Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Grethen, nepamenu, kada vestuves? rugpjucio 8? Jei as busiu laisva ir Lietuvoje, galeciau kam nors kompanija palaikyti del drasos biggrin.gif Nu ir aisku del saves biggrin.gif Bet ar sutiktu jaunavedziai jei bus kokie 2-3 fotografai g.gif
Atsakyti
šiaip labai faina bus, jeigu susiorganizuosit ir keliese tas vestuves pafotkinsit. neabejoju, kad nuotraukų tikrai bus ir jos bus skirtingos, įdomios ir visapusiškos. jėga.
aš jei bandyčiau, tai su juosta biggrin.gif
Atsakyti
aha, meetas vestuvėse bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sayonara, ten kudroje tavoji serija vestuvine? papasakok kaip gime tie kadrai 4u.gif

Nors dejavu cia nebesilanko, bet negaliu susilaikyti garsiai nepagyrus jos darbu wub.gif Tiek portretai, tiek gamta wub.gif

As noreciau nude fotografija isbandyt vasara Lietuvoje 4u.gif jei kuri skaitot ir susidomejot brukstelkit mirksiukas.gif anonimiskuma garantuoju 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 25, 20:44)
Sayonara, ten kudroje tavoji serija vestuvine? papasakok kaip gime tie kadrai 4u.gif

mano. net nežinau, ką pasakot. visi tie kadriukai iš pasiruošimo pusbrolio vestuvėms. nervukai, makiažas, vėl nervukai. klausk, jei nori sužinot ką nors daugiau. aš tikėjaus, kad bus geresni kadrai, bet gavosi tokie nei į tvorą, nei į mietą..biggrin.gif nesuprasi.. o ir buvo tai vos ne prieš metus, liepą..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 04 25, 14:26)
mano. net nežinau, ką pasakot. visi tie kadriukai iš pasiruošimo pusbrolio vestuvėms. nervukai, makiažas, vėl nervukai. klausk, jei nori sužinot ką nors daugiau. aš tikėjaus, kad bus geresni kadrai, bet gavosi tokie nei į tvorą, nei į mietą..biggrin.gif nesuprasi.. o ir buvo tai vos ne prieš metus, liepą..smile.gif

Zinojau,kad tavo serija, tik nezinojau ar vestuvine smile.gif Ar patiko vestuves fotografuot? ta serija,tai nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 25, 22:31)
Zinojau,kad tavo serija, tik nezinojau ar vestuvine smile.gif  Ar patiko vestuves fotografuot? ta serija,tai nuostabi wub.gif

ar patiko net nežinau. jei ne šiokie tokie asmenybių nesklandumai, būtų labai patikę, tik, aišku, iš savęs daug norėjosi, o gavosi daug mažiau.. norėčiau dar kelis kartus pabandyti, bet manau, kad tuo nuolat užsiimti negalėčiau..smile.gif mano maištininko siela tuoj subankrutuotų nuo pageidavimų koncerto..biggrin.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
jus tik ziurekit su Grethen draugu vestuvemis, kad nesigautu: daug aukliu, vaikas be galvos blush2.gif vis tiek kazkas vienas turi prisiimti pagr. fotografo vaidmeni, apsiimti vazineti visur su jaunaisiais, nuo pasiruosimo pradzios iki galo isbuti... baznycia kaip baznycia, pasivaiksciojimai po parka, bet kazkas turi ir visa kita virtuve apsiimti: mociutes, pusbroliai, sveciai, nesimai per tiltus ir panasiai.... blush2.gif na nebent vestuves ziauriai kuklios ir tik artimiausi keli zmones dalyvaus. su krikstynomis siuo atveju daug lengviau.
Atsakyti
gal ms nori? biggrin.gif
va čia tai būtų nuotraukos. nu..smile.gif) šimtaprocentinis variantas ir dvidešimt mokinių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 04 25, 16:23)
jei gali, pravalyk savo a.z. , ok? wink.gif
Pravaliau wink.gif

QUOTE(O @ 2009 04 25, 16:46)
Grethen, nepamenu, kada vestuves? rugpjucio 8? Jei as busiu laisva ir Lietuvoje, galeciau kam nors kompanija palaikyti del drasos  biggrin.gif Nu ir aisku del saves  biggrin.gif Bet  ar sutiktu jaunavedziai jei bus kokie 2-3 fotografai  g.gif
aha, 8ta smile.gif jaunavedziai dziaugtus jei butu daugiau fotografu, na bet ne per daug, paskui nezinos i kuri objektyva ziuret biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 04 25, 17:40)
aš jei bandyčiau, tai su juosta biggrin.gif
Prasom ir su juosta wink.gif

Va sansara gera dalyka pastebejo. Vestuves turetu but gan prabangios su daug daug zmoniu. net nezinau ar jiem reik fotograo, kad lakstytu aplink visas gimines, ar nori tik judvieju akimirku iamzinimo.
Kai bus mano vestuves, tai visu jusu noreciau biggrin.gif bet dabar renkuos ne as, o jie, koks ju supratimas apie fotografija pati gerai nesuprantu. Taip kad jus rodot ka turit, tik prasom drasiau, as rodau jauniesiems ir jie rinksis wink.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 25, 21:44)
As noreciau nude fotografija isbandyt vasara Lietuvoje 4u.gif jei kuri skaitot ir susidomejot brukstelkit mirksiukas.gif anonimiskuma garantuoju 4u.gif

Gal jaunavedžiai pasirašytų? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pora šiandienykščių...plieskiant saulei smile.gif

user posted image

user posted image

prisimenant senesnį pokalbį apie bandymus nebandymus tobulėt, bandaus aš, bandaus su vaikais. Bet kad parodyt negaliu, nes vaikai ten kaip tyč ne mano, o kaskart prašinėt leidimo nesinori, nors parodyt kartais visai norėtųsi...
Atsakyti