Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(Coxe @ 2009 05 23, 19:23)
maniškei neužtenka iš vieno....

aš pieno kaip aparatas turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 23, 21:00)
aš pieno kaip aparatas turiu  doh.gif

pavyyyyydžiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 23, 18:55)
o as norejau paklausti mamyciu ar jos maitina viena valgyma is vienos kruties kita is kitos ar is abieju per viena karta?  ax.gif
nes maniske buna zindzia zindzia viena kruti, o po tarkim 10 ar 15 min zindimo pradeda maivytis, raivytis, zysti, klykti, vos paima kruti, iskart spjauna, tempia ja nervingai...  doh.gif tada duodu kita ir ji kuo ramiausiai toliau zindzia, kol pati kuo graziausiai paleidzia kruti...  blush2.gif kodel taip nutinka?  4u.gif

Sveika, na, mano mazajam tai taip pilvuko diegliai reiskesi.
Papildyta:
QUOTE(kittychan @ 2009 05 22, 14:47)
sveikos merginos  smile.gif
gal zinote kaip pripratint 5men mazyli valgyt reciau ir didesniais kiekiais? maniskis kas valandele valgo, tik kas negerai ir as jam duodu MP, niekaip neiskenciu nedavus  doh.gif gal kam panasiai?

Sveika, kad cia kesti nereikia. Reikia duoti tiek, kiek vaikiukas nori. Nebent nenori pati ilgai zindyti.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Sakykite, kada baigiasi tie pilvuko putimai? Pamirsau kiek ilgai kamavausi su suneliu... Rasoma, kad iki triju menesiu, o ar buna trumpiau? Truputi paguodos ieskau tongue.gif Nors, dekui Dievui, naktimis miegame ramiai (tfu tfu tfu), tai manau yra svarbu.
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 23, 19:55)
o as norejau paklausti mamyciu ar jos maitina viena valgyma is vienos kruties kita is kitos ar is abieju per viena karta?  ax.gif
nes maniske buna zindzia zindzia viena kruti, o po tarkim 10 ar 15 min zindimo pradeda maivytis, raivytis, zysti, klykti, vos paima kruti, iskart spjauna, tempia ja nervingai...  doh.gif tada duodu kita ir ji kuo ramiausiai toliau zindzia, kol pati kuo graziausiai paleidzia kruti...  blush2.gif kodel taip nutinka?  4u.gif

aš maitinu iš abiejų... nes pas mane jau kairėj krūtį pieno nelabai daug.... nes dėl neaiškių priežasčių ji jos nemėgsta... doh.gif tai visad pradedu maitint iš kairės, o pabaigiu iš dešinės smile.gif Bet šiaip mano dešinėj fabrikas veikia puikiai, pienelio visad pakankamai... apsiryja mano mergina, o paskui pila... unsure.gif

QUOTE(marijax @ 2009 05 24, 02:02)
Sveikutes 4u.gif  Sakykite, kada baigiasi tie pilvuko putimai? Pamirsau kiek ilgai kamavausi su suneliu... Rasoma, kad iki triju menesiu, o ar buna trumpiau? Truputi paguodos ieskau tongue.gif  Nors, dekui Dievui, naktimis miegame ramiai (tfu tfu tfu), tai manau yra svarbu.

mums baigėsi dviejų mėnėsių 4u.gif

Atsakyti
Mamytės, gal galit paaiškinti man, kiek maždaug pienuko turėtų išgerti 8 mėnesių kūdikis. Mano mergina niekaip neima krūties dienos metu (iki ašarų prienam doh.gif , jei bandau siūlyt), valgo tik pora kartų naktį (įsivaizduoju, kad tikrai ne daugiau 100 ml vienu kartu) ir šiek tiek atsigeria ryte, man jau baisu, kad per mažai pienuko ji gauna unsure.gif
Dienos metu valgo daržovienę su mėsa (apie 200 ml), vaisių tyrelę (apie 100 ml) ir praktiškai viskas, nes su kruopų košėm mums labai labai sunkiai sekasi (pora šaukštelių ir ašaros, nors bandžiau jau visokių variantų) doh.gif Per šį mėnesį nepriaugo nei gramo svorio verysad.gif Jeigu bent dienos metu krūtį imtų normaliai doh.gif , o dabar valgo tik naktį ir kelis kartus (tai irgi vargina), bet jei naktį nemaitinčiau, tai visai negautų pienuko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Frezija*: 24 gegužės 2009 - 20:47
QUOTE(marijax @ 2009 05 24, 01:02)
Sveikutes 4u.gif  Sakykite, kada baigiasi tie pilvuko putimai? Pamirsau kiek ilgai kamavausi su suneliu... Rasoma, kad iki triju menesiu, o ar buna trumpiau? Truputi paguodos ieskau tongue.gif  Nors, dekui Dievui, naktimis miegame ramiai (tfu tfu tfu), tai manau yra svarbu.

