QUOTE(ragnez @ 2009 06 10, 12:47)
ojej, va cia tai netiketa, net nepagalvojau apie toki dalyka...
jei jau paskyre vaistus - reik duot. puliavimas reiskia, kad yra bakterija, tam ir skirti antibiotikai. ir tie patys lasiukai gali buti su vietinio poveikio antibiotikais.
mano pirmagimis dar gimdymo namuose gavo "seansa" antibiotiku (5 dienas) del itariamos igimtos infekcijos. salutiniai poveikiai - disbioze, viduriavimas, galiausiai (cia tik mano nuomone) atopinis dermatitas. manau, gydytoja turetu kartu skirti ir "geruju" bakteriju, kad butu palaikoma ir atstatoma zarnyno mikroflora.
sekmes, sveikit greiciau
jei jau paskyre vaistus - reik duot. puliavimas reiskia, kad yra bakterija, tam ir skirti antibiotikai. ir tie patys lasiukai gali buti su vietinio poveikio antibiotikais.
mano pirmagimis dar gimdymo namuose gavo "seansa" antibiotiku (5 dienas) del itariamos igimtos infekcijos. salutiniai poveikiai - disbioze, viduriavimas, galiausiai (cia tik mano nuomone) atopinis dermatitas. manau, gydytoja turetu kartu skirti ir "geruju" bakteriju, kad butu palaikoma ir atstatoma zarnyno mikroflora.
sekmes, sveikit greiciau
QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 06 10, 17:28)
Iki metukų pataria Bifolac (ši rekomendacija iš neonotologės E.Markūnienės paskaitos)
Reikia tarpus bent ~3val. daryt tarp antibiotikų vartojimo ir gerųjų bakterijų.
o kad skauda kai pradeda valgyt- suprantama, skausmas ypač paaštrėja kai rija.
Kai serga- gali norėt dažniau (ir ilgiau) valgyt, būt nešiojama ir t.t.
Sveikit greičiau
Reikia tarpus bent ~3val. daryt tarp antibiotikų vartojimo ir gerųjų bakterijų.
o kad skauda kai pradeda valgyt- suprantama, skausmas ypač paaštrėja kai rija.
Kai serga- gali norėt dažniau (ir ilgiau) valgyt, būt nešiojama ir t.t.
Sveikit greičiau
aciu uz info ir grazius palinkejimus mamytes
bifolaca mes ir siaip geriam, nes dar pries savaite pas mazyle ir zarnyne bakterija rado, tai paskyre menesiuka bifolac'a pagerti.. (bakterija atsirado del to, akd man gimdymo metu ir po jo buvo suleista po nemaza doze antibijotiku )...
Kose-Makalose vat kaiptik Tavo isvardinti simptomai visiskai atitinka mano maziuke - vakarais ji valgo tik kai maitinu ja atsistojus, dainuoju jai ir dar supuoju ja ir siaip, kai duodu teveliui, kad atrugintu klykia kaip musama, tik paimu as ant petuko iskart nurimsta ir snaust pradeda...