Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 21, 10:56)
sveikos  4u.gif noreciau siokios tokios konsultacijos...  blush2.gif
tej va, vakar buvom pas daktare, pasvere mus - svoris 3960 su sliauztuku (gimem 3570, o kai israse sverem 3400 g). tai tiek mes priaugom net ne per menesi, o lygiai per 3 savaites ir datare vistiek dar biciu klyne iesko  doh.gif  doh.gif atseit turi priaugti ne maziau kaip 600 g. tai vistik bando man ta misinuka ikisti, nors as kryzium guluos pries...
tai vat ir noriu labiau patyrusiu mamyciu paklausti ar cia normalus prieaugis ar mazokas?  blush2.gif

Mano LYGIAI tokia pati situacija. Va, dabar eisim 27 d. Mažylei bus lygiai mėnuo. Žiūrėsim kiek priaugusios būsim.

Pas mane tai dabar taip - gerai tik "ant papo". Kabo ir kabo. Jeigu nea - zyzia. Tiesa, lauke, vežime irgi gerai. Nežinau kiek miegotų. Vakar knarkė 4 val. - po to jau budinausi, valgėm. Nežinau, ar jai to pieno mažai ar čia mumi 3 savaičių krizė????
Atsakyti
Laba diena smile.gif

noriu apie liemenėlių įdėklus pasitarti, šita tema labiau juda negu įklotų. gal kuri tokius turite:

vilnoniai įklotai

ar tikrai užtikrintai apsaugo?

Papildyta:
QUOTE(anastasssija @ 2009 05 20, 11:07)
sveikos mamytes, man irgi reikia jusu patarimo. Itariu kad vejas perpute man krutine.Temperaturos 37 tera, vos prilietus skauda, bet ne visa, daugiau apatine dali. Jokiu sukietejimu nerandu, o kudikiui valgant bandau ismasazuot, tuo metu lyg ir palengveja, bet pavalgius vel tas pats.  doh.gif

išgerk paracetamolio, tikrai nepakenks.
Papildyta:
QUOTE(Mante28 @ 2009 05 21, 10:22)
Sveikos mamos, artejant vasarai iskilo toks klausimas, ar maitinant krutimi galima maudytis ezere ar juroje? Nebus uzdegimo?  g.gif

aš maitindama pirmą maudžiausi jūroje (jam buvo nepilnai 3 mėn.), bet ėjau tik iki bambos per bangas pašokinėti, daugiau nerizikavau (jau buvau apturėjusi mastito malonumą...)
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 21, 10:56)
sveikos  4u.gif noreciau siokios tokios konsultacijos...  blush2.gif
tej va, vakar buvom pas daktare, pasvere mus - svoris 3960 su sliauztuku (gimem 3570, o kai israse sverem 3400 g). tai tiek mes priaugom net ne per menesi, o lygiai per 3 savaites ir datare vistiek dar biciu klyne iesko  doh.gif  doh.gif atseit turi priaugti ne maziau kaip 600 g. tai vistik bando man ta misinuka ikisti, nors as kryzium guluos pries...
tai vat ir noriu labiau patyrusiu mamyciu paklausti ar cia normalus prieaugis ar mazokas?  blush2.gif

butinai kelk nakti valgyt, 7 val. pauze nakti jai akivaizdziai per ilga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2009 05 21, 12:05)

Jei labai neramu, žiūrėk ir kitus "privalgymo" požymius: ar šlapinasi ne mažiau nei 6 k. per parą, ar gera nuotaika, ar ne sausa odelė. Bet šiaip svoris tikrai geras smile.gif
Maniškis per pirmą mėnesį buvo priaugęs "tik" 500 g, tai visa laimė, kad pasitaikė normalesnė gydytoja ir absoliučiai nieko nesakė apie mišinius, nekėlė bereikalingos panikos. Sėkmingai maitinau pati ir per kitus mėnesius priaugo daugiau.

kad atrodo viskas gerai blush2.gif mazyle slapinasi TIKRAI daugiau nei 6k, odele nepersausiausia, vaikas energingas, besidomintis aplinka.. blush2.gif jejgu pati matyciau kad vaikui kazkas negerai, tai tikrai nezaisciau ir ieskociau sprndimo, o dabar net problemos nematau doh.gif

QUOTE(Coxe @ 2009 05 21, 12:46)
Pas mane tai dabar taip - gerai tik "ant papo". Kabo ir kabo. Jeigu nea - zyzia. Tiesa, lauke, vežime irgi gerai. Nežinau kiek miegotų. Vakar knarkė 4 val. - po to jau budinausi,  valgėm. Nežinau, ar jai to pieno mažai ar čia mumi 3 savaičių krizė????

