Sveikos, taigi, turiu problemėlę, reikia išsirinkti apratą
Mąstau imt Pentax k10d arba Nikon D40 ( naudoti ) blush2.gif gal dar turit kokių variantų? Ar naują imti (Kaina iki 1500 Lt. )? Kurį iš šitų patartumėt?
Fotografuojama dažniausiai kellionėse, panoraminės nuotraukos, portretai, naktinės nuotraukos
La, gal kam bus įdomu http://whitesmokestudio.pl/ vestuvinės ir ne tik foto. Blog'as labai smagus. Na tik puslapis lenkiškas, bet nuotraukoms peržiūrėti kalbos nereikia. Užsižiopsojau į jų darbus Jų vestuvinė fotografija, tai nereali! Tokia biški crazy
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 04 26, 22:42)
La, gal kam bus įdomu http://whitesmokestudio.pl/ vestuvinės ir ne tik foto. Blog'as labai smagus. Na tik puslapis lenkiškas, bet nuotraukoms peržiūrėti kalbos nereikia. Užsižiopsojau į jų darbus Jų vestuvinė fotografija, tai nereali! Tokia biški crazy
labai faina nuoroda my style tokia
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 27, 00:07)
Aciu Pupeliuk, dabar ziurineju p.s matau ir teksturas jie ten naudoja
Jie ten visko naudoja kaip suprantu. Ir į skaitmeną, ir į juostą fotografuoja. Vakar iki vėlyvos nakties pralindėjau jų puslapy
QUOTE(Amise @ 2009 04 23, 12:33)
labai fainas apšvietimas ir spalvos
QUOTE(sayonara @ 2009 04 24, 14:18)
jau šimtas metų, kaip nerodžiau čia jokios fotkės, tai metu ant sutaršymo čia savaitgalio proga Jums visiems
nu jooo.. topinė!
QUOTE(inc @ 2009 04 24, 21:27)
cia vakar mano mergicos zaide su pupom. kaip jums jis, ka?
juokinga tokia foto gal kiek kojytė per juoda
QUOTE(sayonara @ 2009 04 25, 23:26)
mano. net nežinau, ką pasakot. visi tie kadriukai iš pasiruošimo pusbrolio vestuvėms. nervukai, makiažas, vėl nervukai. klausk, jei nori sužinot ką nors daugiau. aš tikėjaus, kad bus geresni kadrai, bet gavosi tokie nei į tvorą, nei į mietą.. nesuprasi.. o ir buvo tai vos ne prieš metus, liepą..
šita tavo serija man visai žiūrėtusi atvirkščia tvarka - nuo švelnios jaunosios-miražo iki tvirtos rankos, valdančios viską
Papildyta:
ar buvot kas savaitgay Kaunas Jazz? aš tai buvau
tarnyboje
QUOTE(Degutė @ 2009 04 27, 18:48)
Faina labai.... sedi, o galvoj kavos puodelis...
Pupeliuko nuoroda Ir vakar, ir siandien ten ''mirkstu''... Aciu
QUOTE(Degutė @ 2009 04 27, 20:48)
Gal kartais čia vdu salė šeštadienio vakare, kai grojo brazilai?
Labai patinka nuotrauka
Atsiprašau, kad įsikišau čia...
QUOTE(lamella @ 2009 04 27, 21:37)
Gal kartais čia vdu salė šeštadienio vakare, kai grojo brazilai?
Labai patinka nuotrauka
Labai patinka nuotrauka
čia šeštadienio vakaro lauko koncertas
smagu, kad patinka