Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(AusraR @ 2009 04 24, 23:26)
nieko, reik laukt...kazkur semtis ikvepimo, nes jau tikrai atrodo tuoj tuoj imsiu ir neistversiu.....beje, gal kas patarsit ka nors nuo pilvuku putimo? nes man atrodo esme tame....(espumizanas, sab simplex - nepadeda)

pabandyk COLINOX lašiukus 4u.gif Dar variantas iš natūralesnių, tai krapų arbatėlė.

QUOTE(Alabama @ 2009 04 25, 00:02)
Ausra, tau medalis priklauso smile.gif
O mes taip maitinames-suurzgia mano maze, duodu papa.Nurija pora gurksniu, tada ima sypsotis, papas iskrenta biggrin.gif Uzspaudziu fontana ir klausau, kaip man kazka labai svarbaus pasakoja zmogeliuke.Issipasakoja, vel ciumpa papa.Vel pora gurksniu, tada prisimina, kad kazka nedapasakojo, spjauna ir vel ima plepet.Kaip paaiskint vaikui, kad per plepuma liks nepavalgius? rolleyes.gif

tauškutę augini 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano dukrytės tai nė nekrutink kai valgo, nes supyksta... jei karts pakeliu kad atsirūgtų ne tada kada jau jinai norėtų, tai ogo kiek riksmo būna...ir visai nesvarbu kad būna paleidus papulį... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 25, 00:26)
nieko, reik laukt...kazkur semtis ikvepimo, nes jau tikrai atrodo tuoj tuoj imsiu ir neistversiu.....beje, gal kas patarsit ka nors nuo pilvuku putimo? nes man atrodo esme tame....(espumizanas, sab simplex - nepadeda)

Pas mane kita situacija, mazoji alergiska, bet pas mus visko pradzia buna zarnynas. Paragauja nauja produkta lyg nieko, antra diena paragauja ir...prasideda...naktis kosmaras, trecia diena kai tustinasi pabaigoj buna net tokiu kaip gleiviu, o tada ir zandukus isberia ir dar kokias 2 dienas beria. Tada duodu bifolac.
Gydytoja hemopate rekomendavo tokiu atveju (del zarnyno) complex hepatil (nezinau ar gerai parasiau, nes konsultavausi del zarnyno telefonu) buna pirkti hemopatinej vaistinej (Vilniuj ir Kaune), dar neismeginau, nes mano miestely nera tokios vaistines, o MB dar nenuleke nupirkt verysad.gif . Toj vaistinej galima pasikonsultuoti del jusu konkretaus atvejo.
Saket, kad duodat geruju bakteriju, ju yra ivairiu, gal reiktu kitu? O mazyliai geria is puodelio? Nes mano mazyte tai "nemoka" gerti jokiu budu...pvz. is saukstelio laka biggrin.gif nu taip suka liezuvuka labai juokingai biggrin.gif , is puodelio tai is vis tik burnyte skalaujasi, snapeli ar soske - kanda, taigi lieka tik mp biggrin.gif . Kaip buvau issigandusi kai dygo virsutiniai dantukai ir gal 3 dienas beveik neeme doh.gif , baisu, nes kitaip nemoka gert, bet viskas atsistate.
Zinau skaiciau, kad pas jusiskius ir buvo krize kai nelabai norejo imti, gal prisiminkit ta laika kaip buvo gaila, kad jau nemaitinsit, gal suteiks jegu 4u.gif .
Stiprybes labai labai daug. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2009 04 24, 23:02)
O mes taip maitinames-suurzgia mano maze, duodu papa.Nurija pora gurksniu, tada ima sypsotis, papas iskrenta biggrin.gif Uzspaudziu fontana ir klausau, kaip man kazka labai svarbaus pasakoja zmogeliuke.Issipasakoja, vel ciumpa papa.Vel pora gurksniu, tada prisimina, kad kazka nedapasakojo, spjauna ir vel ima plepet.Kaip paaiskint vaikui, kad per plepuma liks nepavalgius? rolleyes.gif

lotuliukas.gif ot fainuole, tikra drauge tau - jokiu paslapciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 24, 21:44)
nu viskas zinokit, as jau ant ribos...jauciu tuoj as baigsiu tuos maitinimus...nu taaaaip uzkniso tas nuolatinis kabejimas ant papu...dabar jau ir diena ir nakti !!! kada visa tai baigsis !!!

Uje... doh.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bet baigsis, tikrai...

