Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

Oi mamytės.....kokios jūs šaunuolės...laikykitės... 4u.gif

Aš galvoju , kad mano mama tai savo gyvenimo visai negyvena....tik mūsų dukrų...po darbo atsistojus pavalgo ir lekia....dabar pas sesę, nes jos vyras sunkiai susirgo...o pas ją leliukas ir dar dukrytė...tai padeda nupraust suguldyt....jei nemiega - tai lieka pusė nanktelės -tada perima estafetę sesuo...o dar ir mane išleidžia į repeticijas....nu žodžiu po darbo...laksto tai pas vieną tai pas kitą....aukojasi labai...kartais net gaila būna.....norisi sakyt, kad pailsėtų....bet kad mums l.reikalinga...

Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 21:48)
na, kartais principai svarbiau....uztat ir bijau ka man kas nenutiktu, nes taa tai jau neisivaizuoju kas vaikais pasirupins....mamai ataskaitos ir buhalterija svarbiau....bet taip buvo visa gyvenima, pirma darbas, vaikas pasku. Taip buvo ir su manim ir dabar tesiasi...ai, ka cia sneket..yra kaip yra...reik kazkaip susiimt....

nu kaip šiandien ...kaip vaikučiai

žinai, pagalvojau....kaip bus smagu kai sūneliai paaugs....abu iškarto bigsmile.gif ...būsi atvargus dvigubai...bet jau tada ir džiaugsmas dvigubas....o ryšys pas jus visada glaudus bus....juk šitiek glaudi ir maitini savo dvynukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 04 22, 12:06)
Pasveiks vaikiukai ir viskas bus gerai. Del savo ramumo gal reiktu pasitarti su kokia gydytoja, bet pirmiausia mamos nuojauta. Pas tave du, zaviuosi tavim AusraR, nes as neatlaikyciau. Sveikit 4u.gif

o kur tu dingtum, atlaikytum....kai zinai kad ner iseities, kazkaip atsiranda tu jegu, nros jau jau atrodo viskas, paskutines atidavei.... maniskiai tai isvis naktim prastai miega...keliasi kas 15-30 min, kartais dazniau....na taip jau trecia naktis, pilvukus jiems pucia....na as turiu auklyte, padeda kazkiek, diena su vaikais i lauka iseina, tai as nusnaudziu biskiuka...bet tai nebekompensuoja nes nakti isvis nemiegojau.....nu nieko, svarbu tik kad jie pasveiktu, mes jau kaip nors. Ane mirksiukas.gif Laikykimes, sveikatytes ir jums!!
Papildyta:
QUOTE(Agotė @ 2009 04 22, 12:23)

nu kaip šiandien ...kaip vaikučiai

na isleidau i lauka tai tik vienakart kakino ryte, bet kad nevalgo....na gal prades....
o mano mama irgi padeda, netgi nemazai sakyciau...bet kad ta jos pagalba tokia....ji aukojasi, bet net nezinau kaip paaiskinti.....na jeigu nakti pasupo vaika o kita diena skundziasi kad nualpo darbe tai kaip man jaustis....matai aukotis cia neuztenka, reikia dar ir save mylet ir priziuret...o ji, zinodama kad turi padidinta kraujospudi - kas ryta geria kava doh.gif nu ir tt ir pan. Man toks jausmas kad specialiai ligoni is saves padare, kad visi gailetu...ai nu zodziu...ka cia sneket.....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 22, 11:34)

na isleidau i lauka tai tik vienakart kakino ryte, bet kad nevalgo....na gal prades....
o mano mama irgi padeda, netgi nemazai sakyciau...bet kad ta jos pagalba tokia....ji aukojasi, bet net nezinau kaip paaiskinti.....na jeigu nakti pasupo vaika o kita diena skundziasi kad nualpo darbe tai kaip man jaustis....matai aukotis cia neuztenka, reikia dar ir save mylet ir priziuret...o ji, zinodama kad turi padidinta kraujospudi - kas ryta geria kava  doh.gif nu ir tt ir pan. Man toks jausmas kad specialiai ligoni is saves padare, kad visi gailetu...ai nu zodziu...ka cia sneket.....

viskas aišku 4u.gif ....

o rytoj jau jums mėnesiadienis bigsmile.gif ......
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 18:54)
nu znok ar prastai...viduriuoja baisiai ir beveik nieko nevalgo be MP... verysad.gif

Mano kleckam teip buvo rudenį. Tik jie beveik neviduriavo, o vėmė geras penkias paras. Nieko be MP neėmė, silpo akyse. Tik nei gydytojam rodžiau, nei kur vežiau. Žinojau, kad bus gerai. Kažkaip man vaikų ligos tik pasitikėjimo savim ir kažkokio aiškumo kaip elgtis priduoda. Gal dar ir tai veikia, kad dvynukai ne pirmi vaikai... Ai, tuo metu gi mano dičkis Klinikų reanimacijoj gulėjo... Nesinori prisimint...

Bet kiek skaitau, taviškiam nėr baisiai blogai - jie ir geria, ir nerėkia. O svoris gi ir turi krist tokiu atveju. Tik kad su tais pagalbininkais tokiais tai ne pyragai tau... Gal net geriau jokių tada... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 04 22, 14:07)
Mano kleckam teip buvo rudenį. Tik jie beveik neviduriavo, o vėmė geras penkias paras. Nieko be MP neėmė, silpo akyse. Tik nei gydytojam rodžiau, nei kur vežiau. Žinojau, kad bus gerai. Kažkaip man vaikų ligos tik pasitikėjimo savim ir kažkokio aiškumo kaip elgtis priduoda. Gal dar ir tai veikia, kad dvynukai ne pirmi vaikai... Ai, tuo metu gi mano dičkis Klinikų reanimacijoj gulėjo... Nesinori prisimint...

