Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 20, 22:20)
papasakok,kokie ispudziai studijoj fotografuot? maciau nuostabu darba wub.gif
Na papasakot tai galiu smile.gif Atrode labai paprasta, pasirodo anaiptol smile.gif turejome 4 lempas ir 2reflektorius (plius filtrai dedasi) o apsvietimo susitatyt nesugebejom. reik ziniu ir patirties, principas aiskus, bet darai ir matai kad per dirbtina gaunas, reik visu pirma zinot ko nori, kokio tipo apsvietimo, kokiu kontrastu, reik seseliu ar nereik. modelio veidas tuo metu buvo labai isbertas, teko tiesiog sviest tiesiai i veida, nors labiau norejos slystancios sviesos smile.gif bet su slystancia dar kitaip, tada seseli meta, megini sviest is kitos puses - dvigubas seselis. nu zodziu pravalas biggrin.gif reik siek tiek teorijos, pasiskaitysiu ka nors - reiks vel megint smile.gif
plius ten lempos tokios "straibanines" biggrin.gif ne softboxai, tai gi apsvietimas labai kontrastingas gaunas, biski dengem ten tokiom plevem, bet vis tiek ne tas ko reiktu smile.gif
Atsakyti
Dėkui visoms 4u.gif Aš iš to malonumo net į kūdrą įdėjau, man pačiai tas kadras mielas ax.gif Ir modeliui dar teks padėkot - už puikiai atliktą darbą ax.gif

Atsakyti
Ir isvis, grethen, nera ka zvygauti, o rodyk fotkes.
taip pat prasom prisiduoti - tu dabar kauniete ar vilniete, ir ko myte nedalyvavai?

Del studijinio darbo baisiai pavydziu - po savo kursu labai netgi noreciau pabandyti pazaisti su studijiniu apsvietimu 4u.gif (nors tai visai ne mano)
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 04 20, 23:06)
Ir isvis, grethen, nera ka zvygauti, o rodyk fotkes.

taip pat prasom prisiduoti - tu dabar kauniete ar vilniete, ir ko myte nedalyvavai?
Dar nepribrendo 4u.gif

O kodel kilo mintis kad as kauniete? man bais idomu biggrin.gif kaune paskutini karta buvau berods rudeni ekskursijos metu g.gif
Atsakyti
Atsiprasau, grethen, kad ant jusu taip pagalvojau blush2.gif

Nezinau, net, kazkaip piktybiskai mytuose nedalyvauji g.gif
Atsakyti
Nu ir kas cia per veiksmas, a? Na bent jau tema pagyvejo, zinuciu daugiau nei kitakart per kelias dienas priraset :-)
As ka tik po baliaus, prisiduodu kad nedingau ir fotkes is susitikimo artmiausiu metu bus (as ir vel viska prifotkinau RAW, o kai pamaciau kiek ten to RAW yra vakar net nesiryzau prisest). Tai nepykit, busiu paskutine is skaitmenininkiu (geda pries "juostininka" Andriuska biggrin.gif ). Kai sukelsiu, garsiai apsireiksiu :-)
Nu bet turiu pora Sayonaros sedevru cool.gif nai nai nai :-D

QUOTE(sayonara @ 2009 04 20, 20:52)
o kadangi, niekam ne paslaptis, jeigu aš ką nors darau, tai labai garsiai ir kad visi girdėtų, tai va ir kitos nusifotkino biggrin.gif

Nereikia lialia, Andriuska nefotkino, dar as, gal dar ir Inc g.gif Neidomu man fakturos, gal kad nemoku ju pritaikyt, o gal kad dar nedaaugau g.gif

Einu ieskot kur ten ka Grethen fotografavo studijoj. Gal cia imesk?

