Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(AusraR @ 2009 04 30, 11:30)
as irgi anksciau paskaitydavau ta tema, na pora kartu buvau ilindus. BEt tai ne mano nervams, daugiau nelendu  smile.gif uztenka ir taip nervu.....
siaip tai pastebejau kad vaiku atsiradimas gerokai aptemde musu su vyru santykius.....as vis dazniau apie skyrybas pagalvoju.... verysad.gif na gal kaip nors islaikysim sita isbandyma..... verysad.gif

Gaila bet man kazkaip irgi tokios mintys vis dazniau kyla verysad.gif Ir atrodo vyras nervuoja kiekvienam zingsnyje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxxx @ 2009 04 30, 11:13)
Gaila bet man kazkaip irgi tokios mintys vis dazniau kyla verysad.gif Ir atrodo vyras nervuoja kiekvienam zingsnyje doh.gif

drinks_cheers.gif Bet juk tai - ne priežastis skirtis bigsmile.gif Ištversit šį laikotarpį, pažinsit vienas kitą dar geriau ir tik dar labiau sutvirtinsit santykius mirksiukas.gif Vaikučio gimimas ir auginimas - labai didelis išbandymas abiem. O tas nuolatinis susierzinimas yra dėl nuovargio: tiek fizinio, tiek emocinio.
Atsakyti
nu zinokit galiu pasigincyti del to nuovargio. Kazkaip kai gulejom visi ligoninej ir vaikai triede kas pusvalandi o kartais ir dazniau, tai jam nekilo minciu kazka bambeti, kad jis jau tiek ir tiek kartu pampersus pakeite ir dabar mano eile ir pan. Nors pervarge ir akim pajuodusiom abu buvom...o va namie, kai atrodo ir to poilsio tikrai daugiau, tai prasideda stumdymasis....pastoviai man bamba kokia as motina jeigu tingiu vaikui pampersa pakeisti (cia kai jis grizta is darbo as jau tikiuosi kad mane pavaduos su tais pampersais) ir siaip...kaip tik savaitgalis taip kiekvienas rytas prasideda priekaistais man...del netvarkos, del neukiskumo (duona mat pamirsau suvynioti i celoana) nu ir tt ir pan....kartais atrodo imsiu ir nebeistversiu....
Atsakyti
Padekit verysad.gif

Laba dienuke merginos,as pas jus su bedele blush2.gif ,bandysiu trumpai,zodziu israse man leidziamu vaistu cikla,6 dienu ciklas,ten net 3 rusiu leidziami ir tabletes,bet problema,kad maitinanciai negalima leistis,o nesileisti jau negalima,pas mane apstiko stubure pakitimus ir sake,jau nera,kur tempti,nes bus dar blogiau,jau dabar slubuoju,skauda koja,nugara,negaliu vartytis,zodziu maitinu dar ir diena,ir nakti,diena,kokius 4 kartus,nakti 2 kartus,labai nenoriu nutraukti maitinimo,bet nezinau ka daryti,nutraukto pienelio neturiu uzsisaldzius,6 dienos ir neprisitrauksiu,nes turiu,tik tiek,kiek reikia,tikrai krutines neverzia.Galvojau,gal misinukus duodi,o po savaites,vel krutine,bet ar nedings pienukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 04 30, 14:25)
Padekit  verysad.gif

Laba dienuke merginos,as pas jus su bedele  blush2.gif ,bandysiu trumpai,zodziu israse man leidziamu vaistu cikla,6 dienu ciklas,ten net 3 rusiu leidziami ir tabletes,bet problema,kad maitinanciai negalima leistis,o nesileisti jau negalima,pas mane apstiko stubure pakitimus ir sake,jau nera,kur tempti,nes bus dar blogiau,jau dabar slubuoju,skauda koja,nugara,negaliu vartytis,zodziu maitinu dar ir diena,ir nakti,diena,kokius 4 kartus,nakti 2 kartus,labai nenoriu nutraukti maitinimo,bet nezinau ka daryti,nutraukto pienelio neturiu uzsisaldzius,6 dienos ir neprisitrauksiu,nes turiu,tik tiek,kiek reikia,tikrai krutines neverzia.Galvojau,gal misinukus duodi,o po savaites,vel krutine,bet ar nedings pienukas  g.gif

Jei sąžiningai nutraukinėsi neturėtų dingti. Tik, kad leliukas nepriprastų prie mišinuko.. čia didesnė problemėlė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 30, 12:52)
nu zinokit galiu pasigincyti del to nuovargio. Kazkaip kai gulejom visi ligoninej ir vaikai triede kas pusvalandi o kartais ir dazniau, tai jam nekilo minciu kazka bambeti, kad jis jau tiek ir tiek kartu pampersus pakeite ir dabar mano eile ir pan. Nors pervarge ir akim pajuodusiom abu buvom...o va namie, kai atrodo ir to poilsio tikrai daugiau, tai prasideda stumdymasis....pastoviai man bamba kokia as motina jeigu tingiu vaikui pampersa pakeisti (cia kai jis grizta is darbo as jau tikiuosi kad mane pavaduos su tais pampersais) ir siaip...kaip tik savaitgalis taip kiekvienas rytas prasideda priekaistais man...del netvarkos, del neukiskumo (duona mat pamirsau suvynioti i celoana) nu ir tt ir pan....kartais atrodo imsiu ir nebeistversiu....

Čia irgi nuovargis, sakyčiau. Pavargot nuo nuolatinių rūpesčių, namų ruošos ir vyro bambėjimo mirksiukas.gif Ne tiek fiziškai, kiek emociškai. Turint mažą vaiką (juolabiau, du), yra išties sunku padaryt įprastą buities darbą (kad ir duoną įvyniot).

