Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 05 28, 22:45)
Skaičiuojama 150ml vienam kg per 24val. ir padalint iš maitinimų.
Papildyta:
Ar kūdikiui užtenka maisto rodo: svorio augimas- jūsų vaikiukas svorio priaugo.
Skaičiuot reikia ir ligoninėje numestą svorį, kurį vaikutis ataugina per pirmas 14d, ir toliau auga į +. Kiek svorio numetė? Vidurkis mėnesiui (iki pusės metų) 500g
(+ kai serga- vaikai neauga)
Dažnas šlapinimasis 6 ar daugiau kartų per dieną, šviesus skaidrus šlapimas, rodo, kad pieno vaikas gauna užtektinai. Kadangi MP gerai įsisavinamas ir lengvai virškinamas g.b. nesituštinimo iki 7-10 parų.
Aukit ir siusiokit į valias  4u.gif

Na slapinames tikrai daznai ir tustinames daznai.. Kai gime svere 3370g, iseinant is ligonines (po savaites, nes man buvo paskirtas antibiotiku kursas) 3159g, o sukakus 1men. 3600g. Mazoka kazkaip, o nuo visokiu prisigalvojimu ir pienuko mazeja.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2009 05 30, 12:11)
Na slapinames tikrai daznai ir tustinames daznai.. Kai gime svere 3370g, iseinant is ligonines (po savaites, nes man buvo paskirtas antibiotiku kursas) 3159g, o sukakus 1men. 3600g. Mazoka kazkaip, o nuo visokiu prisigalvojimu ir pienuko mazeja.. verysad.gif

441g nėra mažoka. Dažniau pasiūlykit Mp, nešiokit, kartu miegokit, oda prie odos kontaktas skatina pienelio gamybą, jei duodat čiulptuką- stenkitės kuo rečiau, nes jis mažina vaiko norą žįsti.
ir galvokit pozityviai mirksiukas.gif viskas yra gerai, AUGAT 4u.gif
Atsakyti
jau nedaug beliko kankintis smile.gif tikrai per situs dieglius jokios priemones beveik nepadeda belieka islaukt,ir as su dukra is nevilties verkdavau verysad.gif nu kaip nors isgyvensim svarbiausiai leliukam nekenkia 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 05 30, 13:25)
jau nedaug beliko kankintis smile.gif tikrai per situs dieglius jokios priemones beveik nepadeda belieka islaukt,ir as su dukra is nevilties verkdavau verysad.gif nu kaip nors isgyvensim svarbiausiai leliukam nekenkia 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As irg su dukryte paverkiu, tai jau mama ir vyras sako, baik zliumbti, mazytei nuo to nepaliks geriau smile.gif Kaip nors iskentesim ax.gif
Atsakyti
nesvarbu geriau negeriau,bet paciai lengviau pasidaro nei sukaupus laikyt savi 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 05 30, 14:18)
nesvarbu geriau negeriau,bet paciai lengviau pasidaro nei sukaupus laikyt savi 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