mums pagerejo po triju menesiu, o baigesi mazdaug pries menesi tongue.gif gaila kad nepaguodziau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(*Frezija* @ 2009 05 24, 21:43)
Mamytės, gal galit paaiškinti man, kiek maždaug pienuko turėtų išgerti 8 mėnesių kūdikis. Mano mergina niekaip neima krūties dienos metu (iki ašarų prienam  doh.gif , jei bandau siūlyt), valgo tik pora kartų naktį (įsivaizduoju, kad tikrai ne daugiau 100 ml vienu kartu) ir šiek tiek atsigeria ryte, man jau baisu, kad per mažai pienuko ji gauna  unsure.gif
Dienos metu valgo daržovienę su mėsa (apie 200 ml), vaisių tyrelę (apie 100 ml) ir praktiškai viskas, nes su kruopų košėm mums labai labai sunkiai sekasi (pora šaukštelių ir ašaros, nors bandžiau jau visokių variantų) doh.gif Per šį mėnesį nepriaugo nei gramo svorio  verysad.gif Jeigu bent dienos metu krūtį imtų normaliai  doh.gif , o dabar valgo tik naktį ir kelis kartus (tai irgi vargina), bet jei naktį nemaitinčiau, tai visai negautų pienuko  verysad.gif

nezinau kiek jis turi suvalgyt, bet maniskiai apie 8-9 menesi irgi panasius cirkus krete. Vos ne vos isiulydavau papuli diena. Ant ausu turedavau stovet kad tik paimtu. Manau praeis jums sis etapas gan greitai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 05 24, 20:51)
mums pagerejo po triju menesiu, o baigesi mazdaug pries menesi tongue.gif gaila kad nepaguodziau tongue.gif
Papildyta:

nezinau kiek jis turi suvalgyt, bet maniskiai apie 8-9 menesi irgi panasius cirkus krete. Vos ne vos isiulydavau papuli diena. Ant ausu turedavau stovet kad tik paimtu. Manau praeis jums sis etapas gan greitai  mirksiukas.gif

Nežinau, nežinau...kad šis etapas jau tęsiasi kokias 3 savaites unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frezija* @ 2009 05 24, 21:57)
Nežinau, nežinau...kad šis etapas jau tęsiasi kokias 3 savaites  unsure.gif

nepasakysiu kiek tiksliai, bet gal apie menesi mums buvo. Dabar atsigint negaliu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frezija* @ 2009 05 24, 21:43)
Mamytės, gal galit paaiškinti man, kiek maždaug pienuko turėtų išgerti 8 mėnesių kūdikis. Mano mergina niekaip neima krūties dienos metu (iki ašarų prienam  doh.gif , jei bandau siūlyt), valgo tik pora kartų naktį (įsivaizduoju, kad tikrai ne daugiau 100 ml vienu kartu) ir šiek tiek atsigeria ryte, man jau baisu, kad per mažai pienuko ji gauna  unsure.gif
Dienos metu valgo daržovienę su mėsa (apie 200 ml), vaisių tyrelę (apie 100 ml) ir praktiškai viskas, nes su kruopų košėm mums labai labai sunkiai sekasi (pora šaukštelių ir ašaros, nors bandžiau jau visokių variantų) doh.gif Per šį mėnesį nepriaugo nei gramo svorio  verysad.gif Jeigu bent dienos metu krūtį imtų normaliai  doh.gif , o dabar valgo tik naktį ir kelis kartus (tai irgi vargina), bet jei naktį nemaitinčiau, tai visai negautų pienuko  verysad.gif

Sveika,

buvo ir mums toks momentas. Tik gal kiek veliau, ne 8 men. Bet lyg ir praejo. Svarbu, kad nakti geria. Ar bandei pienuka ipilti i kose?
Tiesa, mano mazajam patiko gerti is puodelio, tai as vietoj vandenuko nutraukdavau pienuko bent siek tiek. Tai vis gurksnelis.
Kiek vaikiukas turetu isgerti MP as ir nezinau. Pagal poreiki.
Gal uzklausk SVEIKA PRADZIA.
Sekmes.
Atsakyti
Frezija, gal dantukai dygsta vaikeliui? Priezastis juk turi buti, ar ne? Nesijaudinkite labai 4u.gif

AusraR, na is tiesu anokia cia jusu paguoda doh.gif Tik tiek, kad mergaitem, girdejau, maziau pucia pilveli negu berniukams rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Man, rodos, pienas jau suprato kiek jo reikia mažąjai ir pradėjo jo gamintis daugiau.... 7 dienos ir viskas, tikiuosi, stojo į vėžias... thumbup.gif

QUOTE(marijax @ 2009 05 25, 01:39)

AusraR, na is tiesu anokia cia jusu paguoda doh.gif  Tik tiek, kad mergaitem, girdejau, maziau pucia pilveli negu berniukams  rolleyes.gif  biggrin.gif

Mano dičkiui iš viso pilvo nepūtė, o visi gąsdino - berniukui bus BAISU. Mergina, po kol kas, dar irgi nesiskundžia skausmais rolleyes.gif
Atsakyti