Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(lincia_pincia @ 2009 06 07, 11:00)
sveikutes  4u.gif

atrodo tik susitvarkiau su bedom del mazyles pernelyg mazai priagtro svorio (paskutine savaite mergyte priaugo net 200 g  thumbup.gif ), tai dabar kita beda kankina..
mazyle pradejo labai neramiai zisti.. pridedu ja prie kruties, tai zindzia kokias 5 minuteles ramiai, o tada pradeda muistytis, verkslenti, spjauna kruti, zyzia (ir cia tikrai ne diegliukai, nes su diegliukais esu susidurus, tai mazyte visai kitaip elgias ).. tada duodu kita kruti ir vel tas pats - pirmas 4-5 min zindzia graziausaii, o poto maivytis pradeda... ko as tik nedarau - ir nesioju ja maitindama (tada dar pavalgo siek tiek ramiau) ir supuoju, bet ziuriu, kad nebelabai kas veikia  doh.gif
patarkit ar kam taip buvo ir kas cia galetu but?  blush2.gif nes jau kantrybe nebelabai laiko..  doh.gif

Gal susitare musu leliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Pas mus lygiai tokia pat situacija pavalgo 3-5 min. ir tampa tokia pikciurna kad siaubas doh.gif . O kartais ir is karto tik pradejus valgyti. Zinau, kad tai ne pilviukas, bet kas tada? Gal pienuko pas mane mazai, bet kaip gi padidint pieno laktacija kai ji atsisako zysti doh.gif ? Nei supimas , nei valgymo pozos pakeitimas mums nepadeda verysad.gif . Tai visa laik man atrodo kad ji uzmiega nedavalgiusi verysad.gif .
Atsakyti
Maniskei irgi taspats, per daug nepergyvenu, paciuciuoju pavaikstau maitindama, ir toliau valgo. Jei ne palaukiu kokia 15min pazaidziu, labiau isalksta ir valgo kaip didele
Atsakyti
QUOTE(edita-edita @ 2009 06 07, 16:32)
oi tie maziukai visko prigalvoja su savo kaprizais doh.gif

drinks_cheers.gif ir suprask juos kad nori... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita003 @ 2009 06 07, 16:48)
Gal susitare musu leliai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  . Pas mus lygiai tokia pat situacija pavalgo 3-5 min. ir tampa tokia pikciurna kad siaubas  doh.gif . O kartais ir is karto tik pradejus valgyti. Zinau, kad tai ne pilviukas, bet kas tada? Gal pienuko pas mane mazai, bet kaip gi padidint pieno laktacija kai ji atsisako zysti  doh.gif ? Nei supimas , nei valgymo pozos pakeitimas mums nepadeda  verysad.gif . Tai visa laik man atrodo kad ji uzmiega nedavalgiusi  verysad.gif .

va va.. man irgi pastoviai jausmas, kad mazyle alkana, o krutys kaip specialiai net sprogsta kiek pieniuko gaminas doh.gif
Atsakyti
mamytes palukekit truputy,vaikelis paaugs ir dings visos problemytes...mes su maze kazkur iki 5 menesiu taip kankindavomes rolleyes.gif ir valge ir mete papuka...nu zinokit visko buvo....aisku perziurekit savo maisto meniu,gal ne ta ka suvalget todel pienelio skonis nepatinka leliukui schmoll.gif meginkit palysti po dusu,leliams lb patinka svarus mamytes kvapelis tik nenaudokit per daug jokiu duso zeliu ir tttt, schmoll.gif na pavargsit pavargsit,bet veliau dziaugsites ramiu maitinimu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 06 07, 08:00)
sveikutes  4u.gif

