Sayonara, ten kudroje tavoji serija vestuvine? papasakok kaip gime tie kadrai
Nors dejavu cia nebesilanko, bet negaliu susilaikyti garsiai nepagyrus jos darbu Tiek portretai, tiek gamta
As noreciau nude fotografija isbandyt vasara Lietuvoje jei kuri skaitot ir susidomejot brukstelkit anonimiskuma garantuoju
Nors dejavu cia nebesilanko, bet negaliu susilaikyti garsiai nepagyrus jos darbu Tiek portretai, tiek gamta
As noreciau nude fotografija isbandyt vasara Lietuvoje jei kuri skaitot ir susidomejot brukstelkit anonimiskuma garantuoju
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 25, 20:44)
Sayonara, ten kudroje tavoji serija vestuvine? papasakok kaip gime tie kadrai
mano. net nežinau, ką pasakot. visi tie kadriukai iš pasiruošimo pusbrolio vestuvėms. nervukai, makiažas, vėl nervukai. klausk, jei nori sužinot ką nors daugiau. aš tikėjaus, kad bus geresni kadrai, bet gavosi tokie nei į tvorą, nei į mietą.. nesuprasi.. o ir buvo tai vos ne prieš metus, liepą..
QUOTE(sayonara @ 2009 04 25, 14:26)
mano. net nežinau, ką pasakot. visi tie kadriukai iš pasiruošimo pusbrolio vestuvėms. nervukai, makiažas, vėl nervukai. klausk, jei nori sužinot ką nors daugiau. aš tikėjaus, kad bus geresni kadrai, bet gavosi tokie nei į tvorą, nei į mietą.. nesuprasi.. o ir buvo tai vos ne prieš metus, liepą..
Zinojau,kad tavo serija, tik nezinojau ar vestuvine Ar patiko vestuves fotografuot? ta serija,tai nuostabi
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 25, 22:31)
Zinojau,kad tavo serija, tik nezinojau ar vestuvine Ar patiko vestuves fotografuot? ta serija,tai nuostabi
ar patiko net nežinau. jei ne šiokie tokie asmenybių nesklandumai, būtų labai patikę, tik, aišku, iš savęs daug norėjosi, o gavosi daug mažiau.. norėčiau dar kelis kartus pabandyti, bet manau, kad tuo nuolat užsiimti negalėčiau.. mano maištininko siela tuoj subankrutuotų nuo pageidavimų koncerto..
ačiū
jus tik ziurekit su Grethen draugu vestuvemis, kad nesigautu: daug aukliu, vaikas be galvos vis tiek kazkas vienas turi prisiimti pagr. fotografo vaidmeni, apsiimti vazineti visur su jaunaisiais, nuo pasiruosimo pradzios iki galo isbuti... baznycia kaip baznycia, pasivaiksciojimai po parka, bet kazkas turi ir visa kita virtuve apsiimti: mociutes, pusbroliai, sveciai, nesimai per tiltus ir panasiai.... na nebent vestuves ziauriai kuklios ir tik artimiausi keli zmones dalyvaus. su krikstynomis siuo atveju daug lengviau.
QUOTE(inc @ 2009 04 25, 16:23)
jei gali, pravalyk savo a.z. , ok?
Pravaliau QUOTE(O @ 2009 04 25, 16:46)
Grethen, nepamenu, kada vestuves? rugpjucio 8? Jei as busiu laisva ir Lietuvoje, galeciau kam nors kompanija palaikyti del drasos Nu ir aisku del saves Bet ar sutiktu jaunavedziai jei bus kokie 2-3 fotografai
aha, 8ta jaunavedziai dziaugtus jei butu daugiau fotografu, na bet ne per daug, paskui nezinos i kuri objektyva ziuret QUOTE(sayonara @ 2009 04 25, 17:40)
aš jei bandyčiau, tai su juosta
Prasom ir su juosta Va sansara gera dalyka pastebejo. Vestuves turetu but gan prabangios su daug daug zmoniu. net nezinau ar jiem reik fotograo, kad lakstytu aplink visas gimines, ar nori tik judvieju akimirku iamzinimo.
Kai bus mano vestuves, tai visu jusu noreciau bet dabar renkuos ne as, o jie, koks ju supratimas apie fotografija pati gerai nesuprantu. Taip kad jus rodot ka turit, tik prasom drasiau, as rodau jauniesiems ir jie rinksis
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 25, 21:44)
Gal jaunavedžiai pasirašytų?