Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(ramsaite @ 2009 06 12, 00:10)
Nezinau tiksliai ar cia i tema as rasau, bet nutiko man beda ir nezinau ka man toliau daryti sakau gal jus man padesit. Maitinu savo suneli jau metai ir menuo, pasiryzusi buvau matinti iki dvieju metu, jam taip papuko reikia prisirises o ir man tas rysys palaima, bet va susirgau odos liga rozine dedervine. buvau pas dermatologa ir jis sake kad demes pranyks savaime 2-3men begyje, vaistu gert nereikes. bet si liga atsiranda lyg del persalimu, nusilpus imunitetui. Ir man tokia dilema iskilo, nezinau ka daryti nutraukt maitinimo kaip ir nesinoretu, nes skysciu mazai geria, pienuko nori, bet nenoriu ir saves nualinti visai. Vaikui geriau sveika mama...

nezinau kaip kitos bet as tai nutraukciau ir ne tik del ligos , bet as pasakiau sau jei bus pienuko iki metu tikrai neilgiau maitinsiu, man kazkaip jau kai vaikas paugejas tai nelabai kazkaip o jei kokiu 2 metu isviso schmoll.gif zinau kelis atvejus kai paskui labai sunku buvo atpratinti o ir tie vaikai jau pradeda suprasti kur galima pienuko rasti ir nesvarbu kur trauke mamos kruti
Nu dabar akmenim galit uzmetyti kad taip prirasiau
Aisku jei tu pasiryzus iki 2 metu maitinti ir nori tai stiprink savo organizma kad gerai jaustaisi ir maitink bet jei visa nusilpus tai ir is to pieno kazin ar kokia nauda yra g.gif
Atsakyti
mamytes help 4u.gif mano kudikiui 3 savaites,jis zyndo kas valanda.kas gali buti per beda?
Atsakyti
QUOTE(Jolitair? @ 2009 06 12, 21:53)
mamytes help 4u.gif mano kudikiui 3 savaites,jis zyndo kas valanda.kas gali buti per beda?

Mano galva - jokios bėdos.... vaikas nori būti prie mamos, su mama ax.gif Tokio amžiaus maniškė valgė 24 val. per parą smile.gif Be sustojimo - nuo vieno papo ant kito, ir atgal prie pirmo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitair? @ 2009 06 12, 21:53)

as ir galvoju kad jokios bedos nera vaikutis prie mamytes nori buti juk toks mazutis dar jie jaucia mama ir nusiramina wub.gif arba gal mazai pavalgo ir greit vel uzsinori, pakentek turetu viskas pasikeist kai pauges siek tiek
Atsakyti
QUOTE(ramsaite @ 2009 06 12, 01:10)
Nezinau tiksliai ar cia i tema as rasau, bet nutiko man beda ir nezinau ka man toliau daryti sakau gal jus man padesit. Maitinu savo suneli jau metai ir menuo, pasiryzusi buvau matinti iki dvieju metu, jam taip papuko reikia prisirises o ir man tas rysys palaima, bet va susirgau odos liga rozine dedervine. buvau pas dermatologa ir jis sake kad demes pranyks savaime 2-3men begyje, vaistu gert nereikes. bet si liga atsiranda lyg del persalimu, nusilpus imunitetui. Ir man tokia dilema iskilo, nezinau ka daryti nutraukt maitinimo kaip ir nesinoretu, nes skysciu mazai geria, pienuko nori, bet nenoriu ir saves nualinti visai. Vaikui geriau sveika mama...

Ilgas žindymas naudingas ir vaikui ir mamai mirksiukas.gif
Stiprink organizmą: subalansuota mityba ir poilsis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitair? @ 2009 06 12, 22:53)

Skrandukas mažiukas kaip vaikučio kumštukas.
MP įsisavinamas gerai, virškinamas lengvai ir greitai.
Normalu, kad nonri dažnai. mirksiukas.gif
O kaip dažnai ir kas kiek laiko maitini? Kaip naktį?
Atsakyti
mamos sakykite, įvedėm su vyru košes ir pastebėjom, kad vaikas kakoja tik kas trys dienos ir labai toks kietas tas kakas...gal sakau laikas ir kokiom arbatom? g.gif gal mano pieno atsigėrimui neužtenka? doh.gif ir dar...duodam košę tik per pietus ir grįžus bei naktį maitinu pienu...pas daktarų nuvykus sužinojom, kad svoris ok, bet ūgis mažokas verysad.gif gal daugiau tos košės duoti ar kaip čia taip...ir dar biggrin.gif help...kaip sustabdyti mamą bei anytą...nes su savo varškytėm, jogurtais ir bananais jau atsibodo doh.gif kaip pakomentuot dėl ko negalima varškės?