o aps mane situacija ta, kad mazyle kaip laikrodukas valgo kas 4 valanas, zindzia apie pusvalandi, tada paleidzia kruti ir kuo ramiausiai arba guli arba miega.. teipkad tikrai gerai p[rivalgo... ir kas svarbiausia isvalgo kazkur 1.5 kruties, nes paspaudus pieniuko dar bega kuo puikiausiai... blush2.gif tijgi jejgu ji butu alkana, tai tikrai tada nuo papo nenuliptu.. blush2.gif o dabar tik vakarais pakaba ilgiau...
QUOTE(ragnez @ 2009 05 21, 14:13)
butinai kelk nakti valgyt, 7 val. pauze nakti jai akivaizdziai per ilga  4u.gif

tai kad ji jau gera savaite pati atsikelia pavalgyti.. blush2.gif ir valgo tiek diena, tiek nakti kas 4 valandas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 21, 15:42)
tai kad ji jau gera savaite pati atsikelia pavalgyti..  blush2.gif ir valgo tiek diena, tiek nakti kas 4 valandas  blush2.gif

gerai. tada dazniau pasiulyk kruti. nelauk, kol rodys akivaizdzius alkio zenklus.
Atsakyti
as irgi savajam kisu ir kisu thumbup.gif
rezultatas: mums 9men ir pagr patiekalas meniu-MP wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 05 21, 16:52)
gerai. tada dazniau pasiulyk kruti. nelauk, kol rodys akivaizdzius alkio zenklus.

kad jeigu patinepraso, tai neima ji ne pro kur .. schmoll.gif kisk kiek nori ir nieko... schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 22, 12:37)
kad jeigu patinepraso, tai neima ji ne pro kur ..  schmoll.gif kisk kiek nori ir nieko...  schmoll.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif ir neįkiši schmoll.gif lūpikes suspaudžia ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal galit patarti smile.gif mes turim tokia problemele, nors gal ji ir neproblemele, o mano ispustas burbulas g.gif Mums yra beveik dvi savaites ir musu maitinimasis dar nera reguliarus. Bet mes valgydamos uzmiegam (joks judinimas, kojytes krapstymas, ausites kasymas ir pan nepadeda)ax.gif o kai jau esame lovyteje, prasibudiname (spadomes, su rankytemis mosikuojam, su burnyte ryjam ora, kisam pirsciukus i ja ir galiausiai pravirkstam). Tada paimu ja ant ranku, o ji nori valgyti, valgom koki 15 - 20 min ir vel uzmiegam, prisnustam ir vel tas pats. ax.gif Ir taip kiekviena vakara doh.gif O jeigu valgydamos neuzmiegam, tada ciulpiam krutine kol as atimu, o ji leidzia kad atimciau. Vel ant peties atsirugti, atsirugus vel pasiulau krutine ji vel valgo g.gif O intervalas tarp zindymo iseina nuo 20 min iki 1 valandos. Kiek suprantu ji neprivalgo? O gal ji tiesiog nusiraminti nori? As net neisivaizduoju. Anyta sako, kad besote as ja padarysiu tokiu maitinimu, kad skrandukas issitampys ir pan. Bet jei dykryte nori valgyti, reikia jai duoti. Gi nelaikysiu nevalgiusios?

Ka jus manot apie tai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(megasun @ 2009 05 22, 14:57)
Sveikos, merginos, gal galit patarti smile.gif  mes turim tokia problemele, nors gal ji ir neproblemele, o mano ispustas burbulas g.gif Mums yra beveik dvi savaites ir musu maitinimasis dar nera reguliarus. Bet mes valgydamos uzmiegam (joks judinimas, kojytes krapstymas, ausites kasymas ir pan nepadeda)ax.gif  o kai jau esame lovyteje, prasibudiname (spadomes, su rankytemis mosikuojam, su burnyte ryjam ora, kisam pirsciukus i ja ir galiausiai pravirkstam). Tada paimu ja ant ranku, o ji nori valgyti, valgom koki 15 - 20 min  ir vel uzmiegam, prisnustam ir vel tas pats. ax.gif  Ir taip kiekviena vakara doh.gif  O jeigu valgydamos neuzmiegam, tada ciulpiam krutine kol as atimu, o ji leidzia kad atimciau. Vel ant peties atsirugti, atsirugus vel pasiulau krutine ji vel valgo g.gif  O intervalas tarp zindymo iseina nuo 20 min iki 1 valandos. Kiek suprantu ji neprivalgo? O gal ji tiesiog nusiraminti nori? As net neisivaizduoju. Anyta sako, kad besote as ja padarysiu tokiu maitinimu, kad skrandukas issitampys ir pan. Bet jei dykryte nori valgyti, reikia jai duoti. Gi nelaikysiu nevalgiusios?

Ka jus manot apie tai? unsure.gif

ne nu tos anytos... doh.gif
nepadarysi jos besote, neištampysi skranduko tikrai 4u.gif O dukrytė nori būti šalia tavęs, tai yra natūralu, juk dar labai mažytė... o dažnas buvimas prie krūties užtikrins reikalingą pienelio keikį ateityje. Tau jo tikrai netrūksta, nes negalvok apie tai 4u.gif
O anytai sakyk, tegul savo kąsnius skaičiuoja, o ne anūkėlės mirksiukas.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
megasun, viskas pas jus normaliai. Duok tiek keik nori vaikas. Skranduko tikrai neistampysi. Jei persivalgys - atpils. O del nusiraminimo tu teisi, mazas kudikelis daznai zinda ne del alkoi, o ka nusiramintu, saugus pasijaustu, mamytes artumo reikia jai.
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif
gal zinote kaip pripratint 5men mazyli valgyt reciau ir didesniais kiekiais? maniskis kas valandele valgo, tik kas negerai ir as jam duodu MP, niekaip neiskenciu nedavus doh.gif gal kam panasiai?
Atsakyti