QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 21, 10:56)
sveikos noreciau siokios tokios konsultacijos...
tej va, vakar buvom pas daktare, pasvere mus - svoris 3960 su sliauztuku (gimem 3570, o kai israse sverem 3400 g). tai tiek mes priaugom net ne per menesi, o lygiai per 3 savaites ir datare vistiek dar biciu klyne iesko atseit turi priaugti ne maziau kaip 600 g. tai vistik bando man ta misinuka ikisti, nors as kryzium guluos pries...
tai vat ir noriu labiau patyrusiu mamyciu paklausti ar cia normalus prieaugis ar mazokas?
tej va, vakar buvom pas daktare, pasvere mus - svoris 3960 su sliauztuku (gimem 3570, o kai israse sverem 3400 g). tai tiek mes priaugom net ne per menesi, o lygiai per 3 savaites ir datare vistiek dar biciu klyne iesko atseit turi priaugti ne maziau kaip 600 g. tai vistik bando man ta misinuka ikisti, nors as kryzium guluos pries...
tai vat ir noriu labiau patyrusiu mamyciu paklausti ar cia normalus prieaugis ar mazokas?
Mano LYGIAI tokia pati situacija. Va, dabar eisim 27 d. Mažylei bus lygiai mėnuo. Žiūrėsim kiek priaugusios būsim.
Pas mane tai dabar taip - gerai tik "ant papo". Kabo ir kabo. Jeigu nea - zyzia. Tiesa, lauke, vežime irgi gerai. Nežinau kiek miegotų. Vakar knarkė 4 val. - po to jau budinausi, valgėm. Nežinau, ar jai to pieno mažai ar čia mumi 3 savaičių krizė????