p.s. savaitgali laikau vaiką ir plepu su anyta, o ji atpjovė banano gabaliuką ir įdėjo vaikui į burną, net sureaguot nespėjau blink.gif vaikas aišku išspjovė...bet aš apakus buvau blink.gif ir dar pareiškė, kad kai paliksim jai vaiką jis VISKO paragaus blink.gif gerai, kad prisipažino-teks dar gerus pusę metų nepalikt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinita: 13 birželio 2009 - 05:59

p.s. savaitgali laikau vaiką ir plepu su anyta, o ji atpjovė banano gabaliuką ir įdėjo vaikui į burną, net sureaguot nespėjau blink.gif vaikas aišku išspjovė...bet aš apakus buvau blink.gif ir dar pareiškė, kad kai paliksim jai vaiką jis VISKO paragaus blink.gif gerai, kad prisipažino-teks dar gerus pusę metų nepalikt blink.gif
[/quote]
doh.gif doh.gif doh.gif mano mama panasiai...vis aiskina, kad jau dabar turiu duoti savo mazei visokiu nesamoniu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(edita-edita @ 2009 06 12, 00:12)
drinks_cheers.gif tikra tiesa oi kiek reikejo pavargti kad jo atsirastu po kruties uzdegimo doh.gif

isivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2009 06 13, 07:56)
mamos sakykite, įvedėm su vyru košes ir pastebėjom, kad vaikas kakoja tik kas trys dienos ir labai toks kietas tas kakas...gal sakau laikas ir kokiom arbatom? g.gif gal mano pieno atsigėrimui neužtenka? doh.gif ir dar...duodam košę tik per pietus ir grįžus bei naktį maitinu pienu...pas daktarų nuvykus sužinojom, kad svoris ok, bet ūgis mažokas verysad.gif gal daugiau tos košės duoti ar kaip čia taip...ir dar biggrin.gif help...kaip sustabdyti mamą bei anytą...nes su savo varškytėm, jogurtais ir bananais jau atsibodo doh.gif kaip pakomentuot dėl ko negalima varškės?

Svarbu, kad gauna MP, o arbatėlės Mp savo sudedamosiomis dalimis nepakeis, juk pati tai žinai mirksiukas.gif
Neaišku kokią košę (grūdų, daržovių) duodat, ir su kuo ruošiat. Gal vertėtų avižų?- jos daugiau liuosina.
O kiek tas ūgis? Greičiausia auga pirmus 3 (6) mėnesius. Kartasi ir sesutės matuodamos vieną kitą cm suklysta.
O "gerosiom" tetulėm pasiūlyk pasidomėt kaip tie bananai į LT atkeliauja, kokius juos skina, kuo purškia, kiek laiko gabena spec.kamerose. Gal vertėtų pasakyt be didelių išvedžiojimų, o labai geras argumentas yra- " pediatrė griežtai neleido" "gydytoja liepė šį mėnesį" "vaikus dabar augina kitaip, nei prieš 30metų" "norim jumis pasitikėt, kad atsakingai žiūrit vaiką" ir t.t. ir panašiai. Gal mamos dar minčių pametės 4u.gif
Vaisiai rekomenduojami nuo 8 mėn. pieno pr. rūgštūs 11?-12, pienas- dar vėliau, (skirtingos metodikos įvairiai interpretuoja, bet verčiau neskubėt, įvedinėt pamažu, nes vaiko virškinimo sistemai kiekvienas naujas produktas-stresas) Visas gyvenimas prieš akis- dar prisiragaus mirksiukas.gif
Aišku, kad viską mažuliui galim į burną įdėt, betpasėkmių rizika yra. Geriau palaukt savų, lietuviškų vaisių derliaus (po mėnesiuko ir alyvinių obuoliukų bus, bet pirmus geriau garuose patroškint)
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Košė-Malošė: 13 birželio 2009 - 09:36
QUOTE(kristinita @ 2009 06 13, 06:56)

Kristinute, zinok bananas labai ziuariai kieitna vidurius, as suaugusi, tik suvalgau banana tai tuoleta matau tik sekmadieni. Cia tokia mano reakcija. O del varskytes, tai varkse rekomenduojama nuo metuku, g.b. alerginis aspektas ir plius varske sunkiai virskinama, juk baltymas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2009 06 13, 06:56)

Gerai, kad neužspringo blink.gif Sūnui prie mėnesį daviau į ranką baronkytę, atsikando mažą gabaliuką ir pradėjo springt doh.gif Dar gyvenime nebuvau taip išsigandusi doh.gif Dabar nuo kiekvieno kostelėjimo valgant ar geriant širdis stoja unsure.gif

Dar gerus du mėnesius varškės ir kt. pieno produktų neduokit. Stebėkit vaikutį, kaip jam sekasi pratintis prie daržovių, kruopų, mėsos. Mano sūneliui irgi buvo kietokas kakis visai nepriklausomai nuo maisto: ar slyvos, ar mėlynės, ar bananai, ar ryžiai. Nuo avižų išbėrė, kai paragavo pirmą kartą, tai nebeduodu. Bet dabar susinormalizavo, nors MP dieną retai kada geria, o kitų skysčių po kelis gurkšnelius po valgio. Tiesa, daviau probiotikų, bet ne dėl to mirksiukas.gif
Atsakyti