dabar jau nebepamenu, kuri man cia is jusu patare duoti pora kartu is eiles ta pacia kruti ir tik po to keisti, nu kad pieniuko butu. ir labai noreciau jau padekoti, nes pora dieneliu tokio maitinimo ir va pienelio turim nemazai
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 18, 19:13)
na man tai ji labai isstypusi atrodo (i ilgi)... o sunkumo tej irgi sunkoka
na gerokai sunkesne atrodo, nei is ligonines parsivezem, bet storumo tej nestorule..
atrodo, kad visas svoris tik i zandus suejo
Valgo mazyle kaip laikrodukas -kas 4 valandas tiek diena, tiek nakti
valgo apie 30-40 min
zinok mano mazyle irgi neatrodo lasinukais apsikrovus, bet kai pasveri, tai ir priauga kas menesi neblogai. gal ji i ugi daug paaugo, kaip ir mes, del to ir neatrodo jau tokia riebi. manau nereikia stipriai jaudintis, jei pati matai, kad ji pavalgo ir patenkinta. kam tie misineliai reikalingi, jei pieno turi. jei ka tiesiog dazniau davinek kruti.
QUOTE(giedre-marija @ 2009 05 19, 07:41)
Sveikos mamytės. Mano lelytei dabar 3 mėnesiukai, maitinu tik krūtimi. Ji man ligoninėje buvo labai nučiulpusi spenelius, kad kai aš gryžau namo pas mane ant spenelių didžiausi šašai buvo, kraujas bėgo,vaikas atpilinėdavo krauju. Verkiau, bet vistiek maitinau. Nes krūtys tokios buvo prisprogusios, akd galvojau tuoj stvers mastitas. Bet išsikapsčiau, išsigydžiau spenelius, maitinau per skausmus ir maitinu iki šiol. Bet kai išsigydžiau, pastebėjau, kad pažastyje ir krūtyje atsirado gūzai. Bandydavau kai maitindavau pamasažuoti, bet taip jie man ir nepraėjo. Ir yra iki šiol. Ypač dideli pasidaro kai krūtyje daug pieno.
Jau galvoju kad reikia bėgti pas krūtų daktarą. Bet galvoju gal maitinančios mamytės buvo su tuo susidurusios.
na pas mane pazastyje guzo nebuvo, bet buvo jis krutineje. irgi kaip ir pas tave pirma savaite vaikas buvo taip nuciulpes spenelius, kad baisu, o po to nuo pieno buvo taip istinusios ir sukietejusios, kad verkiau krokodilo asarom nuo skausmo. bet kai viskas praejo liko vienas guzas. ka as bedarydavau nu niekas nepadejo. praejus daugiau nei men buvau jau gerokai issigandusi. bet po to ta kruti jai davinejau po kelis kartus is eiles kad pilnai isciulptu ir taip pora dienu ir ka jus manot guzas pranyko!!