Mano vyras irgi mėgėjas papriekaištaut, tik ne dėl tvarkos (čia aš čempionė ax.gif ), o dėl kiekvieno vaiko suverkimo, užsigavimo žaisliuku kaktą ir pan.
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 04 29, 20:17)
Gal kam taip buvo g.gif  Sūnus nevalgo MP visą dieną: stengiuosi vis paduot krūtį, bet jis neima. Ir pavalgius košės, atrodytų norisi atsigert, bet jam nereikia. O nuo vakaro iki ryto valgo MP. Jau kelios dienos taip: 12 valandų paroje valgo, 12 - ne. Per dieną prisikaupia pieno, krūtys kietos, skausmingos. Bijau, kad gali dingt pienas, nusitraukinėt labai nenoriu schmoll.gif  doh.gif

panašiai buvo ir mums apie 8-9 mėn......toks apmažėjimas buvo...tai pati siūliau biggrin.gif ..
o dabar tai ištisai nori biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinita @ 2009 04 30, 05:31)
ta tema ''nenoriu maitint'' ir man tikras išbandymas (t.y. mano nervų) lotuliukas.gif ec, negaliu ir aš ten skaityt kai šneka, kad papai nukars ir grožis dings doh.gif tada ir kyla klausimas, o kurioje vietoje vaikas tuomet? blink.gif

gerai ,kad nebuvau ten užklydus doh.gif ....
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 04 30, 09:30)
siaip tai pastebejau kad vaiku atsiradimas gerokai aptemde musu su vyru santykius.....as vis dazniau apie skyrybas pagalvoju.... verysad.gif na gal kaip nors islaikysim sita isbandyma..... verysad.gif

o turėtų būti atvirkščiai....manau problema ne vaikų atsiradime....turbū ir jūsų požoūriu skirtume ir t.t....
manau esi šauni motera thumbup.gif ...esi verta l.gero vyro mirksiukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 30, 13:52)

man tai truputį pažįstama.. maniškis ir "ale" pedantas, tai kabinėjosi prie beveik visko, prie ko aš prisiliesdavau. nėštumo metu buvo aprimęs, o grįžom namo po gimdymo, tai jam tas blogai, tai tas blogai, vaikui pampersą netaip keičiu, ne ten lopšį padėjau ir tt.. pirmos dienos po gimdymo, mano nerrvai pakrikę, jis man ką nors tokio pasako, aš į ašaras, napajėgdavau net atsakyt ko nors. aišku, vėliau atsiprašinėjo.. vieną sykį pakalbėjom, pasakiau aš jam, išaiškinau gyvenimą.. aprimo, ramu dabar.. skirtingi mes labai, aš dažniau nutyliu, nenervina manęs nesuvyniota celofanan duona, aš jau geriau pati padarysiu, nei losiu dėl to ant kažko, o jis viską pasakys, apie blogai išplautus indus ir tt... bet pateisinu aš jį truputį - nedirba jau kelintą mėnesį, namie įgrisę sėdėt, o čia dar gyvenimas 100 proc. apsivertė aukštyn kojom.

pakalbėkit ir jūs.. tikrai tikrai. nuoširdus pašnekesys stebuklus daro.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 30, 12:52)
kartais atrodo imsiu ir nebeistversiu....

Ištversi. wink.gif O vaikam paaugus daug viskas paprasčiau bus...
Atsakyti
Skaitau as Jusu visu pasisakymus apie sunkius laikus, itemptus santykius ir pan.
Galiu pasakyti, kad man tai grazu smile.gif Kvepia tikrais namais smile.gif Nebetikiu jau tom pasakom, kur per filmus rodo, - nublizginti, nudailinti santykiai, be jokio nervo, be jokio piktumo, ir visi tik supranta, patyli, kai reikia... Nesamone. Patikekit, tikrai praeis tie sunkumai, ir aplinkui vel nusvis ryskesnes spalvos smile.gif
O gal verta koki vakara issikepti varskes pyraga ir su vyru ramiai pasmaliziauti, geriant arbata?... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, ziuriu nekokios nuotaikos cia pas jus. auksciau nosytes, juk neuzilgo mamyciu diena 4u.gif o savo vaikiukams mes esam pacios paciausios juk, ir nesvarbu kad kazkur ne vietoj puodas padetas ar pan.

o as zinokit vis su bedom del krutines. kaip prasidejo guzai, taip ir toliau kankina. praeina keletas dienu ir vel atsinaujina-vienoj ar kitoj krutinej.bandziau ir pas gydytojus eiti, bet jie nieko nepataria-nusiunte tik i gimdymo skyriu kad su elektriniu pientraukiu issitraukciua uzsistovejusi pienuka ir viskas.atrodo vaikas po 30 min ir daugiua ta kruti traukia, bet vadinas neistraukia, kad uzsikemsa latakeliai. as dar po zindymo su pinetraukiu bandau, bet vos 10ml pritraukiu. siaubingai zveriskas skausmas tu guzu.gal kuriai mamytei taip buvo?nejuagi kol maitinsiu tol jie man ir kartosis g.gif bandziau pati ieskot priezasciu kodle taip, galvojau, ga kad su anstpeniais maitinu ir vaikas nelabai istraukia, bet bandiua ir be ju duoti-vistike kartojasi tas pats...
Atsakyti
O tu kruti pabandyk garmastan tepalu patepti (ta kur speneliams skirtas)..pusesere sake padeda.
As tai kai buvau persalusi tiksliau perpute mane , tai dazniau daviau kruti mazajai ir praejo. O jei tu su pientraukiu nutraukinesi tai dar daugiau tau to pieno gaminsisi ir kaupsis... g.gif
Atsakyti