QUOTE(AusraR @ 2009 04 24, 23:26)
nieko, reik laukt...kazkur semtis ikvepimo, nes jau tikrai atrodo tuoj tuoj imsiu ir neistversiu.....beje, gal kas patarsit ka nors nuo pilvuku putimo? nes man atrodo esme tame....(espumizanas, sab simplex - nepadeda)
pabandyk COLINOX lašiukus Dar variantas iš natūralesnių, tai krapų arbatėlė.
QUOTE(Alabama @ 2009 04 25, 00:02)
Ausra, tau medalis priklauso
O mes taip maitinames-suurzgia mano maze, duodu papa.Nurija pora gurksniu, tada ima sypsotis, papas iskrenta Uzspaudziu fontana ir klausau, kaip man kazka labai svarbaus pasakoja zmogeliuke.Issipasakoja, vel ciumpa papa.Vel pora gurksniu, tada prisimina, kad kazka nedapasakojo, spjauna ir vel ima plepet.Kaip paaiskint vaikui, kad per plepuma liks nepavalgius?
O mes taip maitinames-suurzgia mano maze, duodu papa.Nurija pora gurksniu, tada ima sypsotis, papas iskrenta Uzspaudziu fontana ir klausau, kaip man kazka labai svarbaus pasakoja zmogeliuke.Issipasakoja, vel ciumpa papa.Vel pora gurksniu, tada prisimina, kad kazka nedapasakojo, spjauna ir vel ima plepet.Kaip paaiskint vaikui, kad per plepuma liks nepavalgius?
tauškutę augini
Mano dukrytės tai nė nekrutink kai valgo, nes supyksta... jei karts pakeliu kad atsirūgtų ne tada kada jau jinai norėtų, tai ogo kiek riksmo būna...ir visai nesvarbu kad būna paleidus papulį...