Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(BN @ 2009 04 22, 09:15)
Mano tai mazintos, bet ar tikrai maniskiu nori?

noriu visų. aš savęės nefotkinu, nes nefotogeniška, tai noriu turėti savo fotkių, kol dar jauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 04 22, 09:51)
Labas rytas 4u.gif  Pries eidama gult ikeliu viena darba, kad tema nemirtu cool.gif  biggrin.gif
Toks visiskai stockinis kadras, bet labaaaai kokybiskas ir vykes:) pirkciau uz 2kreditus jei reiketu biggrin.gif
Atsakyti
Degute, man lyg ir neblogas kadras, bet irgi norisi kad berniukas i objektyva neziuretu ax.gif

Ca-girl, nu zinai, nereali man sita foto, visa vaikyste joje wub.gif
Atsakyti
Va koki pamąstymai atėjo į galvą po vakar:

Aš čia po gan ilgo laiko sėdėjimo namie (vis tie vaikėzai prie namų pririšę laiko) išėjau su šeimyna verbų sekmadienį į miestą. Nuostabus oras, žmonių daug ir.. neperdedu, kad kas antras, o gal ir dar dažniau su veidrodiniu profiniu fotiku ant kaklo. Ir kas iš to? kiek iš jų meną daro? ką čia meną, kiek iš jų bent kiek gražiau fotografuoja. Vos vienas kitas. Taigis, gali mokytis nesimokęs, kursus visokius lankyti, fotografų albumų nuotraukas mintinai mokytis, bet kaip nefotografuosi gerai taip ir nefotografuosi. Čia jau duotybė yra kažkokia..

Čia puikiai išmokome valdyti aparatą, PS, kompoziciją, kokybę, o kaip mūsų keliai eis toliau tai nieks nežino, dalis užmes šitą pomėgį, dalis darys verslą, dalis vykdys ieškojimus, dalis toliau gražiai pildys savo ir kitų šeimyninius albumus, o gal viena kita net tikrą meną darys. aš manau tiesiog priėjome kryžkelę, kurioje išsiskyrę jau pačios (-tys) tobulėsime arba ne. Čia manau tikrai kaip bendraamžiai, tiesiog susirenkame pasidžiaugti viena kitos darbais, gal kokio patarimo paklausti.

Tik vat man vienas dalykas buvo nesuprantamas, kodėl taip Noelle užsipuolėt unsure.gif normaliai parašė, nieko įžeidžiančio, taip paprastai ir aiškiai išdėstė savo nuomonę ir patarimą, ką jau ne vieną kartą ir ne viena yra parašiusios per tokias amžinas diskusijas "kur eina mūsų tema".
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 04 22, 12:29)
Tik vat man vienas dalykas buvo nesuprantamas, kodėl taip Noelle užsipuolėt unsure.gif normaliai parašė, nieko įžeidžiančio, taip paprastai ir aiškiai išdėstė savo nuomonę ir patarimą, ką jau ne vieną kartą ir ne viena yra parašiusios per tokias amžinas diskusijas "kur eina mūsų tema".
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Opa, va toks pas mane http://www.warehouse...spx?sku=1013239.

Ca-girl, grazus kadras... Man labai patinka smile.gif

Aciu, kas paraset apie mano nuotrauka. Kita kart paguldysiu ka kita ir jokio vinjetavimo - dabar ten aplink plonytis yra smile.gif

Pupeliuk, labai teisybe parasei. Ir kazkiap manau dauguma ta pati galvoja, tik kazkaip vakar tas menulis tema ''padrebino'' biggrin.gif
Atsakyti
Degute, o mane suintrigavo tas šešėlis smile.gif tarsi jie du atskiri objektai nuotraukoje, vaikas ir šešėlis, bet tuo pačiu jie lyg tais ir vienam kadre. ax.gif

C-girl, apsisuko galva, beja, nebe pirmą kartą nuo tavo foto smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Aha, Wyshnia, MėnuliS lotuliukas.gif

Įdomi buvo diskusija. Matyt visoms panašios mintys galvoje sukasi: kur toj kryžkelėj eiti toliau.
Iš principo nesutinku su MS, bet teisingų, vertingų dalykų jis vis tik pasakė. Kadangi jau senokai vaikščiojau tarsi lynu, nežinau kuri vakarykštės diskusijos vieta man padėjo apsispręsti - nebenoriu komercinės fotografijos. Dar daugiau - nežinau ar noriu fotografuoti apskritai. Daugiau nei šeimos albumui.

Opa, puikus slingas tas kur Wyshnia nuorodą įdėjo. Ir stilingas ir tikrai labai patogus. Ir tamsta ms tokį turi (sorry, labai juokingas man tas žodis biggrin.gif )

c-girl, kokį pirkai kalibruoklį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 22 balandžio 2009 - 11:11
QUOTE(raige @ 2009 04 22, 10:10)
Aha, Wyshnia, MėnuliS  lotuliukas.gif

tongue.gif

As kazkaip visu zodziuose teisybes radau biggrin.gif Tik gaila, kad menulio zodzius merginos labai jau i sirdi paeme - pasiklausyt reikia, bet i sirdi imt ir uzsigaut schmoll.gif Juk per tiek laiko vistiek ir jis jau cia ''savas'' patapo, o savus priimam ir mylim tokius, kokie yra biggrin.gif

raige, ka benusprestum, svarbu, kad pati gerai jaustumeisi.... 4u.gif
Atsakyti
ačiū už pastebėjimus smile.gif čia vienas iš ramesnių kadrų, apskritai jis brolio šešėliui norėjo galvą nuspirt rolleyes.gif o žiūri tiesiai, nes sako "paskambink, nu.." (čia pasiteisinimas, kodėl į objektyvą žiūri hihihi.gif )

QUOTE(Opa @ 2009 04 22, 08:46)

Degute, mačiau tave praejusia savaitę, mojavau, bet tu taip atidžiai vairavai ir į mano pusę net nežvilgtelėjai.

a jooo bigsmile.gif reikėjo stipriau mojuot, tikrai nepastebėjau. a kurioj čia vietoj mosikavaisi?

QUOTE(c-girl @ 2009 04 22, 08:51)
Labas rytas 4u.gif  Pries eidama gult ikeliu viena darba, kad tema nemirtu cool.gif  biggrin.gif

skrydis smile.gif fainai smile.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 04 22, 11:59)
Degute, o mane suintrigavo tas šešėlis smile.gif tarsi jie du atskiri objektai nuotraukoje, vaikas ir šešėlis, bet tuo pačiu jie lyg tais ir vienam kadre.  ax.gif

taigi šešėliai skirtingų vaikų - vienas mosikuojasi prie sienos, o kitas ant palangės sėdi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 04 22, 09:09)
hi:) nesuprantu tokiu foto nei prasmes, nei idomumo, nei grozio  doh.gif (cia apie renginio vieta)

reikėjo žiūrėt į kontekstą čia kai jos atsirado biggrin.gif Jokia ten ne renginio vieta - Kauno Akropolio stogas biggrin.gif

Dėkui kas pakomentavot. Prieš saulę tos tamsios tai na... pasibandau kartais, bet kol kas negaunu ko noriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 04 22, 11:29)
Čia puikiai išmokome valdyti aparatą, PS, kompoziciją, kokybę

aš dar neišmokau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 22 balandžio 2009 - 13:39
vakar buvo kazkokia labai neteisinga delcia.

Raige, retai rasai, norejau paklausti kodel nusprendei mesti komercine fotografija? Pamenu tavo kadrus, ziurejau su malonumu, ir manau tau sekesi. Tiesiog smalsu...
Atsakyti