Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(eglute11 @ 2009 05 28, 16:25)
Sveikos smile.gif

Maitinu pati, bet skausmas nerealus doh.gif Kartais net sukasti dantys nepadeda, asaros pilasi upeliais. Speneliai paraude. Manau, apzioja teisingai, o skausmas atsiranda, kai apziojes ir sukandes aureole traukia pieneli. Ypac skausminos pirmos kelios minutes, paskui kenteti galima.

As lygiai taip pat kankinausi, bet tiesiog nukreipdavau demesi kitur, giliai ikvepdavau pries duodant ir butinai po maitinimo patepk su tepaliuku, tinka bepanthen ar koks kitoks. Jau vos nepritruko kantrybes, galvodavau: 'kur tas malonumas, apie kuri taip skelbiama?'. Po menesio viskas susitvarke, nes ir rezimas sioks toks atsirado ir pieno gamyba susitvarke. Gal per ilgai duodat zindyt viena kruti? Turetu uztekt iki pusvalandzio, o jei dar nori - duokit kita kruti, o sita patepkit, leiskit ore 'pakvepuot'. Jeigu zinda ilgiau - tai nenuostabu, kad paraude ir nugrauzti...Sekmes.
Atsakyti
Mano nugrauztiems speneliams labiauiai padejo Garmastan tepalas. Tepiau su Bepanthen, bet nebuvo efeko ax.gif
Atsakyti
Situacija tokia : mano mergyte siandien visa diena nerimauja... Pavalgo, nuluzta 15kai minuciu ir vel zirzia, verkslena; kaip suprantu ne diegliai ir ne pilvas, nes nesiraito ir neklykia. Uzmiega tik uzsupta gerokai. Man krutys tokios tuscios jauciasi... unsure.gif Ar gali buti kad ji alkana ? Kaip man elgtis ?
Zindau kada nori ir kada nenori, jau kokia savaite turiu itarimu kad ji nedavalgo. Valgydavo kokiu 9-10 kart per para, dabar 11-12.
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2009 06 05, 22:36)
Situacija tokia : mano mergyte siandien visa diena nerimauja... Pavalgo, nuluzta 15kai minuciu ir vel zirzia, verkslena; kaip suprantu ne diegliai ir ne pilvas, nes nesiraito ir neklykia. Uzmiega tik uzsupta gerokai. Man krutys tokios tuscios jauciasi... unsure.gif Ar gali buti kad ji alkana ? Kaip man elgtis ?
Zindau kada nori ir kada nenori, jau kokia savaite turiu itarimu kad ji nedavalgo. Valgydavo kokiu 9-10 kart per para, dabar 11-12.

Man irgi taip buvo pirma menesiuka-atrode kad ir neprivalgo ir zirzia, bet kadangi ir sysiuko dzn darydavo ir kakucio, tai nusprendziau kad uztenka to maistuko. O nuejus pasvert vaikucio, pamaciau kad svoris gerai auga. Taip kad mamytei kantrybes ir aisku JOKIU misinuku, nes jie tai tikrai sumazintu pienelio gamyba 4u.gif
O del dazno valgymo-tai budavo ir po 15 kartu noredavo, po to net nebeskaiciuodavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fairyland: 06 birželio 2009 - 07:58
QUOTE(murzinyte @ 2009 06 05, 23:36)

Neramumai nėra rodiklis, kad trūksta maisto.
Apie aisto trūkumą sprendžiama iš: reto ir koncentruoto šlapinimosi 6k ir mažiau per parą, ir svorio NEAUGIMO. (pagrindiniai požymiai)
Kiek laiko valgo? Ar maitinat naktį? Ar duodatr žinduką? Kas be zirzimo vaikučio dar neramina?
Orai dabar permainingi, su krintančiu slėgiu, o tai ir vaikiukams, ve visiems, nuotaikas pagadina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mafiene @ 2009 06 05, 20:00)
Mano nugrauztiems speneliams labiauiai padejo Garmastan tepalas. Tepiau su Bepanthen, bet nebuvo efeko  ax.gif

man atvirksciai smile.gif

Del pilvuko putimo tai man sesute patare kai lankesi namuoe po gimymo kad ryte ir vakare duociau espumizano (galima ir pries kiekviena maitinia) na ir pilvuko problemu neturim tfu tfu tfu maisto ir labai neziuriu na kopusto pupeliu maziau valgau. nezinau ar cia sutapimas ar lasiukai padeda, nes pirmam niekas nepadejo nei maisto pasirinkimas nei vaistulai doh.gif

