Aš galvoju , kad mano mama tai savo gyvenimo visai negyvena....tik mūsų dukrų...po darbo atsistojus pavalgo ir lekia....dabar pas sesę, nes jos vyras sunkiai susirgo...o pas ją leliukas ir dar dukrytė...tai padeda nupraust suguldyt....jei nemiega - tai lieka pusė nanktelės -tada perima estafetę sesuo...o dar ir mane išleidžia į repeticijas....nu žodžiu po darbo...laksto tai pas vieną tai pas kitą....aukojasi labai...kartais net gaila būna.....norisi sakyt, kad pailsėtų....bet kad mums l.reikalinga...
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 21:48)
na, kartais principai svarbiau....uztat ir bijau ka man kas nenutiktu, nes taa tai jau neisivaizuoju kas vaikais pasirupins....mamai ataskaitos ir buhalterija svarbiau....bet taip buvo visa gyvenima, pirma darbas, vaikas pasku. Taip buvo ir su manim ir dabar tesiasi...ai, ka cia sneket..yra kaip yra...reik kazkaip susiimt....
nu kaip šiandien ...kaip vaikučiai
žinai, pagalvojau....kaip bus smagu kai sūneliai paaugs....abu iškarto ...būsi atvargus dvigubai...bet jau tada ir džiaugsmas dvigubas....o ryšys pas jus visada glaudus bus....juk šitiek glaudi ir maitini savo dvynukus