Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(Sauliukas:) @ 2009 04 23, 16:00)
paskaitinėjau čia - visos su savo problemom. Šaunuolės, kad laikomės, nepasiduodam. Va, po balionėlį  4u.gif 
noriu ir aš čia įsiliet.  Mums trečia savaičiukė tik prasidėjo, visą nėštumą įtikinėjau save, kad maitinsiu ir pienuko užteks. Matinu, bet mažyliukė svorio per mažai priaugus  verysad.gif  .. o a ir nesinervit stengiuos, ir kmynų arbatą su pienu geriu.. tik pavalgyt ne visada spėju normaliai.. Kaip suneramino gydytojos žodžiai, kad jei taip ir toliau, teks primaitint, bet aš to nenoriu  schmoll.gif
noriu pati maitint savo turtelį ir duot tai, kas geriausia..

o kiek tas per mazai? kokio svorio gime, kiek numete ligoninej ir kiek dabar sveria?
Atsakyti
QUOTE(Sauliukas:) @ 2009 04 23, 15:00)
paskaitinėjau čia - visos su savo problemom. Šaunuolės, kad laikomės, nepasiduodam. Va, po balionėlį  4u.gif 
noriu ir aš čia įsiliet.  Mums trečia savaičiukė tik prasidėjo, visą nėštumą įtikinėjau save, kad maitinsiu ir pienuko užteks. Matinu, bet mažyliukė svorio per mažai priaugus  verysad.gif  .. o a ir nesinervit stengiuos, ir kmynų arbatą su pienu geriu.. tik pavalgyt ne visada spėju normaliai.. Kaip suneramino gydytojos žodžiai, kad jei taip ir toliau, teks primaitint, bet aš to nenoriu  schmoll.gif

viskas bus gerai.......sako, jei jau galėjai pastoti ir pagimdyti(nelengvas procesas) galėsi ir maitinti..... biggrin.gif
pasipasakok kas neramina......čia l.šaunios mamytės visada pataria
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 23, 10:18)
o as tai zinokit jauciu meciau miegoti smile.gif paskutines kokias astuonias naktis miegu po dvi-tris valandas (na cia tiek susidaro mazdaug su visais keliojimaisis) ir diena nusnustu apie valanda. Pirmas dvi dienas buvo katastrofiskai sunku, o va vakar ir siandien jau jauciuosi visai gerai  lotuliukas.gif

doh.gif nu,joooo čia jau medicina bejėgė lotuliukas.gif

laikykis, būna ir pas msu tokių periodų cool.gif Dažniausiai jie praeina cool.gif Dažniausiai.

Kaip sveikatos? gerąsias bakterijas duodi? apetitas yra?

noriu ir aš čia įsiliet.  Mums trečia savaičiukė tik prasidėjo, visą nėštumą įtikinėjau save, kad maitinsiu ir pienuko užteks. Matinu, bet mažyliukė svorio per mažai priaugus  verysad.gif  ..

Na, kol noro ir pasiryžimo turi - padėsim kuo galėsim.
O kiek tas - "mažai priaugo"? Kaip dažnai maitini, kiek laiko aktyviai valgo dukrytė, kaip naktį -miega/kabo/valgo?????
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2009 04 23, 20:07)
doh.gif nu,joooo čia jau medicina bejėgė  lotuliukas.gif

laikykis, būna ir pas msu tokių periodų  cool.gif Dažniausiai jie praeina  cool.gif Dažniausiai.

Kaip sveikatos? gerąsias bakterijas duodi? apetitas yra?

jo, bakterijas duodu, viduriuot nustojo, apetitas siandien jau normalus.NU bet naktim tai kosmaras kazkoks...jiems pucia pilvukus, tai keliasi nezinau...nu mazdaug kas 5-30 min....tai as taip ir vartaliojuosi...o kartais abiems iskarto prireikia...tai as tada zindau Ariju o Nojus atsliauzia, uzsilipa ant sono ir ciulpia papuli taip kabedamas vargsiukas....o ka daryt...kitaip rekia ne savo balsu....nu zodziu....gerai bent diena su aukle pradejo eit i lauka, tai trupuciuka atsigriebiu....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 23, 20:53)
jo, bakterijas duodu, viduriuot nustojo, apetitas siandien jau normalus.NU bet naktim tai kosmaras kazkoks...jiems pucia pilvukus, tai keliasi nezinau...nu mazdaug kas 5-30 min....tai as taip ir vartaliojuosi...o kartais abiems iskarto prireikia...tai as tada zindau Ariju o Nojus atsliauzia, uzsilipa ant sono ir ciulpia papuli taip kabedamas vargsiukas....o ka daryt...kitaip rekia ne savo balsu....nu zodziu....gerai bent diena su aukle pradejo eit i lauka, tai trupuciuka atsigriebiu....