QUOTE(Alabama @ 2009 04 24, 23:02)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2009 04 24, 22:02)

biggrin.gif ....
kaip miela
Papildyta:
QUOTE(JasVita @ 2009 04 25, 06:41)
Mano dukrytės tai nė nekrutink kai valgo, nes supyksta... jei karts pakeliu kad atsirūgtų ne tada kada jau jinai norėtų, tai ogo kiek riksmo būna...ir visai nesvarbu kad būna paleidus papulį...  rolleyes.gif

Sveika šioj temelėj 4u.gif biggrin.gif

nuo kokių 4 mėn...kai pradės dairytis bevalgant bus irgi juokinga rolleyes.gif
Atsakyti
Jei espumisanas nepadeda, tai gal ne pūtimas, o spazmai?
Kai labai labai blogai, bent jau dienomis, tai aš neduodavau kartais. Tiesiog nukreipinėju dėmesį, einu į lauką, žaisti, veikti kažką, žodžiu jau kai nuvargina, tai imu reguliuoti kiek ir kada prie krūties.
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2009 04 25, 13:04)
Jei espumisanas nepadeda, tai gal ne pūtimas, o spazmai?
Kai labai labai blogai, bent jau dienomis, tai aš neduodavau kartais. Tiesiog nukreipinėju dėmesį, einu į lauką, žaisti, veikti kažką, žodžiu jau kai nuvargina, tai imu reguliuoti kiek ir kada prie krūties.

na nezinau, zodziu viskas vyksta taip - nakti miega miega, tada pradeda riestisi viena puse i kita, verkia, na ir jei pavyksta pirstelti tai pamiega ramiau kuri laika....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 23, 19:14)
o kiek tas per mazai? kokio svorio gime, kiek numete ligoninej ir kiek dabar sveria?

QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2009 04 23, 21:07)
doh.gif nu,joooo čia jau medicina bejėgė  lotuliukas.gif

laikykis, būna ir pas msu tokių periodų  cool.gif Dažniausiai jie praeina  cool.gif Dažniausiai.

Kaip sveikatos? gerąsias bakterijas duodi? apetitas yra?
Na, kol noro ir pasiryžimo turi - padėsim kuo galėsim.
O kiek tas - "mažai priaugo"? Kaip dažnai maitini, kiek laiko aktyviai valgo dukrytė, kaip naktį -miega/kabo/valgo?????

QUOTE(Juratelele @ 2009 04 24, 10:12)
Labas, Sauliukas,

tikiuosi, galesiu Tave siek tiek paraminti, nes jau turiu siokios tokios patirties smile.gif  Mano suneliui jau metukai, o jis vis dar valgo mano pieneli smile.gif  Prisipiazinsiu, buvo ir man siunkiu akimirku ir nerimo buvo, bet reikia tik pasitiketi savimi ir vaikeliu, ir pienelio tikrai uzteks biggrin.gif
Taigi... vaikeliui pienuko uztenka, jeigu jo svoris auga ir jis slapinasi ne reciau kaip 6 kartus per para. Svori, beje, nereikia matuoti kas savaite. Ir uztenka, kad per menesi priauga 400 g. Pirmaji menesi svoris skaiciuojamas nuo numesto svorio po gimimo. Pvz., zmogutis gimes svere 3.600 g, o po poros dienu jau 3.300 g. Po menesio, kai ji pasveria, jis jau sveria 3.800 g, vadinasi, jis priaugo 500g (3.800-3.300=500 g). Tokias zinias islauziau ne is pirsto. Taip raso sveikos pradzios mokykleles puslapyje. Apskritai, ten yra daug info apie maitinima ir vaikiuko prieziura, galima ir rupimus klausimus uzduoti. Tad siulau pasiskaitineti smile.gif  www.sveikapradzia.lt

