkinta rolleyes.gif o va skaidrine tai nekaip skenuojasi - visai ne tos spalvos, kurias matau.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 02, 22:57)
jo. motinystė veža.
privargau.
Pupeliukai, prisimenu, kazkada seniai musu (t.y.mano Valerijos)bendramziuose sake- po juodos nakties visada ateina rytas 4u.gif mirksiukas.gif (ar kazkaip panasiai). Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 03, 13:16)
blink.gif
jeigu sitai tingulys, tada man totali apatija, nes jau pasakojau per kiek pora juostu prifotkinu.. o as Pupeliuko adox 125 isryskinau  - biski uzsvajojau ryskindama (per ilgai palaikiau), bet nieko - as patenkinta rolleyes.gif o va skaidrine tai nekaip skenuojasi - visai ne tos spalvos, kurias matau.

žinau, kad Tavo tempai kitokie biggrin.gif
aš daugiau paprastai per tokius išėjimus juostų išnaudoju, bet šį kartą kažkaip mažiau pleškinosi biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

dedu vieną darbelį, įdomu jūsų nuomonė. Seniai norėjau pabandyt kažką panašaus, šis kadras pasirodė visai tinkamas kažkaip unsure.gif man pačiai norisi erdvės dar dešinėj, nu bet kol kas yra kaip yra smile.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 04 gegužės 2009 - 08:36