Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sveikos!

Westa, ziuriu, pas tave nemazas pagausejimas. faina mirksiukas.gif

smile.gif+2009 04 21, 17:38-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 04 21, 17:38)
Čia žinot kai vaikščiojom gamtoj, tai dar va tokion piligrimų centro apžvalgos aikštelėn buvom užsukę. Labai gera vieta, matos daug bažnyčių. Škias serija...

is ikeltuju ta pirmoji dar dar g.gif kitose man visko bais daug ir neina atsirinkt i ka ziuret .

QUOTE(wyshnia @ 2009 04 21, 18:32)
Dedu kritikai

tikrai smagi sviesa pas tave. tik man tas kairej spintos kampas atsikises vis suerzina. itariu, dabar kai radai sia viecike, tai mes dar pamatysim ir kitu fotkiu, a? mirksiukas.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 04 21, 23:27)
paskambink mano šešėliui

liuksiska foto. thumbup.gif nieko net nekeisciau mirksiukas.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 04 22, 08:51)
Labas rytas 4u.gif  Pries eidama gult ikeliu viena darba, kad tema nemirtu

... net galva susisuka biggrin.gif o as sukau galva kokioj pozoj tu sugebejai tai pagaut? lotuliukas.gif

QUOTE(Amise @ 2009 04 23, 12:33)
Pasibandymai  ax.gif

man zirgai turbut kaip kietiems vaikai. grazus man jie beveik visad. tik kilo man tokia mintis, kad jiems erdves truksta. atrodo, ner jiems kur issibeget g.gif
tiesa, paziurejau tavo darbus. grozis neispasakytas. saunuole 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 04 24, 14:18)
jau šimtas metų, kaip nerodžiau čia jokios fotkės, tai metu ant sutaršymo biggrin.gif čia savaitgalio proga Jums visiems smile.gif

as , zinok, ji isimylejau lotuliukas.gif man kiekvienas jos lopinelis - afigenas thumbup.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 04 24, 14:39)
na va, o Tavo foto labai patiko busimiem jaunavedziam  verysad.gif  jei kas keistusi - rasyk wink.gif

as visai noreciau su kuo nors kartu varyt ax.gif

Papildyta:
kadangi siandien susilaukiau komentaru, jog visai nepazystat mano darbu, tai truputa pasirodysiu lotuliukas.gif

cia vakar mano mergicos zaide su pupom. kaip jums jis, ka?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 04 24, 21:17)
tik kilo man tokia mintis, kad jiems erdves truksta. atrodo, ner jiems kur issibeget  g.gif

tai erdvės jiem lakstyt ir nebuvo smile.gif kokį 15 žirgelių išleido nedidelėn levadon tai ratais ratais ir po truputį išsidūko biggrin.gif ten dar ir filmuot reikėjo, būt gražiai atrodę, nes pirmąkart mačiau taip gražiai ir energingai siaučiančius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 24 balandžio 2009 - 20:30
QUOTE(inc @ 2009 04 24, 19:27)
1.tikrai smagi sviesa pas tave. tik man tas kairej spintos kampas atsikises vis suerzina. itariu, dabar kai radai sia viecike, tai mes dar pamatysim ir kitu fotkiu, a?  mirksiukas.gif
2.kadangi siandien susilaukiau komentaru, jog visai nepazystat mano darbu, tai truputa pasirodysiu  lotuliukas.gif
3.cia vakar mano mergicos zaide su pupom. kaip jums jis, ka?

1. Kambarius perstumdem, tai spintos kampo daugiau nebeerzins mirksiukas.gif
2. biggrin.gif
3. Nu gi visai smagiai... A cia po pavalymu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 04 24, 14:18)
jau šimtas metų, kaip nerodžiau čia jokios fotkės, tai metu ant sutaršymo biggrin.gif čia savaitgalio proga Jums visiems smile.gif

Juokinga. O koks žvilgsnis vyruko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 04 24, 20:27)
... net galva susisuka  biggrin.gif o as sukau galva kokioj pozoj tu sugebejai tai pagaut?  lotuliukas.gif

Mazdaug atsigulus biggrin.gif

Patiko tavo nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 24 balandžio 2009 - 21:09
QUOTE(Amise @ 2009 04 24, 21:30)
tai erdvės jiem lakstyt ir nebuvo  smile.gif  kokį 15 žirgelių išleido nedidelėn levadon tai ratais ratais ir po truputį išsidūko  biggrin.gif ten dar ir filmuot reikėjo, būt gražiai atrodę, nes pirmąkart mačiau taip gražiai ir energingai siaučiančius  ax.gif

oj, kaip smagu. as ir noreciau tokio vaizdelio priesais save bigsmile.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 04 24, 21:32)
1. Kambarius perstumdem, tai spintos kampo daugiau nebeerzins  mirksiukas.gif
3. Nu gi visai smagiai... A cia po pavalymu? g.gif

o sviesa nepasikeite? as ir neseniai namus tobulinau, kad labiau tiktu fotkinimui - perdaziau kelias sienas lotuliukas.gif

zarste jos tas pupas is bliudo i bliuda. paskui sese isodino, tai ir sedejo patenkinta is po koju vis kokia sauja pupu issitraukdama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 04 24, 22:13)
oj, kaip smagu. as ir noreciau tokio vaizdelio priesais save  bigsmile.gif

aš irgi norėčiau vėl biggrin.gif tik va kitadien kai buvau jie jau buvo išleisti ir nuleidę gazą (tadien pataikiau kaiptik kai išleidinėjo ax.gif ) Bet jau turbūt nebeužtiksiu, nes greit į ganyklas paleis.. smile.gif Čia Vilniaus žirgyne, jei norėtum kada pabimbinėt smile.gif

O man tavo foto priminė, kaip anksčiau kai mažesnės buvom su sese ir pussesere, kaime reikdavo irgi pupas atrinkinėt. Smaguma thumbup.gif
Atsakyti
Xixi, Inc, zaisminga foto, fotografuociau studijoje, tikrai nukopinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 04 24, 20:13)
oj, kaip smagu. as ir noreciau tokio vaizdelio priesais save  bigsmile.gif
o sviesa nepasikeite? as ir neseniai namus tobulinau, kad labiau tiktu fotkinimui - perdaziau kelias sienas  lotuliukas.gif

biggrin.gif Ko nepadarysi del nuotrauku biggrin.gif Pas mus sviesa nepasikeite - sienos sviesios paliko, o ir langas - aukstas ir siauras - tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 04 24, 22:27)
as visai noreciau su kuo nors kartu varyt  ax.gif

cia vakar mano mergicos zaide su pupom.
A kur galima nuotraukyciu pamatyti ? ax.gif

Nuotraukos siuzetas liuksinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 04 24, 21:27)
as visai noreciau su kuo nors kartu varyt  ax.gif

Su manim. Gautųsi tas pats kas vienai laugh.gif Juokauju, man su šitu dar postipriai ankstoka
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 04 25, 11:39)
A kur galima nuotraukyciu pamatyti ? ax.gif

Nuotraukos siuzetas liuksinis biggrin.gif

jei gali, pravalyk savo a.z. , ok? wink.gif
Atsakyti