Sekmes. Nesijaudink, tikiu, kad viskas bus tiesiog puikiai biggrin.gif

ačiū už palaikymą, manau, kad viskas bus gerai, papuliai pilnėja pilnėja lotuliukas.gif
o gimėm mes 4020 g. tik gimusios po kvarco lepma gulėjom nuo geltos, tai ten daug skysčių neteko turbūt ir dar temperatūra 38 mažiukei laikėsi, tai antibiotikus leido verysad.gif grįžus namo, pradėjo viduriuoti.. tai, manau, kad to svorio tikrai ne 10 proc. nuo giimimo svorio nukrito. Iš ligoninės kai išrašinėjo svėrėm 3760 berods, o šią savaitę svėrėmės, tai svoris - 3860 buvo.. 100 gr. daug ar mažai? gydytoja santariškėse sakė, kad dviejų savaičių vaikas turi būt tokio svorio kokio gimė. patronuojanti sesutė ir sakė, kad turėtų būt putlesnė mažukė. Sutarėm, akd vakare nusitrauksiu pieną, pažiūrėsiu kiek ten jo pas mane yra.. Bet tai man atrodo toookia nesąmonė.
noriu aš pati maitint be jokių primaitinimų ir taškas. dabar ir mažiukę daugiau prie krūtinės laikau, dar daugiau geriu ir valgau normaliau.. tikiuosi, kad padėtis pagerės. kakučiai geri, sisioja ir normaliai, linskma guvi mergaitė.

ačiū už informaciją 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sauliukas:): 25 balandžio 2009 - 15:32
QUOTE(Sauliukas:) @ 2009 04 25, 15:30)
noriu aš pati maitint be jokių primaitinimų ir taškas.  dabar ir mažiukę daugiau prie krūtinės laikau, dar daugiau geriu ir valgau normaliau.. tikiuosi, kad padėtis pagerės.  kakučiai geri, sisioja ir normaliai, linskma guvi mergaitė.

ačiū už informaciją  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai ir svarbiausia 4u.gif ...viskas bus gerai, o medikai kai visad su savo pamatavimais doh.gif ..
o dėl svorio...tai nepergyvenk...tuoj pamatysi, kai paputlės....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 24, 21:26)

Labukas, na mums irgi nei espumizanas nei simplexas nepadejo. dabar colinox naudojam ir jogurto kapsules. poveiki tikrai jauciam. dar kartais per diena paragaujam pankoliu arba krapu arbateles. aisku gal ir augam uztai mazeja tie pilvo putimai. na bet jus jau dideli, atrodo turet but jau praeje pilvo putimai g.gif vaje, nejaugi taip ilgai jie kankina, mes jau laukiam nesulaukiam 3 menesiuku, kai sako dazniausiai nustoja diegliuoti ir pusti pilvuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauliukas:) @ 2009 04 25, 17:30)
noriu aš pati maitint be jokių primaitinimų ir taškas.  dabar ir mažiukę daugiau prie krūtinės laikau, dar daugiau geriu ir valgau normaliau.. tikiuosi, kad padėtis pagerės.  kakučiai geri, sisioja ir normaliai, linskma guvi mergaitė.

Vaikai sirkdami svorio ir ūgio nepriauga. Per antrą mėnesiuką atsigriebs mirksiukas.gif
Svarbu, kad nuotaika thumbup.gif ir tuštinasi thumbup.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 04 25, 12:53)
Sveika šioj temelėj 4u.gif  biggrin.gif

nuo kokių 4 mėn...kai pradės dairytis bevalgant bus irgi juokinga rolleyes.gif

4u.gif na bus tai bus... mirksiukas.gif matyt nelemta mum greit pavalgyt... mirksiukas.gif kai kitos sako, jog per 10 min pavalgo vaikiukai, tai aš to nepatyriau, nes mes valgom 1 val arba net ilgiau... Na aišku tam tikrų pertraukėlių būna... bet prie papulio mergina prabūna tikrai nemačiau valandos rolleyes.gif o vakar kai buvo Vilniuje, tai įvyko stebūklas bigsmile.gif Ji pavalgė (tradiciškai užtruko ilgiau nei valandą šis procesas) ir išmiegojo 4,5 val... bigsmile.gif

QUOTE(zirzekle @ 2009 04 25, 22:40)
Labukas, na mums irgi nei espumizanas nei simplexas nepadejo. dabar colinox naudojam ir jogurto kapsules. poveiki tikrai jauciam. dar kartais per diena paragaujam pankoliu arba krapu arbateles. aisku gal ir augam uztai mazeja tie pilvo putimai. na bet jus jau dideli, atrodo turet but jau praeje pilvo putimai g.gif vaje, nejaugi taip ilgai jie kankina, mes jau laukiam nesulaukiam 3 menesiuku, kai sako dazniausiai nustoja diegliuoti ir pusti pilvuka g.gif

papasakok kaip duodi colinox ir jogurto kapsules, ta prasme kiek kartų dienoj? smile.gif
Atsakyti