atrodo tik susitvarkiau su bedom del mazyles pernelyg mazai priagtro svorio (paskutine savaite mergyte priaugo net 200 g  thumbup.gif ), tai dabar kita beda kankina..
mazyle pradejo labai neramiai zisti.. pridedu ja prie kruties, tai zindzia kokias 5 minuteles ramiai, o tada pradeda muistytis, verkslenti, spjauna kruti, zyzia (ir cia tikrai ne diegliukai, nes su diegliukais esu susidurus, tai mazyte visai kitaip elgias ).. tada duodu kita kruti ir vel tas pats - pirmas 4-5 min zindzia graziausaii, o poto maivytis pradeda... ko as tik nedarau - ir nesioju ja maitindama (tada dar pavalgo siek tiek ramiau) ir supuoju, bet ziuriu, kad nebelabai kas veikia  doh.gif
patarkit ar kam taip buvo ir kas cia galetu but?  blush2.gif nes jau kantrybe nebelabai laiko..  doh.gif

lincia tavo kleckiukas tikrai dar maziukas...paprasciausiai vienas kitam turit labai padeti ismokti valgyti papiuka wub.gif gal dar megink pakeisti maitinimo padety,isijunk ramia muzika,gali pritamsinti kambary...susidarykit malonia jaukia maitinimo aplinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurtoma @ 2009 06 08, 00:25)

lincia tavo kleckiukas tikrai dar maziukas...paprasciausiai vienas kitam turit labai padeti ismokti valgyti papiuka wub.gif gal dar megink pakeisti maitinimo padety,isijunk ramia muzika,gali pritamsinti kambary...susidarykit malonia jaukia maitinimo aplinka wub.gif

echt kad ko tik as nebandziau ir viskas bergzdzia doh.gif ir supu maitindama ir pati dainuoju ir muzika leidziu... doh.gif ko tik nedarau ir bimbam... jei jau neramiai valgo, tai daryk ka nori, vistik valgys neramiai doh.gif ir galiausiai liks alkana doh.gif
Atsakyti
nu nesijaudink tu taip 4u.gif dauguma mazyliu taip valgo,bet palaipsniui ismoksta...na bebeajo eisit pas daktariuka pasisversit,tada jai jau truktu svorio ,tai jau gydytoja patars ka daryt....na bet as is savo patirties bent sakau,kad mums pirmi menesiai buvo sunkus.....pas mane taip pat kildavo tokiu paciu minciu,kad neprivalgo ir tttt...bet mano daktariuks patare nenuleisti ranku.....trecia menesiuka pradejo valgyt tik is desinio papulio...is kairio visai nepatikp schmoll.gif tai vel kiek buvo nerimo man..oioioi,bet pamazu pamazu ir viskas susitvarke....na sekmes tau meginsiu paieskoti dar kokiu geru patarimu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ar tikrinai burnyte?gal pienlige turite?
Atsakyti
mano maziukas dar ligoninej kai pagimdziau buvo sugalvojas kad jis nenori valgyti is kairio papuko kiek privargau doh.gif atrodo papai vienodi o jam netiko ir viskas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jurtoma @ 2009 06 09, 09:46)

va cia ir gali buti priezastis mastau.gif as ir taip pagalvojau
Atsakyti
QUOTE(jurtoma @ 2009 06 09, 10:27)
nu nesijaudink tu taip 4u.gif dauguma mazyliu taip valgo,bet palaipsniui ismoksta...na bebeajo eisit pas daktariuka pasisversit,tada jai jau truktu svorio ,tai jau gydytoja patars ka daryt....na bet as is savo patirties bent sakau,kad mums pirmi menesiai buvo sunkus.....pas mane taip pat kildavo tokiu paciu minciu,kad neprivalgo ir tttt...bet mano daktariuks patare nenuleisti ranku.....trecia menesiuka pradejo valgyt tik is desinio papulio...is kairio visai nepatikp schmoll.gif tai vel kiek buvo nerimo man..oioioi,bet pamazu pamazu ir viskas susitvarke....na sekmes tau meginsiu paieskoti dar kokiu geru patarimu 4u.gif  4u.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif
bet isties tokiais momentais net kyla mintis, kad velniop visa ta zindyma, nes ir papukus nutampo ir neprivalgius lieka ir dar visa pati issidirgina doh.gif bet vistiek laaaabai noriu maitinti mazyle, nes zinau, kad nieko geresnio uz MP negaliu mazytei duot... blush2.gif tik kartais rankos nusvyra... verysad.gif