Laikykis 4u.gif Praeis tikrai, nors aišku, kad dabar Tau norisi išsimiegoti, o ne "kada nors". Organizmas prisitaiko prie tokio nemiegojimo, žinoma, sveikatos ir geros nuotaikos sąskaita...

Beje, su paskutiniuoju mėnesiadieniu 4u.gif
Atsakyti

Labas, Sauliukas,

tikiuosi, galesiu Tave siek tiek paraminti, nes jau turiu siokios tokios patirties smile.gif Mano suneliui jau metukai, o jis vis dar valgo mano pieneli smile.gif Prisipiazinsiu, buvo ir man siunkiu akimirku ir nerimo buvo, bet reikia tik pasitiketi savimi ir vaikeliu, ir pienelio tikrai uzteks biggrin.gif
Taigi... vaikeliui pienuko uztenka, jeigu jo svoris auga ir jis slapinasi ne reciau kaip 6 kartus per para. Svori, beje, nereikia matuoti kas savaite. Ir uztenka, kad per menesi priauga 400 g. Pirmaji menesi svoris skaiciuojamas nuo numesto svorio po gimimo. Pvz., zmogutis gimes svere 3.600 g, o po poros dienu jau 3.300 g. Po menesio, kai ji pasveria, jis jau sveria 3.800 g, vadinasi, jis priaugo 500g (3.800-3.300=500 g). Tokias zinias islauziau ne is pirsto. Taip raso sveikos pradzios mokykleles puslapyje. Apskritai, ten yra daug info apie maitinima ir vaikiuko prieziura, galima ir rupimus klausimus uzduoti. Tad siulau pasiskaitineti smile.gif www.sveikapradzia.lt

Sekmes. Nesijaudink, tikiu, kad viskas bus tiesiog puikiai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos maitinancios savo leliukus mamytes.
As auginu 6.5 men dukryte, kuria maitinu MP. \
Norejau jusu paprasyti patarimo. Lapkricio menesi turesiu isvykti 4 dienoms i uzsieni, mazute planuoju maitinti iki 1.5 - 2 metu, o tada jai bus 1.1m, taigi nezinau kaip bus situacija, bet nenoriu nutraukti Mp, nebent pati pupa atsisakys iki tol, kuom abejoju. Ka patartumet daryt, kad pienas nedingtu ir vaikas nepatirtu dideles traumos?
Atsakyti
nu viskas zinokit, as jau ant ribos...jauciu tuoj as baigsiu tuos maitinimus...nu taaaaip uzkniso tas nuolatinis kabejimas ant papu...dabar jau ir diena ir nakti !!! kada visa tai baigsis !!!
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 24, 20:44)
nu viskas zinokit, as jau ant ribos...jauciu tuoj as baigsiu tuos maitinimus...nu taaaaip uzkniso tas nuolatinis kabejimas ant papu...dabar jau ir diena ir nakti !!! kada visa tai baigsis !!!

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

nežinau daugiau ką patart doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 04 24, 22:11)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nežinau daugiau ką patart doh.gif  4u.gif

nieko, reik laukt...kazkur semtis ikvepimo, nes jau tikrai atrodo tuoj tuoj imsiu ir neistversiu.....beje, gal kas patarsit ka nors nuo pilvuku putimo? nes man atrodo esme tame....(espumizanas, sab simplex - nepadeda)
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 24, 21:44)

Visu pirma negaliu nepasakyti komplimentu, nu nereali saunuole jus, kad net du vaikucius sitiek laiko ismaitinot net jei jau ir baigtumet maitinti:4u: 4u.gif 4u.gif .

Kalbant apie save, pas mus buvo etapas, kai vis reciau diena noredavo MP,ypac ivedus kieta maisteli, na o dabar tai atrodo, nori papuko visada, vien del proceso. Nes daznai ir gerai pavalges vis tiek prasosi.
Lyg ir imu daryti isvada, kad kuo mazesnis vaikas, tuo lengviau atpratinti.Nes dabar jau viska atsimena kuo puikiausiai, o dar ir kalba, tai pasako, ko nori, ir jei negautu MP, manau dar ilgai prasytu. Ketinu baigti apie 2 metukus, dar iki ju 3 menesiai liko, nezinau, kada jau pradeti atpratineti. Tikiuosi menesio tam uzteks smile.gif . Man tai atrodo iki siol didziausias isbandymas, nes neisivaizduoju, kaip tai pavyks padaryti.
Atsakyti
Ausra, tau medalis priklauso smile.gif

O mes taip maitinames-suurzgia mano maze, duodu papa.Nurija pora gurksniu, tada ima sypsotis, papas iskrenta biggrin.gif Uzspaudziu fontana ir klausau, kaip man kazka labai svarbaus pasakoja zmogeliuke.Issipasakoja, vel ciumpa papa.Vel pora gurksniu, tada prisimina, kad kazka nedapasakojo, spjauna ir vel ima plepet.Kaip paaiskint vaikui, kad per plepuma liks nepavalgius? rolleyes.gif
Atsakyti