Labai teisingi _ms_ komentarai, gerai ir konstruktyviai sudeliota. As, beje, irgi norec, kad ivardintu tuos 2-3 fotografus.
Inc, turi aki tavo dukrele
As, matyt, savaitgali busiu Vilniuj, tai galeciau prisidet prie bet kokiu sumanymu.
Ai, teisingai, gi tokia diena, kai daug kas bus išvažiavę. O ir penktadienis atrodo gi laisvas. Aš kai nedirbu, tai man dienos visiškai susimaišę. Kitą sav. aš būsiu išvažiažiavus sodyboj, tai atpuola. Ai dzin, tik šiaip pasvarsčiau.
Įdomiai suskaičiau m_s pasvarstymus, tai jau teisybę rašai.. Ir man įdomu, kas tie keli fotografai
Įdomiai suskaičiau m_s pasvarstymus, tai jau teisybę rašai.. Ir man įdomu, kas tie keli fotografai
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 29, 07:18)
p.s. dabar po kiekviena zinute prirasysiu, kad jei ka, as nepasikeles, ne arogantiskas, nieko nenorejau izeisti, kad mane ne visos/visi erzina, kad ir as erzinu, bet draugiskai, kad bendrauju cia todel, kad draugu turiu, kad man ne visvien del ju
gal uzteks ir karto
QUOTE(sayonara @ 2009 04 29, 10:14)
ms, o tai Tomas mirė? kad sunkiai sirgo, žinau, prisidėjau prie paramos jam, bet kad mirė žinių nebuvo.. arba praleidau..
Kad mire, tai maciau ir kudroj buvo parasyta. Dar ir apie laidotuves buvo - kada ir kur.
Tomas mire pries menesi. Kitu nenoriu rasytine forma parasyt, nes gali buti nekorektiska, jei po to is kt temu ar pan. i ivairias diskusijas rutuliotusi. Vienas is KLp, kitas - Sayonaros vestuves fotkino, trecias is vln O daugelis fotografu-menininku paprasciausiai vest nefotografuoja, nes tingi, laiko nera, nenori ar sveikata nebeleidzia
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 29, 08:22)
O daugelis fotografu-menininku paprasciausiai vest nefotografuoja, nes tingi, laiko nera, nenori ar sveikata nebeleidzia
Bet tas nedaugelis menininku tai labai vertinami... ''mano vestuves menininkas fotografavo'' ziuriu ant Lietuvos dabar darosi svarbu... Net svarbiau, nei ''mano vestuves profeseonalas fotografavo...''. Nei verkt, nei juoktis...
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 04 28, 23:18)
Brūkštelėjau tau až, bet gal pilna dėžė buvo. Šiaip norėčiau, bet išvažiuojame tam laikui į Italiją.
Kaip tik viska istryniau, neturetu but pilna Na vienu zodziu gaila, jei kas keisis - rasyk Siaip kas dar noretumete tai rasykit i: greta.u@gmail.com
Pamirsau padekoti pupeliukui uz nuoroda, ir raigei - kad pasidalino savo foto
Pupeliuk, mielai atskuosciau pas tave į miškelį, bet šestadienį niekaip
tiesa, dėkui už nuorodą. liuksiškų vaizdelių ten per akis
itariu, butum ten laukiama labai
ji dar tavo berniukų nemažai pripyškino
BN, na , žinok, tikrai dažnai smagių būna pridarius
tiesa, dėkui už nuorodą. liuksiškų vaizdelių ten per akis
QUOTE(Opa @ 2009 04 28, 15:58)
Bet va, idomiai man teko susidurti Azijoj. Dalyvavau dviejose vestuvese, gavau nuotraukas, kuriose baisu, nera ka ziuret, o vestuvininkai juk azijieciai arba rusai, karsti, emocingi zmones...
itariu, butum ten laukiama labai
QUOTE(Opa @ 2009 04 29, 09:51)
Inc, va ka tavo dukriukas fotografuoja
ji dar tavo berniukų nemažai pripyškino
BN, na , žinok, tikrai dažnai smagių būna pridarius