Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sveikos SuperFotografes 4u.gif
Neus didele sios srities zinove, todel buciau dekinga uz pagalba:
renkuosi fotoaparata kasdieniam naudojimui kelionese, gamtoje, portretams ir tt.. Nereikia kazkokio superduper, bet investuoti i slamsta irgi nesinori.

Radau toki neva nupiginta varianta ir noreciau jusu nuomones
http://pigu.lt/foto_...ign=Delfi570x60

Jei nesunku, parasykit i AZ, nes temos neseku/
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Pupeliuko nuoroda ir mane dienai įtraukė. Va tokias foto kai matau, noriu vestuves fotkint biggrin.gif
Atsakyti
Pupeliuko nuoroda ir mane dienai įtraukė. Va tokias foto kai matau, noriu vestuves fotkint biggrin.gif
Ir dar plataus kampo objektyvo noriu biggrin.gif
Atsakyti
Ir dar plataus kampo objektyvo noriu biggrin.gif
Atsakyti
Nu taip patiko, kad net tris kartus parašiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 04 28, 06:19)

lotuliukas.gif As galvojau, pamanei, kad mes netikesim, jei tik karta parasysi biggrin.gif Kazi, ar buna tokiu nuotaiku Lietuvoj?... Kazkaip esu tik vienerias vestuves macius, kur visi nuosirdziai laimingi atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 28, 09:39)
lotuliukas.gif As galvojau, pamanei, kad mes netikesim, jei tik karta parasysi biggrin.gif Kazi, ar buna tokiu nuotaiku Lietuvoj?... Kazkaip esu tik vienerias vestuves macius, kur visi nuosirdziai laimingi atrodo unsure.gif

Va va biggrin.gif sėdi visi sasimąstę ir susiraukę prie baltos mišrainės bliūdų.. Bet aš dar manau, kad čia nemažą indelį daro fotografai, spėju, kad jie labai linksmi žmonės, juokinantys ir krečiantys šposus, kad žmonės atsipalaiduotų smile.gif Labai matosi iš tų pozuotų nuotraukų, kai poros visaip išsidirbinėja ir maivosi, spėju, kad fotografai juos dar pakursto smile.gif

Joo aš irgi noriu vestuves fotografuot rolleyes.gif ir plačiakampis jėga, labai jį mėgstu.
Atsakyti
aš manau, kad užsienyje žmonės labai dirba dėl nuotraukų, nes labai daug už jas sumoka. pas mus sąlyginai nedaug (palyginus su kitomis išlaidomis vestuvėms), o ten išlaidos fotografui yra sąlyginai labai didelės. jei vestuvių biudžetas yra 50 tūkst. dolerių, fotografui glai būti išleista vos ne pusė šių pinigų. galbūt todėl ten ir nėra liūdnų veidų prie mišrainių.
iš kitos pusės, mes nematome visų vestuvių foto, manau, kad ir ten visokių būna ir vestuvių, ir nuotraukų, mes matome tik tas geresnes - nes tokių ieškom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 04 28, 08:52)
aš manau, kad užsienyje žmonės labai dirba dėl nuotraukų, nes labai daug už jas sumoka.

Is mano kuklios patirties - uzsieniecio nereikia prasyt sypsotis, reikia prasyt nesisypsot. O su lietuvaiciais tai doh.gif vyrai isvis nesisypso (su retom isimtim), o merginom tai sypsotis nemoka, tai negrazi, kai sypsosi, taibesisypsant kokios ten nereikalingos rauksles pasimato... tai manyc uzsienieciams ant to kanto daug dirbt nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 28, 10:12)
Is mano kuklios patirties - uzsieniecio nereikia prasyt sypsotis, reikia prasyt nesisypsot. O su lietuvaiciais tai doh.gif vyrai isvis nesisypso (su retom isimtim), o merginom tai sypsotis nemoka, tai negrazi, kai sypsosi, taibesisypsant kokios ten nereikalingos rauksles pasimato... tai manyc uzsienieciams ant to kanto daug dirbt nereikia biggrin.gif

nu gal..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 04 28, 07:19)

biggrin.gif

aš tai paskaitau ir šeimų atsiliepimus apie fotografą smile.gif
jau ne pirmą kartą randu tokius žodžius, kad "per visas vestuves net nesijautė ir nesimatė, kad kažkas fotografuoja o užfiksuotos visos akimirkos"...vadinasi fotografas išnyko minioje, nelindo į akis ir kaip koks šnipas ieškojo įdomių momentų biggrin.gif

tuo tarpu man teko stebėti draugų samdytą fotografą, kuris zakse visus kaip kareivukus sustato - pykšt pokšt, šypsomės, bučiuojamės, atlenkiam galvelę į kairę, dabar pasisukam, valio" doh.gif
bet tai čia vėl...kokia paklausa, tokia pasiūla...dar plius lietuviai vis nenustoja galvoti - ką giminės pasakys smile.gif ir varo tuo pačiu štampuotu stilium smile.gif

ai bet yra žinokit tų smagių žmonių, yra mirksiukas.gif tik ne iš karto ir net ne per 5 metus tampama tokio lygio fotografu kaip čia aptariamasis...

na o dėl nuotraukų sudėtų į galeriją - tai aišku jis atrenka geriausias, negi talpinsi 200 kadrų iš kiekvienų vestuvių doh.gif kas jas žiūrės?
bet kiek pastebiu tai fotografui visada būna geriausi vieni kadrai, o užsakovui kiti smile.gif pašaliniams stebėtojams treti...
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 04 28, 09:44)
bet tai čia vėl...kokia paklausa, tokia pasiūla...dar plius lietuviai vis nenustoja galvoti - ką giminės pasakys smile.gif ir varo tuo pačiu štampuotu stilium smile.gif

Teko girdet vienu tevu atsiliepimus apie ju vaiku vestuvines nuotraukas - nu jau fotografas, susodino, net nepaziurejo, kad jaunosios kojo sukreivotos (nors toks sumanymas ir buvo), suknele nepataisyta, plaukai uzkrite.... Iki siol jaunieji visiems turi paaiskint, kad jie butent taip norejo.... doh.gif
Atsakyti