Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(ramsaite @ 2009 06 12, 00:10)
Nezinau tiksliai ar cia i tema as rasau, bet nutiko man beda ir nezinau ka man toliau daryti sakau gal jus man padesit. Maitinu savo suneli jau metai ir menuo, pasiryzusi buvau matinti iki dvieju metu, jam taip papuko reikia prisirises o ir man tas rysys palaima, bet va susirgau odos liga rozine dedervine. buvau pas dermatologa ir jis sake kad demes pranyks savaime 2-3men begyje, vaistu gert nereikes. bet si liga atsiranda lyg del persalimu, nusilpus imunitetui. Ir man tokia dilema iskilo, nezinau ka daryti nutraukt maitinimo kaip ir nesinoretu, nes skysciu mazai geria, pienuko nori, bet nenoriu ir saves nualinti visai. Vaikui geriau sveika mama...

As irgi sita geri apturejau biggrin.gif . Man labai padejo soliariumas, nes po kiekvieno prausimosi (tik vandeniu) tos demeles vel islysdavo.. Ir gana ilgai.. Kokius tris - keturis menesius. Jei reikia placiau, kaip gydziausi, galiu parasyti i az 4u.gif Beje, maitinimo del to net nesiruosiau nutraukti ir nenutraukiau 4u.gif
Atsakyti
Jura i labai noreciau viska suzinoti kaip gydeisi ir labai pradziuginai kad nenutraukei maitinimo. As i soliariuma negaliu eiti nes turiu ant kuno kelias pigmentines demes tai bijau kad neatsirastu ju daugiau. Dabar pradejau gerti vitaminus maitinancioms mamoms, nelabai as tuos vitaminu kompleksus megstu ir nelabai jais tikiu, bet gal pades
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramsaite: 13 birželio 2009 - 15:31
QUOTE(Jura_j @ 2009 06 13, 15:26)
As irgi sita geri apturejau  biggrin.gif . Man labai padejo soliariumas, nes po kiekvieno prausimosi (tik vandeniu) tos demeles vel islysdavo.. Ir gana ilgai.. Kokius tris - keturis menesius. Jei reikia placiau, kaip gydziausi, galiu parasyti i az  4u.gif Beje, maitinimo del to net nesiruosiau nutraukti ir nenutraukiau  4u.gif

bet jei mama maitina tai i soleriuma eiti nepatarema
Atsakyti
QUOTE(edita-edita @ 2009 06 13, 16:41)
bet jei mama maitina tai i soleriuma eiti nepatarema

Man tai nepakenke niekaip. Maitinu kaip maitinusi. Suvaiksciojau gal desimt seansu. Viena karta per savaite ne ilgiau 5 minuciu. Demeles is karto uztraukdavo.
Yra variantas nesiprausti maziausiai tris savaites, o geriausia - visas 12 lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei nesiprausciau 12 savaiciu turbut vyras isvarytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramsaite @ 2009 06 13, 19:16)
Jei nesiprausciau 12 savaiciu turbut vyras isvarytu lotuliukas.gif

Mes irgi su vyru juokemes - issigydysiu dedervine, igysiu kokius niezus.. lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(ramsaite @ 2009 06 13, 16:31)
Jura i labai noreciau viska suzinoti kaip gydeisi ir labai pradziuginai kad nenutraukei maitinimo. As i soliariuma negaliu eiti nes turiu ant kuno kelias pigmentines demes tai bijau kad neatsirastu ju daugiau. Dabar pradejau gerti vitaminus maitinancioms mamoms, nelabai as tuos vitaminu kompleksus megstu ir nelabai jais tikiu, bet gal pades

Del soliariumo tai su odos gyd. reiketu pasitarti. As turiu labai daug apgamu, bet vis tiek ejau. Kaip ir sakiau, as eidavau dazniausiai tik 3 ar 4 minutem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jura_j: 13 birželio 2009 - 18:49
QUOTE(Jura_j @ 2009 06 13, 16:59)
Man tai nepakenke niekaip. Maitinu kaip maitinusi. Suvaiksciojau gal desimt seansu. Viena karta per savaite ne ilgiau 5 minuciu. Demeles is karto uztraukdavo.
Yra variantas nesiprausti maziausiai tris savaites, o geriausia - visas 12  lotuliukas.gif

jei 12 savaiciu nesiprausi tai ir soleriumo nereikes lotuliukas.gif paziurekit kaip gerai pinigu ir laiko sutaupai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edita-edita @ 2009 06 13, 20:00)
jei 12 savaiciu nesiprausi tai ir soleriumo nereikes lotuliukas.gif paziurekit kaip gerai pinigu ir laiko sutaupai lotuliukas.gif

Aha, ir labai tiketina, kad seima issikels gyventi i kitus namus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramsaite @ 2009 06 13, 17:31)

Pasiteirauk gydytojo- gal situaciją pagerintų kursas Bioptron lempos??? Kai kuriose poliklinikose tikrai yra.
4u.gif
Atsakyti
labai aciu jum mamytes,labai mane apraminot smile.gif galvojau gal mano pienukas nesotus.o valgo kas valanda apie puse valandos,o nakti 2,3 kartus keliuos pamaitinti.tik,kad diena daznai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2009 06 13, 20:02)
Aha, ir labai tiketina, kad seima issikels gyventi i kitus namus  lotuliukas.gif

cia geras budas vyro atsikratyt jei nori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 06 09, 22:09)
Tema apie pienligę: http://www.supermama...howtopic=417584
išnykus simptomams rekomenduojama dar kelias dienas naudoti tepalą.
mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 06 10, 10:40)
niu va, jau zinau kodel mazyle taip irzliai zindzia ir siaip kodel tokia irzli pasidare... mums ausyciu uzdegimas

Sveikite 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 06 11, 18:09)
o vat kjad nakti leliuko nezadini pavalgyt teij blogai  blush2.gif nes naktinis valgymas labai paskatina pienelio gamyba  4u.gif

Musu maze ismiega 5-6 val. nakti, tai ja zadinti, kad pamaitinti? Toks laiko tarpas, manau nera per ilgas.
Atsakyti