Aktualu, kompetentinga institucija - Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba praneša:
Patikrinta informacija, kaip atpažinti kiaulių gripą:
>
> Kiaulių gripo simptomai: Liga prasideda staigiai, skauda galvą ir akių
> obuolius, padidėja temperatūra, laužo kaulus, užgula nosį, nors
> slogos nėra, kankina sausas kosulys, kai kuriais atvejais pykina,
> viduriuojama.
> Tai normalus procesas transformacijos metu. Galva skauda, nes nosis
> keičiasi į knyslę, o ausys nulėpsta. Akių obuoliai skauda, nes esat
> matę, kokios mažos kiaulių akys? Kaulus laužo, nes kanopos lenda lauk,
> kojos plonėja, o kūno svoris didėja. Kosulys, pykinimas, viduriavimas.
> Nenuostabu, kai žinai, kuo kiaulės minta
Sayonara, prisipazink, neissisukinek
Inc, as visad itariau kad taviske paveldejo aki Jei man pasiseke, irgi turiu vien geniju namie
Inc, as visad itariau kad taviske paveldejo aki Jei man pasiseke, irgi turiu vien geniju namie
mano vestuves fotografavo R. Danisevičius. Tiesa, tada jis dar tiek nuogų ciocių nefotkino ir didis fotomianinykas nebuvo bet akį visada turėjo.. neturiu nė vienos pozuotos foto, kuo nėra patenkinta mano mama bet turiu tikriausiai vieną pirmųjų vestuvinių fotoreportažų (juostoje ) Lietuvoje. Tada skaitmenos dar nebuvo
Degute, pamenu Tu sakei kur skanuoja juosta po 50ct gal gali priminti?
O gal dar kas nors zino kur butu nebrangu? Ir is vis neapsisprendziu..gal indeksus pasidarti, paskui atsirinkt gerus kadrus? bet kaip paskui i interneta ikelt, nuotraukas nuskanuot kokybiskai nepavyks
Man cia zalia zalia, kas kaip darote?
O gal dar kas nors zino kur butu nebrangu? Ir is vis neapsisprendziu..gal indeksus pasidarti, paskui atsirinkt gerus kadrus? bet kaip paskui i interneta ikelt, nuotraukas nuskanuot kokybiskai nepavyks
QUOTE(Grethenn @ 2009 04 29, 21:52)
Elektrėnuose Regmana jei skenuoji 10x15 formatui.
QUOTE(Degutė @ 2009 04 30, 00:17)
Elektrėnuose Regmana jei skenuoji 10x15 formatui.
Ach Elektrenai gal tada ka maisau, gal ne Tu sakei nes pamenu net buvau susiradus vietas, cia Vilniuje. Tik dabar nebepamenu
QUOTE(Grethenn @ 2009 04 29, 23:42)
Ach Elektrenai gal tada ka maisau, gal ne Tu sakei
nes pamenu net buvau susiradus vietas, cia Vilniuje. Tik dabar nebepamenu
nes pamenu net buvau susiradus vietas, cia Vilniuje. Tik dabar nebepamenu
Vilniuje yra Regmana taškai:
Saltoniškių g. 9, PANORAMA
Žalgirio gt. 72
Justiniškių g. 91
jų taškai visoje Lietuvoje išsibarstę, va, tai nžn, ar kainos vienodos.
QUOTE(Grethenn @ 2009 04 29, 21:52)
Degute, pamenu Tu sakei kur skanuoja juosta po 50ct gal gali priminti?
Aš taip su spalvotom darau - darau indeksus, atsispausdinu geras nuotraukas ir skenuoju jau atspaustas. Nes su spalvotom juostoms mano planšetinis grybą pjauna.
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 04 30, 01:08)
Aš taip su spalvotom darau - darau indeksus, atsispausdinu geras nuotraukas ir skenuoju jau atspaustas. Nes su spalvotom juostoms mano planšetinis grybą pjauna.
O kaip pagal tuos indeksiukus, aiskiai matos kas ten gavos? Mano tai skaneris gryba pjauna... tai as fotkiu nelabai ir nuskanuosiu
Grethen, jei dar aktualu, tai galiu pasakyt kad bent jau man is indekso tikrai ne viskas gerai matosi. Todel as dazniausiai skanuoju visa juosta, o tada jau atsirenku. Andriuska uzrode kur nebrangiai skanuoja, Seskineje, beveik kad turgelyje yra laboratorija Fujima. Tik nepamenu, bet rodos 24 kadru juosta uz 6 lt ryskino (pataisykit, jei meluoju).
QUOTE(Degutė @ 2009 04 30, 01:06)
Vilniuje yra Regmana taškai:
Saltoniškių g. 9, PANORAMA
Žalgirio gt. 72
Justiniškių g. 91
Aaa..tai vadinas nemaisau, nes ir buvo kzkur justiniskiu gatvej reiks uzlekt, salia gyvenu.Saltoniškių g. 9, PANORAMA
Žalgirio gt. 72
Justiniškių g. 91
QUOTE(Opa @ 2009 04 30, 18:46)
Grethen, jei dar aktualu, tai galiu pasakyt kad bent jau man is indekso tikrai ne viskas gerai matosi. Todel as dazniausiai skanuoju visa juosta, o tada jau atsirenku. Andriuska uzrode kur nebrangiai skanuoja, Seskineje, beveik kad turgelyje yra laboratorija Fujima. Tik nepamenu, bet rodos 24 kadru juosta uz 6 lt ryskino (pataisykit, jei meluoju).
Aciu o isryskino tai turi omeny visa ta juosta nuskanavo? o kokios kokybes?Nes va as buvau uzlekus i europa, tai ten ryskina juosta tik uz 3lt, padaro indeksus 24 kadru uz 1,50lt (kzkas minejo, kad indeksau 9lt), dar yra indeksai juosteles kadro dydzio, tai tada kainuoja 4,50. Skanuoja kadra irgi uz 50ct, bet rezoliucija tik internetui kad galetum atsispausdint tada 1lt. manau cia tikrai nedaug