QUOTE(jurtoma @ 2009 06 09, 10:46)

niu kad lygatsi ne... schmoll.gif liezuviukas svarus, burnyteje irgi jokiu pakitimu nepastebiu.. schmoll.gif plius, ji ne visalaik taip neramiai valgo, tik retkarciais, o manau, kad jeigu butu pienlige teij visa laika taip neramiai valgytu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 06 09, 10:33)
plius, ji ne visalaik taip neramiai valgo, tik retkarciais, o manau, kad jeigu butu pienlige teij visa laika taip neramiai valgytu... blush2.gif

tie "retkarciai" tai tur but visiems vaikuciams pasitaiko...

mano teta, vaiku pediatre sako, kad gal kartais pradejus valgyt, zarnytes sujuda (maistas suaktyvina peristaltika), vaikuciui tas jausmas nemalonus, todel ir muistosi. cia tik viena is daugelio teoriju...

o esme ta, kad vaikai ta neramuma isauga - ir gana greitai...

linkiu tau dziaugtis ramiais zindymais, o neramius - tiesiog nesureiksminti, pamirsti... tiesiog zinok, kad taip daugeliui buna ir jokios reiksmes sveikatai neturi. o

vaikiuko valgymo "stilius" dar daug kartu keisis beaugant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 06 09, 11:42)

o esme ta, kad vaikai ta neramuma isauga - ir gana greitai...

echt, kad tik tavo zodziai dievuliukui i ausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurtoma @ 2009 06 09, 10:46)

Pienlige itakoja neramu valgyma? Mes turim pienlige verysad.gif , niekaip jos neisveju tik pabuna pora dienu grazus liezuviukas ir vel tas pats doh.gif . Tepu liezuviuka DAKTARIN tepalu, virinu soskytes sodoje. Gal zinot dar kokiu budu kaip kariaut su pienlige? Buciau labai dekinga jei pasidalinumet patirtim 4u.gif 4u.gif

QUOTE(lincia_pincia @ 2009 06 09, 11:33)
aciu uz palaikyma  4u.gif
bet isties tokiais momentais net kyla mintis, kad velniop visa ta zindyma, nes ir papukus nutampo ir neprivalgius lieka ir dar visa pati issidirgina  doh.gif bet vistiek laaaabai noriu maitinti mazyle, nes zinau, kad nieko geresnio uz MP negaliu mazytei duot... blush2.gif tik kartais rankos nusvyra... verysad.gif
niu kad lygatsi ne... schmoll.gif liezuviukas svarus, burnyteje irgi jokiu pakitimu nepastebiu..  schmoll.gif plius, ji ne visalaik taip neramiai valgo, tik retkarciais, o manau, kad jeigu butu pienlige teij visa laika taip neramiai valgytu... blush2.gif

Nepergyvenk, musu leliukai panasaus amziaus, ir elgiasi lygiai taip pat. As pastebejau kad manoji neramiai ima valgyti tada, kai buna mazai praeje laiko nuo pirmojo valgymo, t.y. nakti ir diena kai ismiega 3 val. jokiu pykimu ir spenelio kandziojimu nebuna, o jei tik ji ima budrauti dazniau ir as vis pasiulau kruti ima pykti, riestis doh.gif . Todel atimu kruti, iduodu soskyte nusiraminimui ir panesioju, zinok man padeda. Gal, sakau, ji kaip tik nenori valgyti g.gif , o griebia ta kruti todel, kad toks jau kudikeliu instinktas - zysti. Zodziu, veju kuo toliau minti kad to pienelio pas mane yra mazai. Gal ir pas tave pienelio kaip tik per daug thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 09 birželio 2009 - 13:12