jooo, išsiverkus palengvėja blush2.gif man ir po gimdymo buvo...kažkokia baimė, kad mažyliui kas nenutiktų...labai jautri buvau doh.gif o dabar mano pirskučiui toks metas, kai dantukus norim pasigalasti į mamos papuką doh.gif kaip velniukas, gnybteli ir žiūri ką darysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man po gimdymo ir buvo ta baime ir pavergdavau , bet liovesi viskas paskui verkiau kai maziuka tegdavo matinti o jis buvo nugrazias papukus doh.gif
Atsakyti
Siandien mes pykstames su mazaja doh.gif nevalgi nors tu ka, valgydama virkauja, rieciasi blink.gif pasupus ant ranku ir zinoma geriausios drauges reikia "ciulptuko", uzmiega blink.gif tikriausiai pilvukas doh.gif
Na gal ryt susitvarkys tos bedeles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 05 30, 13:25)
jau nedaug beliko kankintis smile.gif tikrai per situs dieglius jokios priemones beveik nepadeda belieka islaukt,ir as su dukra is nevilties verkdavau verysad.gif nu kaip nors isgyvensim svarbiausiai leliukam nekenkia 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o minejai kad dar buna pilvuko putimas, mums tai ir dabar nesibaigia dar...jus kanors daret ar tiesiog isaugot? As pastebejau kad padeda gerosios bakterijos ir griezta mano ir zinoma leliu maisto kontrole (jokiu E) o gal cia tiesiog taip sutapo...
Atsakyti
Na va, ir mums prasidejo pilvuko putimai: miega miega, nubunda rekdamas ir pirduliuodamas... vakar taip budinedamas/neuzmigdamas 5val. kankinosi. Ir vis ieškojo krūties doh.gif tai i pabaigą maniau, kad liksiu be spenelių (apie pieno radimą išvis nekalbu)... Ir naktį raitėsi lelius, inkštė, bet labai neverkė, tai bent leido mamai pamiegot thumbup.gif
Rodos, taip prisižiūriu maistą, o vistiek... Teks bandyt Espumisana ir pan, jei taip toliau...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 05 31, 21:49)
o minejai kad dar buna pilvuko putimas, mums tai ir dabar nesibaigia dar...jus kanors daret ar tiesiog isaugot? As pastebejau kad padeda gerosios bakterijos ir griezta mano  ir zinoma leliu maisto kontrole (jokiu E) o gal cia tiesiog taip sutapo...

mums visdar papucia pilvuka,netaip kaip anksciau,bet dar yra,mums gerosios bakterijos nepadedavo o tik paastrindavo viska verysad.gif ,nu jo maista ziuri ka duodi,MP negeriam,tai tik paprastas pienas tinka nes nuo visu misinuku pucia ziauriai visada y ryta rekdavo doh.gif isaugs kada nors 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(DaliaMa @ 2009 06 01, 08:44)
Na va, ir mums prasidejo pilvuko putimai: miega miega, nubunda rekdamas ir pirduliuodamas... vakar taip budinedamas/neuzmigdamas 5val. kankinosi. Ir vis ieškojo krūties doh.gif tai i pabaigą maniau, kad liksiu be spenelių (apie pieno radimą išvis nekalbu)... Ir naktį raitėsi lelius, inkštė, bet labai neverkė, tai bent leido mamai pamiegot thumbup.gif
Rodos, taip prisižiūriu maistą, o vistiek... Teks bandyt Espumisana ir pan, jei taip toliau...

butinai duok kokiu nors pilvo putima mazinanciu priemoniu,SAB SIMPLEKS,ESPUMIZAN.Jai ir nepades zinosi,kad viska padarei,mums padedavo
Atsakyti
na ass noriu pasakyti del ciulptuku, cia ankstesnese zinutese rase mamos. Maniskis tik gimes papuko nenorejo, tai ir pienas butu dinges. Klinikose aiskino: oi neduokit buteliuko, kiskit kruti ismoks... ne velnio, neismoko, nors tikrai viska gerai dariau, net daktares sake kai rodydavau kaip maitinu. Jis silpnas buvo gal po cezario ar kas, bet neeme ir tiek. tai mama neapsikentus nupirko pientrauki ir nuo tada viskas pasidare liuks. Maitinau nutraukinedama 9.5 men ir maitinau is avent buteliuko. Ir esu be galo dekinga mamukui savo, kad isgelbejo mano pieneli ir mano mazius auga sveikutis ir ramutis. Jokiu pilvuku skausmu neturejo beveik, pasildydavau, pasukdavau pagal laikrodzio rodykle ir viskas. Dar ant pilvelio apvertus panesiodavau. Nezinau, gal jis siaip ramus toks pas mane. Maziau tu daktaru klausykit ir darykit kaip sirdis liepia ar sveikas protas. Visi vaikai skirtingi, negalima palei viena kurpali...
Atsakyti