Dar kalbejot apie neramius vaikucius kai valgo. Mano mazius kokios dvi savaites buna kad valgydamas pradeda nervuotis , galvyte krato , papuli paima ir vel spauna doh.gif As ji matinu ant ranku pasiemus tai dabar kai jis pradeda nervuotis paguldau ir valgom atsigulia ir tada viskas thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

atrodo tik susitvarkiau su bedom del mazyles pernelyg mazai priagtro svorio (paskutine savaite mergyte priaugo net 200 g thumbup.gif ), tai dabar kita beda kankina..
mazyle pradejo labai neramiai zisti.. pridedu ja prie kruties, tai zindzia kokias 5 minuteles ramiai, o tada pradeda muistytis, verkslenti, spjauna kruti, zyzia (ir cia tikrai ne diegliukai, nes su diegliukais esu susidurus, tai mazyte visai kitaip elgias ).. tada duodu kita kruti ir vel tas pats - pirmas 4-5 min zindzia graziausaii, o poto maivytis pradeda... ko as tik nedarau - ir nesioju ja maitindama (tada dar pavalgo siek tiek ramiau) ir supuoju, bet ziuriu, kad nebelabai kas veikia doh.gif
patarkit ar kam taip buvo ir kas cia galetu but? blush2.gif nes jau kantrybe nebelabai laiko.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 06 07, 09:00)
sveikutes  4u.gif

atrodo tik susitvarkiau su bedom del mazyles pernelyg mazai priagtro svorio (paskutine savaite mergyte priaugo net 200 g  thumbup.gif ), tai dabar kita beda kankina..
mazyle pradejo labai neramiai zisti.. pridedu ja prie kruties, tai zindzia kokias 5 minuteles ramiai, o tada pradeda muistytis, verkslenti, spjauna kruti, zyzia (ir cia tikrai ne diegliukai, nes su diegliukais esu susidurus, tai mazyte visai kitaip elgias ).. tada duodu kita kruti ir vel tas pats - pirmas 4-5 min zindzia graziausaii, o poto maivytis pradeda... ko as tik nedarau - ir nesioju ja maitindama (tada dar pavalgo siek tiek ramiau) ir supuoju, bet ziuriu, kad nebelabai kas veikia  doh.gif
patarkit ar kam taip buvo ir kas cia galetu but?  blush2.gif nes jau kantrybe nebelabai laiko..  doh.gif

Pas mus taip pat buna tokiu dieneliu doh.gif pamaitinu kelias min ir muistosi, tada panesioju prie krutines (staciai) tada vel bandau maitinti.

Gal reikia pabandyti skirtingas maitinimo pozas My Webpage
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 06 07, 10:00)
sveikutes  4u.gif

atrodo tik susitvarkiau su bedom del mazyles pernelyg mazai priagtro svorio (paskutine savaite mergyte priaugo net 200 g  thumbup.gif ), tai dabar kita beda kankina..
mazyle pradejo labai neramiai zisti.. pridedu ja prie kruties, tai zindzia kokias 5 minuteles ramiai, o tada pradeda muistytis, verkslenti, spjauna kruti, zyzia (ir cia tikrai ne diegliukai, nes su diegliukais esu susidurus, tai mazyte visai kitaip elgias ).. tada duodu kita kruti ir vel tas pats - pirmas 4-5 min zindzia graziausaii, o poto maivytis pradeda... ko as tik nedarau - ir nesioju ja maitindama (tada dar pavalgo siek tiek ramiau) ir supuoju, bet ziuriu, kad nebelabai kas veikia  doh.gif
patarkit ar kam taip buvo ir kas cia galetu but?  blush2.gif nes jau kantrybe nebelabai laiko..  doh.gif

na as rasiau kad mano panasiai taip elgiasi tai as pakeiciu maitinimo poza nes seip matinu atsisedus o kai jis pradeda nervuotis paguldau ji ir tada pavalgo ramiai
Arba galvoju gal pienuko jam pas tave mazai pasidaro kai biski pavalgo g.gif
Atsakyti
QUOTE(edita-edita @ 2009 06 07, 15:33)
na as rasiau kad mano panasiai taip elgiasi tai as pakeiciu maitinimo poza nes seip matinu atsisedus o kai jis pradeda nervuotis paguldau ji ir tada pavalgo ramiai
Arba galvoju gal pienuko jam pas tave mazai pasidaro kai biski pavalgo g.gif

del pieniuko tai tikrai schmoll.gif nes krutys pilnos, atrodo, kad tuoj sprogs doh.gif ir vos vos spustelejus ciurkslemis teka... blush2.gif
manau, kad panelytei pabosta poza tiesiog.. nes kai panesioju staciai prie krutines kelias minutes, si vel valgo, nors ir pasimaivydama blush2.gif
Atsakyti
As kartais pagalvoju, kad gal kai tustesnis papulis ir sunkiau bega pienukas, tai tingi musu mazoji zysti tongue.gif
Atsakyti
oi tie maziukai visko prigalvoja su savo kaprizais doh.gif
Atsakyti