Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(DaliaMa @ 2009 05 26, 17:42)
Bet kada tą daryti g.gif :
1.iš vakaro, naktį tarp maitinimų?
2.ar pieną dėti į šaldytuvą ir paskui pašildyti prieš duodant ?
3.Kiek maždaug ml (gal 50 užteks?)

1. Pries rengini pamaitinkit vaika is vienos, o nusitraukit is kitos galit dar tarp maitinimu nutraukti, del visa ko, kad pienuko TIKRAI uztektu, kuo daugiau pritrauksit, tuo bus ramiau, kad uzteks smile.gif
2. pienuka palikit saldytuve, sakoma, kad ir kamb.temp. negeda, nors as kazkaip nerizikiuoju smile.gif
3. kuo daugiau , tuo ramiau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 05 26, 21:23)
Reikėjo sakyt: dabar nujunkyt??? tai kad ruošiuos iki 3 maitint biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .
Gal kieno vaikai ir auga nenešioti, bet aš tai daug nešioju ax.gif .

Gera mintis thumbup.gif Juk teks dar susitikt netrukus, nes kraujo tyrimo atsakymai domina bigsmile.gif Tad jei tik uzsimins ta tema kokiu negatyvu, pasisakysiu drinks_cheers.gif
kristinita as buvau pirtyje ir pienukui jokios itakos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 05 27, 21:48)
Gera mintis  thumbup.gif Juk teks dar susitikt netrukus, nes kraujo tyrimo atsakymai domina  bigsmile.gif Tad jei tik uzsimins ta tema kokiu negatyvu, pasisakysiu  drinks_cheers.gif
kristinita as buvau pirtyje ir pienukui jokios itakos  smile.gif

Ačiū 4u.gif relaxas pirtyje tai nerealus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 05 26, 19:52)
Pasakysiu dar viena ciuda is gydytoju puses. G

vietoj jūsų aš jau senas dienas tokios gydytojos paslaugų būčiau atsisakius rolleyes.gif
mūsų šeimos gydytoja, priešingai, visą laik skatino kuo ilgiau mp maitint ax.gif (ir gyvenu ne kokiam didmiesty)
Atsakyti
QUOTE(-simona- @ 2009 05 27, 23:58)
vietoj jūsų aš jau senas dienas tokios gydytojos paslaugų būčiau atsisakius  rolleyes.gif
mūsų šeimos gydytoja, priešingai, visą laik skatino kuo ilgiau mp maitint  ax.gif (ir gyvenu ne kokiam didmiesty)

Kadangi atvykau is kito miesto ir gydytoju nepazistu, tad prisiregistravau pagal rajona kam priklausau ir lankiausi pirma karta - manau ir paskutini ax.gif
Atsakyti
Labas rytas. Situacija tokia - per mėnesį priaugom 300 gr, ir paaugom 2 cm. Nemanau, kad tai yra gerai sad.gif Ką daryt???? primaitint? Ar vis dar bandyti maitinti savo pienu? Po savaitės kontrolinis vizitas svėrimuisi.... Nusipirkau maisto papildus maitinančions - gal kas nors bus geriau????
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 05 28, 09:51)
Kadangi atvykau is kito miesto ir gydytoju nepazistu, tad prisiregistravau pagal rajona kam priklausau ir lankiausi pirma karta - manau ir paskutini  ax.gif

pritariu 4u.gif aš esu viso pakietus 3 gydytojus, sutapo su gyven.vietos pakeitimu, visi buvo labai geri ne tik kaip gydytojai bet ir žmonės, kur dabar esu prisirašius, tai yra mb gydytoja nuo vaikystės, tai kaip ir turėjau rekomendaciją. Studijuodama nuėjau į man susisiekt patogiausia šeimos klinika, ir pasidomėjau kuris gydytojas turi daugiau jaunų pacientų, tą ir pasirinkau rolleyes.gif
QUOTE(Coxe @ 2009 05 28, 10:41)
Labas rytas. Situacija tokia - per mėnesį priaugom 300 gr, ir paaugom 2 cm. Nemanau, kad tai yra gerai sad.gif Ką daryt???? primaitint? Ar vis dar bandyti maitinti savo pienu? Po savaitės kontrolinis vizitas svėrimuisi.... Nusipirkau maisto papildus maitinančions - gal kas nors bus geriau????

