Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Cgirl ploja.gif pakartosiu bites zodzius:) "koks skirtumas kaip padaryta svarbu galutinis rezultatas",o jis nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 04 22, 23:26)

Dekui uz komentarus mano skrydziui 4u.gif  Nieko nerasiau idedama, bet tai dvi nuotraukos sudetos i viena biggrin.gif  Vaiki pries tris dienas skraidanti nufotografavau, taciau dangus buvo bespalvis...tiesiog pilkuma(tokia diena ir buvo), dar ir elektros laidai fone matesi...Vakar pastebejau grazu dangu- "pykst", vakare valandele pasedejau ir vaikas skrenda grazesniame danguje ax.gif

Tikrai gražus skrydis. O sakyk, kaip tai daroma, pradžioj iškerpi su Lasso, o po to uždedi ant kito fono?
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 04 22, 08:51)
Labas rytas 4u.gif  Pries eidama gult ikeliu viena darba, kad tema nemirtu cool.gif  biggrin.gif

user posted image
Dekui visiems pakomentavusiems mano paskutini darba tiek cia, tiek kudroj 4u.gif

įdomu kaip j/b atrodytų g.gif kažkaip spalvotas man toks net nežinau, paprastas atrodo unsure.gif ta prasme eilinis unsure.gif

Oho kiek diskusijų thumbup.gif Man tai kol kas fotografija yra mano didžioji meilė, pats geriausias atrastas pomėgis , ir kažkaip kai turiu nedaug laiko jam, turiu dar ką mokytis ir mokytis, tai ir nekamuoja jokios kūrybinės kančios biggrin.gif

Raige, patiko man tavo darbai smile.gif
Atsakyti
C-girl, o patenkinta kalibruokliu? Klausiu ir pati žinau kad klausimas durnas, nes daug kas priklauso ir nuo monitoriaus. Mano Applas gan užgaidus, o kalibruoklio mirtinai reikia. Vis pasiskolindavau spyder 2, tai problemų šiokių tokių su juo kaip ir yra.
Ir dar, C-girl ir ne C-girl. O nėr problemos po kalibravimo, kad nete foto atrodo pastebimai kitaip, nei PS?
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 04 23, 06:56)
C-girl, o patenkinta kalibruokliu? Klausiu ir pati žinau kad klausimas durnas, nes daug kas priklauso ir nuo monitoriaus. Mano Applas gan užgaidus, o kalibruoklio mirtinai reikia. Vis pasiskolindavau spyder 2, tai problemų šiokių tokių su juo kaip ir yra.
Ir dar, C-girl ir ne C-girl. O nėr problemos po kalibravimo, kad nete foto atrodo pastebimai kitaip, nei PS?

raige, pas mus monaco optix kalibruoklis. As patrnkinta. O kokiu problemu pas tave buvo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(c-girl @ 2009 04 22, 22:26)
Dekui uz komentarus mano skrydziui 4u.gif  Nieko nerasiau idedama, bet tai dvi nuotraukos sudetos i viena biggrin.gif  Vaiki pries tris dienas skraidanti nufotografavau, taciau dangus buvo bespalvis...tiesiog pilkuma(tokia diena ir buvo), dar ir elektros laidai fone matesi...Vakar pastebejau grazu dangu- "pykst", vakare valandele pasedejau ir vaikas skrenda grazesniame danguje ax.gif

Nu tada dvigubai malacius mano akim ziurint - as jau buvau bepradedanti grazaus dangaus pavydet biggrin.gif
Atsakyti
Wyshnia, nu kažkaip man lyg ne visai tikslios spalvos, vos gal žalios per daug, nes jb vos žalsvos g.gif Sutvarkau su ps, įdedu į netą ir matau visai ne taip, kaip norėčiau. Iš principo taip ir turėtų būt, nes Internet Explorer nepalaiko spalvų valdymo, bet nemanau, kad skirtumas turi būt toks. Tad įtariu, kad pjauna grybą profilis g.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 04 23, 09:36)
Wyshnia, nu kažkaip man lyg ne visai tikslios spalvos, vos gal žalios per daug, nes jb vos žalsvos  g.gif Sutvarkau su ps, įdedu į netą ir matau visai ne taip, kaip norėčiau. Iš principo taip ir turėtų būt, nes Internet Explorer nepalaiko spalvų valdymo, bet nemanau, kad skirtumas turi būt toks. Tad įtariu, kad pjauna grybą profilis  g.gif

g.gif Zinok pas mane beveik visai skirtumo nesimato... Nu gal, jei jau kabinetis nori. Skirtumas labai laptope matosi, kur monitorius nekalibruotas, ten labai raudonina Exploreris g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 04 22, 20:37)
Merginos ir nemerginos, o gal kas noretu pafotografuot vestuves rugpjucio menesi? Draugai zenyjasi, fotografo nesuranda, zinant situacija kiek apsimeteliu pilna tai baisu kad neikliutu i pinkles. paims kruva pinigu o rezultatas bus baisesnis negu baisus.
Tik nesidrovekit, zinau, kad visos gabios, tik noreciau suzinot kainas ir nuotrauku pamatyti daugiau smile.gif

Jei būčiau ne viena o bent su kažkuo poroje - ryžčiausi avantiūrai nemokamai biggrin.gif
geriau jei būtų porininkas labiau patyręs tame reikale, kai saka, man mažiau įtampos biggrin.gif
tik rugpjūčio 1-a ir 8-a pas mane suplanuotos ax.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 04 22, 23:26)

ir man įdomu kaip iškirpai...
su lasso ir magic wand kur grandinės skylės biggrin.gif?
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 04 23, 12:10)

su lasso ir magic wand kur grandinės skylės biggrin.gif?

man atrodo, čia antras sluoksnis dėtas dangus, o paskui su švelniu trintuku ištrinta ten, kus vaikas ir sūpynės. nes karpant nesigauna tokie nematomi perėjimai.
Atsakyti
Pasibandymai ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sayonara, pameni plana del ruku?
Vakar jau po saules laidos maciau ruka; jei orai ir toliau bus tokie - savaitgali link vakaro galima bandyti pasismagint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 04 23, 11:45)
Sayonara, pameni plana del ruku?
Vakar jau po saules laidos maciau ruka; jei orai ir toliau bus tokie - savaitgali link vakaro galima bandyti pasismagint  4u.gif

pameni smile.gif
ryt vyras grįš iš komandiruotės, suderinsiu su juo, ar būtų galimybė pabėgti smile.gif
Atsakyti