Bakardi, suzaveta nestukes siluma, ji net cia pasklido :-)

Sansara, smarkiai nebesigilinant, sioje nuotraukoje man labiausiai isimine menulis. Ir tik kai perskaiciau tavo aprasyma apie tavo busena, nuotrauka priimu butent taip, kaip tu aprasei ir tada viskas deliojasi i savas vietas. Bet ziurint i ja tiesiog, neatspindi ji to mano patirto laukimo jausmo...
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 04 20, 23:55)
Atsiprasau, grethen, kad ant jusu taip pagalvojau blush2.gif
Tai gi niekis, gi cia ne koks izeidimas smile.gif tiesiog dar nepribrendau, o gal tiksliau nesubrendau

QUOTE(Opa @ 2009 04 20, 23:58)
Gal cia imesk?
Sicia 3 nuotraukytes idetos smile.gif
http://www.flickr.co...tau/3423842834/
Atsakyti
Sansara, labai noriu tau pacituot gabaliuka is knygos, kuria dabar skaitau. vakar kaip tik uzmaciau, o cia praktiskai tas, ka vakar ryte norejau pasakyt apie tavo fotke bigsmile.gif
"Kaip vaisingumo simbolis, del savo nuolat besikeiciancio pavidalo menulis nuo seno, visu pirma senoves Rytuose, atliko daug reiksmingesni vaidmeni nei saule. Del savo dilimo ir pilnejimo jis siejamas su moterisku vaisingumu.
Atsakyti
jei jus netelpat po situ stogu del savo skoniu ivairoves - vykdykit tai, kas reikia - esat lietuves.. didzioji dauguma gebat gerai fotografuoti, todel turit prigimtine krypti - tai lietuviska klasikine fotografija. Ja puoselekit.. analizuokit ja ir dirbkit. Tada maziau bus emociju del digi filtru ir kt nesamoniu. Skaitykit literatura, analizuokit lietuviu fotografus klasikus. patikekit, tikrai yra ka veikti ir nustebsit nuo atradimu.
Atsakyti
Visi mes čia puikiausiai telpam, tik išmokim kritikuoti ir priimti kritiką ir visks bus čiki :-)

Noriu Jūsų patarimo. Renkuosi tašiuką savo fotikui. Paskutiniu metu dairiausi į Lowepro SlingShot 100 AW ar 200 AW. Nė vieno, nė kito dar nečiupinėjau rankose. Svarbu kad be fotiko, 1-2 objektyvų, blykstės ir pakrovėjo, dar tilptų ir keli asmeniniai daiktai - piniginė, telefonas, akiniai ir pan. ir butų lengvas ir patogus. Gal kas turit tokį ar panašų, kokie trūkumai, privalumai ir pan? Gal ir ką kitą rekomenduot galit?

Ir iš kart sakau ačiū atkreipusiems dėmesį į mano klausimą. aciuks.gif

Tiesa, O, prisijungiu prie pageidavimų koncerto, būtų žinoma lengviau jei pati išssirinktum :-)

C-girl, labai patiko tavo nuotraukyte, kurdoj jau komentavau, labai įtraukia, kažkaip mistiškai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 21 balandžio 2009 - 09:19
Opa, nesupratau, ko klausi. As tau pritariu, kad tau reikia tasiuko, i kuri viskas isvardinta tilptu biggrin.gif
Ar tu klausi, gal kas zino, ar tavo daiktai tilps i kuri nors is tasiuku? Tai gal ir tilps, o gal ir ne. Paciai nera noro realiai pabandyt, ar tavo daiktai telpa? smile.gif

p.s. na va redagavai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 21 balandžio 2009 - 09:42
QUOTE(Opa @ 2009 04 21, 10:17)
Gal kas turit tokį ar panašų, kokie trūkumai, privalumai ir pan? Gal ir ką kitą rekomenduot galit?

aš iš pradžių irgi galvojau apie tokią per vieną petį, o paskui vis tik nusprendėm pirkti kuprinytę ir kol kas nepasigailėjau. Pirkom va Šitą

ms, o gal kokią literatūrą parekomenduotum paskaityt, aišku ne albumus turiu omeny smile.gif
Atsakyti