Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveikos, taigi, turiu problemėlę, reikia išsirinkti apratą blush2.gif
Mąstau imt Pentax k10d arba Nikon D40 ( naudoti ) blush2.gif gal dar turit kokių variantų? Ar naują imti (Kaina iki 1500 Lt. )? Kurį iš šitų patartumėt?
Fotografuojama dažniausiai kellionėse, panoraminės nuotraukos, portretai, naktinės nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
apie pentaxą nežinau, o nikono mažesnio už d80, jei ribotai su pinigais neimčiau. Nes o bet tačiau pigiau rezultate nesigaus. Mano supratimu.
Atsakyti
La, gal kam bus įdomu 4u.gif http://whitesmokestudio.pl/ vestuvinės ir ne tik foto. Blog'as labai smagus. Na tik puslapis lenkiškas, bet nuotraukoms peržiūrėti kalbos nereikia. Užsižiopsojau į jų darbus rolleyes.gif Jų vestuvinė fotografija, tai nereali! Tokia biški crazy smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 26 balandžio 2009 - 22:54
Hi:) nelabai vyke bandymai 4u.gif

Aciu Pupeliuk, dabar ziurineju wub.gif p.s matau ir teksturas jie ten naudoja smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 04 26, 22:42)
La, gal kam bus įdomu 4u.gif http://whitesmokestudio.pl/ vestuvinės ir ne tik foto. Blog'as labai smagus. Na tik puslapis lenkiškas, bet nuotraukoms peržiūrėti kalbos nereikia. Užsižiopsojau į jų darbus rolleyes.gif Jų vestuvinė fotografija, tai nereali! Tokia biški crazy smile.gif

labai faina nuoroda smile.gif my style tokia smile.gif
Atsakyti
pupeliuk, aciu. nerealios emocijos pagautos thumbup.gif kiekvienas sventes dalyvis savo vietoj ir laiku su savo veido israiska thumbup.gif uzveze.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 27, 00:07)
Aciu Pupeliuk, dabar ziurineju wub.gif p.s matau ir teksturas jie ten naudoja  smile.gif

Jie ten visko naudoja kaip suprantu. Ir į skaitmeną, ir į juostą fotografuoja. Vakar iki vėlyvos nakties pralindėjau jų puslapy rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 04 23, 12:33)
Pasibandymai  ax.gif

labai fainas apšvietimas ir spalvos smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 04 24, 14:18)
jau šimtas metų, kaip nerodžiau čia jokios fotkės, tai metu ant sutaršymo biggrin.gif čia savaitgalio proga Jums visiems smile.gif

nu jooo.. bigsmile.gif topinė!

QUOTE(inc @ 2009 04 24, 21:27)
cia vakar mano mergicos zaide su pupom. kaip jums jis, ka?

juokinga tokia foto smile.gif gal kiek kojytė per juoda g.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 04 25, 23:26)
mano. net nežinau, ką pasakot. visi tie kadriukai iš pasiruošimo pusbrolio vestuvėms. nervukai, makiažas, vėl nervukai. klausk, jei nori sužinot ką nors daugiau. aš tikėjaus, kad bus geresni kadrai, bet gavosi tokie nei į tvorą, nei į mietą..biggrin.gif nesuprasi.. o ir buvo tai vos ne prieš metus, liepą..smile.gif

šita tavo serija man visai žiūrėtusi atvirkščia tvarka - nuo švelnios jaunosios-miražo iki tvirtos rankos, valdančios viską smile.gif
Papildyta:
ar buvot kas savaitgay Kaunas Jazz? aš tai buvau smile.gif

tarnyboje

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 04 27, 18:48)

thumbup.gif Faina labai.... sedi, o galvoj kavos puodelis... biggrin.gif

Pupeliuko nuoroda blink.gif Ir vakar, ir siandien ten ''mirkstu''... Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 27 balandžio 2009 - 20:05
Degute,liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 04 27, 20:48)
ar buvot kas savaitgay Kaunas Jazz? aš tai buvau smile.gif

tarnyboje

Gal kartais čia vdu salė šeštadienio vakare, kai grojo brazilai? ax.gif
Labai patinka nuotrauka wub.gif
Atsiprašau, kad įsikišau čia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 27, 21:37)