Bet kiek skaitau, taviškiam nėr baisiai blogai - jie ir geria, ir nerėkia. O svoris gi ir turi krist tokiu atveju. Tik kad su tais pagalbininkais tokiais tai ne pyragai tau... Gal net geriau jokių tada...  g.gif

nu zinai, kai mums pirmas kartas tai man jau atrodo kad baisiai blogai...bet gal ir ner taip jau blogai, neturiu su kuo lygint...siandien viriau sriuba tai valge. Nes koses nevalgo, o musu sriuba vakar valge, tai sugalvojau siandien jiems sriubos isvirti, tokia tirsta padariau, nu ir valge thumbup.gif nedaug, bet valge. Ir kaku dare siandien tik po du kartus dar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 22, 14:17)
nu zinai, kai mums pirmas kartas tai man jau atrodo kad baisiai blogai...bet gal ir ner taip jau blogai, neturiu su kuo lygint...siandien viriau sriuba tai valge. Nes koses nevalgo, o musu sriuba vakar valge, tai sugalvojau siandien jiems sriubos isvirti, tokia tirsta padariau, nu ir valge  thumbup.gif nedaug, bet valge. Ir kaku dare siandien tik po du kartus dar  thumbup.gif

Viskas būna pirmą kartą. wink.gif Mano didieji irgi taip nėr vėmę niekad, o šitie va gavo. doh.gif
Panašu, kad gyveniams gerėja ir pas jus. thumbup.gif Labai džiaugiuos. biggrin.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif norejau paklausti kaip atpazint kad vaikui per mazai pienuko? g.gif mano mazylei 3 savaites, bet nzn kas darosi, ji kokias 3 val nenori paleist papo g.gif tai zinda tai pasidairo, tai vel zinda...as nesuprantu gal ten to pieno per mazai..iki siol uztekom ir nereikdavo nei 20 min maitint kai vaikas jau miegodavo... g.gif atrodo kad turetu uztekt, nes maitinant uzsidedu antspeni o kai vaikas uzmiega istraukus antspenyje dar randu pieno kurio vaikas jau nebenuryja... unsure.gif pacioje pradzioje negalejau nei susitvarkyt su pieno begimu, visad slapia budavau o db staiga nustojo begt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 04 22, 15:25)
laba diena 4u.gif  norejau paklausti kaip atpazint kad vaikui per mazai pienuko? g.gif  mano mazylei 3 savaites, bet nzn kas darosi, ji kokias 3 val nenori paleist papo g.gif  tai zinda tai pasidairo, tai vel zinda...as nesuprantu gal ten to pieno per mazai..iki siol uztekom ir nereikdavo nei 20 min maitint kai vaikas jau miegodavo... g.gif  atrodo kad turetu uztekt, nes maitinant uzsidedu antspeni o kai vaikas uzmiega istraukus antspenyje dar randu pieno kurio vaikas jau nebenuryja... unsure.gif  pacioje pradzioje negalejau nei susitvarkyt su pieno begimu, visad slapia budavau o db staiga nustojo begt... unsure.gif

Turbut dukrytei augimo suolis, todel valgo daugiau.Neissigask, tegu valgo kiek ji nori, per kelias dienas pieno pagauses.Cia viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 04 22, 15:25)
laba diena 4u.gif  norejau paklausti kaip atpazint kad vaikui per mazai pienuko? g.gif  mano mazylei 3 savaites, bet nzn kas darosi, ji kokias 3 val nenori paleist papo g.gif  tai zinda tai pasidairo, tai vel zinda...as nesuprantu gal ten to pieno per mazai..iki siol uztekom ir nereikdavo nei 20 min maitint kai vaikas jau miegodavo... g.gif  atrodo kad turetu uztekt, nes maitinant uzsidedu antspeni o kai vaikas uzmiega istraukus antspenyje dar randu pieno kurio vaikas jau nebenuryja... unsure.gif  pacioje pradzioje negalejau nei susitvarkyt su pieno begimu, visad slapia budavau o db staiga nustojo begt... unsure.gif

atsimenu to paties klausiau, kai mano mažiui tiek laiko buvo lotuliukas.gif tikriausiai čia augimo šuolis bus...maniškis ir iki 2mėn. taip be perstojo valgė, o po to susireguliavo daug maž smile.gif o gal tiesiog aš pripratau blush2.gif
Atsakyti
o as tai zinokit jauciu meciau miegoti smile.gif paskutines kokias astuonias naktis miegu po dvi-tris valandas (na cia tiek susidaro mazdaug su visais keliojimaisis) ir diena nusnustu apie valanda. Pirmas dvi dienas buvo katastrofiskai sunku, o va vakar ir siandien jau jauciuosi visai gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
Nemiegojimo narkomanė. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
paskaitinėjau čia - visos su savo problemom. Šaunuolės, kad laikomės, nepasiduodam. Va, po balionėlį 4u.gif
noriu ir aš čia įsiliet. Mums trečia savaičiukė tik prasidėjo, visą nėštumą įtikinėjau save, kad maitinsiu ir pienuko užteks. Matinu, bet mažyliukė svorio per mažai priaugus verysad.gif .. o a ir nesinervit stengiuos, ir kmynų arbatą su pienu geriu.. tik pavalgyt ne visada spėju normaliai.. Kaip suneramino gydytojos žodžiai, kad jei taip ir toliau, teks primaitint, bet aš to nenoriu schmoll.gif
noriu pati maitint savo turtelį ir duot tai, kas geriausia..
Atsakyti