Maistos papildus galit ir pagert. o kas kiek laiko maitinate mp?
Tik labai nesijaudinkit, nes žinot kaip stresas veikia...kai maitinau 5 mėn dukra irgi tiek tepriaugo, bet tai buvo normalu, nes prieš 2 mėn buvo priaugus net 1,3 kg. Svarbiausia įtilpti į normas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -simona-: 28 gegužės 2009 - 12:04
QUOTE(-simona- @ 2009 05 28, 13:02)

o kiek amžiaus jūsų vaikučiui? Tik labai neisjaudinkit, nes žinot kaip stresas veikia...kai maitinau 5 mėn dukra irgi tiek tepriaugo, bet tai buvo normalu, nes prieš 2 mėn buvo priaugus net 1,3 kg. Svarbiausia įtilpti į normas. Maistos papildus galit ir pagert. o kas kiek laiko maitinate mp?

maniškei - mėnuo. Maitinu kas tris valandas jau mažiausiai.... Budinuosi, nes jinai miega po 4 - 5 val. be atsibudimo smile.gif Naktį tik nebudinu, kada atsibunda - tada gauna.
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2009 05 28, 13:03)
maniškei - mėnuo. Maitinu kas tris valandas jau mažiausiai.... Budinuosi, nes jinai miega po 4 - 5 val. be atsibudimo smile.gif Naktį tik nebudinu, kada atsibunda - tada gauna.

tokio amžiaus dukrytę būdinau kas 2,5 (ji beveik iki 2,5 mėn ištisai miegojo). naktį žadindavau kas 3-3,5 val. Man neišnešiotų naujagimių sk. gydytoja sakė, kad mažiukams bent iki 3 mėn negali susidaryt ilgesnis tarpas tarp maitinimų nei 6 val. nes kitu atveju mažėja gliukozės kiekis kraujyje.automatiškai ir svoris gali sunkiau augt.
tai gal pamėginkit dažniau pasiūlyt mp tiek dieną tiek naktį. dažniau glauskite prie krūtinės, kad suaktyvėtų mp gamybą.
Atsakyti
QUOTE(-simona- @ 2009 05 28, 13:23)
dažniau glauskite prie krūtinės, kad suaktyvėtų mp gamybą.

Galima sakyti jinai KABO ant papo..... doh.gif Bet jau stengiamės kiek galime. ABI.

Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(Coxe @ 2009 05 28, 10:41)

man ta pati situacija, mano mergyte priaugo tik 450g per savo pirmaji menesi doh.gif gydytoja dabar seks svorio augima.. Ka daryti, manau pienelio uztenka? Kiek tokio amziaus vaikutis turi suvalgyti per viena karta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2009 05 28, 13:35)
Kiek tokio amziaus vaikutis turi suvalgyti per viena karta? g.gif

man pasakė - 100 ml..... bet tai jeigu aš maitinu kas valandą tai nemanau, kad kiekvieną kartą kas 100 ml. Čia tox klausimas labai sunkus ax.gif manau į jį teisingo atsakymo nėra smile.gif

O tu maitini tik savo pienu? Aš jau baigiu nusileisti, kad reikia padaryti experimentą su mišiniu. Po papo dar duoti mišinio ir žiūrėti kiek suvalgys. Nors va maniškė. Pavalgė šiandien 11:30. valgė valandą. Paskui gulėjo vežime tyliai ramiai apie pusvalnadį ir dabar va miega. doh.gif Nu tai ką - ALKANA????
Atsakyti