Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(AusraR @ 2009 04 27, 22:45)
thumbup.gif  thumbup.gif kaip dziugu, taip ir toliau  4u.gif

QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 04 28, 08:46)
Šaunuolytės thumbup.gif . Svarbiausia gera nuotaika, tikėk savim ir viskas bus gerai. Stiprybės 4u.gif  4u.gif

QUOTE(Agotė @ 2009 04 28, 13:27)
Labas 4u.gif

Džiugu girdėt, kad įveikėt sunkumus thumbup.gif
Papildyta:

gera žinia biggrin.gif  4u.gif ....taip ir toliau

ačiū už palaikymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif mums tai laaabai svarbu.. ir nemažai padėjo, džiaugiuosi, kad užklydau į šią temukę. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauliukas:) @ 2009 04 27, 20:40)
šiandien svėrėmės  thumbup.gif  thumbup.gif  per dvi savaites 400 gr priaugom. Negaliu atsidžiaugt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  reiškias pienuko pakankamai  ax.gif    dabar mažylė jau ir atpylinėt pradeda (per daug priryja pienuko), o pradėdama valgyt būna net springsta pienuku.  ir baisu ir džiugu  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Maniske irgi atpylineja (gali net 5 kartus, nesvarbu ar atsirugusi) - tik spek jos ir savo drabuzius keisti doh.gif Bet cia ne nuo pienuko pertekliaus, o tiesiog vieniems kudikiams taip buna, kitiems ne, ir sako, kad praeina tik pradejus duoti tirsta maista smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauliukas:) @ 2009 04 27, 21:40)
šiandien svėrėmės  thumbup.gif  thumbup.gif  per dvi savaites 400 gr priaugom. Negaliu atsidžiaugt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  reiškias pienuko pakankamai  ax.gif    dabar mažylė jau ir atpylinėt pradeda (per daug priryja pienuko), o pradėdama valgyt būna net springsta pienuku.  ir baisu ir džiugu  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Kaip smagu skaityti thumbup.gif Dziaugiuosi nuosirdziai uz jus abi thumbup.gif Tikros saunuoles abi esate!!! 4u.gif
Atsakyti
Gal kam taip buvo g.gif Sūnus nevalgo MP visą dieną: stengiuosi vis paduot krūtį, bet jis neima. Ir pavalgius košės, atrodytų norisi atsigert, bet jam nereikia. O nuo vakaro iki ryto valgo MP. Jau kelios dienos taip: 12 valandų paroje valgo, 12 - ne. Per dieną prisikaupia pieno, krūtys kietos, skausmingos. Bijau, kad gali dingt pienas, nusitraukinėt labai nenoriu schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 04 29, 21:17)
Gal kam taip buvo g.gif  Sūnus nevalgo MP visą dieną: stengiuosi vis paduot krūtį, bet jis neima. Ir pavalgius košės, atrodytų norisi atsigert, bet jam nereikia. O nuo vakaro iki ryto valgo MP. Jau kelios dienos taip: 12 valandų paroje valgo, 12 - ne. Per dieną prisikaupia pieno, krūtys kietos, skausmingos. Bijau, kad gali dingt pienas, nusitraukinėt labai nenoriu schmoll.gif  doh.gif

maniskiams buvo kazkas panasaus uzplauke apie 8-9 menesi. Lakstydavau is paskos su tais savo papais visa diena kad tik pavalgytu, nes irgi krutys prisipildydavo labai. Na as tai nutraukdavau ir i kose sudedavau jeigu jau niekaip nevalgydavo. Bet nieko, praejo sias etapas, dabar kitas uzejo - istisai ant papuliu kabo doh.gif
Atsakyti
Smagu, kad dar yra mamu, kurios nori maitint ir daro viska, kad tik mazyliui butu geriau, nes kai paskaitai skyreli "Nenoriu maitinti", tai tik susinervinu doh.gif
manau, tai gali kazkaip psichologai paaiskinti, juk yra ir gyvunu pateliu, kurios savo vaiku nemaitina..
Atsakyti
Nepykit, jei jau raset apie tai, bet paklausiu dar-sakoma, kad metos mazina pieno gamyba.Ar tai tiesa ir jei taip, tai kodel?
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 04 29, 22:50)
Smagu, kad dar yra mamu, kurios nori maitint ir daro viska, kad tik mazyliui butu geriau, nes kai paskaitai skyreli "Nenoriu maitinti", tai tik susinervinu doh.gif
manau, tai gali kazkaip psichologai paaiskinti, juk yra ir gyvunu pateliu, kurios savo vaiku nemaitina..

ta tema ''nenoriu maitint'' ir man tikras išbandymas (t.y. mano nervų) lotuliukas.gif ec, negaliu ir aš ten skaityt kai šneka, kad papai nukars ir grožis dings doh.gif tada ir kyla klausimas, o kurioje vietoje vaikas tuomet? blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2009 04 30, 00:09)
Nepykit, jei jau raset apie tai, bet paklausiu dar-sakoma, kad metos mazina pieno gamyba.Ar tai tiesa ir jei taip, tai kodel?

Nežinau, ar tiesa, bet taip sako mano mama ir visi vyresni žmonės. Bet gimdymo namuose 2 dienas davė mėtų arbatą ax.gif Aš negėriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2009 04 30, 01:09)

Aš kažkur skaičiau, kad mėtos keičia pieno skonį g.gif
Atsakyti
as irgi anksciau paskaitydavau ta tema, na pora kartu buvau ilindus. BEt tai ne mano nervams, daugiau nelendu smile.gif uztenka ir taip nervu.....
siaip tai pastebejau kad vaiku atsiradimas gerokai aptemde musu su vyru santykius.....as vis dazniau apie skyrybas pagalvoju.... verysad.gif na gal kaip nors islaikysim sita isbandyma..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 30, 10:30)
as irgi anksciau paskaitydavau ta tema, na pora kartu buvau ilindus. BEt tai ne mano nervams, daugiau nelendu  smile.gif uztenka ir taip nervu.....
siaip tai pastebejau kad vaiku atsiradimas gerokai aptemde musu su vyru santykius.....as vis dazniau apie skyrybas pagalvoju.... verysad.gif na gal kaip nors islaikysim sita isbandyma..... verysad.gif

Pas mus po vyresneles gimimo irgi sunkiu periodu buvo.. Tikriausiai skirtingai isivaizdavom tevyste/motinyste ir tikrai nemazai laiko praejo, kol apsideliojo viskas. Sakyciau "pagerejimas" prasidejo sulig antros dukrytes gimimu.. O buvo, kad ir miegot ejom i atskiras lovas ir nesikalbedavom kelias dienas..
Atsakyti