Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

Sveikos mamytės. Mano lelytei dabar 3 mėnesiukai, maitinu tik krūtimi. Ji man ligoninėje buvo labai nučiulpusi spenelius, kad kai aš gryžau namo pas mane ant spenelių didžiausi šašai buvo, kraujas bėgo,vaikas atpilinėdavo krauju. Verkiau, bet vistiek maitinau. Nes krūtys tokios buvo prisprogusios, akd galvojau tuoj stvers mastitas. Bet išsikapsčiau, išsigydžiau spenelius, maitinau per skausmus ir maitinu iki šiol. Bet kai išsigydžiau, pastebėjau, kad pažastyje ir krūtyje atsirado gūzai. Bandydavau kai maitindavau pamasažuoti, bet taip jie man ir nepraėjo. Ir yra iki šiol. Ypač dideli pasidaro kai krūtyje daug pieno.
Jau galvoju kad reikia bėgti pas krūtų daktarą. Bet galvoju gal maitinančios mamytės buvo su tuo susidurusios.
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 05 19, 10:41)
Bandyk keist maitinimo padėtis. Bandyk visokias, gal kuri patiks vaikui ir ims kairiąją krūtį.  mirksiukas.gif

jau mano fantazija nebeišneša... nebandžiau tik ant blakstienų atsistojus maitint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2009 05 19, 10:41)
Sveikos mamytės. Mano lelytei dabar 3 mėnesiukai, maitinu tik krūtimi. Ji man ligoninėje buvo labai nučiulpusi spenelius, kad kai aš gryžau namo pas mane ant spenelių didžiausi šašai buvo, kraujas bėgo,vaikas atpilinėdavo krauju. Verkiau, bet vistiek maitinau. Nes krūtys tokios buvo prisprogusios, akd galvojau tuoj stvers mastitas. Bet išsikapsčiau, išsigydžiau spenelius, maitinau per skausmus ir maitinu iki šiol. Bet kai išsigydžiau, pastebėjau, kad pažastyje ir krūtyje atsirado gūzai. Bandydavau kai maitindavau pamasažuoti, bet taip jie man ir nepraėjo. Ir yra iki šiol. Ypač dideli pasidaro kai krūtyje daug pieno.
Jau galvoju kad reikia bėgti pas krūtų daktarą. Bet galvoju gal maitinančios mamytės buvo su tuo susidurusios.

Vat as turiu nemaza guza pazasty. Atsirado po pirmo vaiko, pries 9 metus. Po gimdymo buvo slyvos didumo. Kai nustojau maitint ji, buvo sumazejes, beveik visai isnyko, bet po kokiu 3 metu vel atsirado. Kai laukiaus antro - labai padidejo, klausiau savo gines, ka daryt, tai sake nieko cia tokio... Dabar, kai maitinu, tai viena diena didesnis, kita diena mazesnis - nesuprasi, bet visgi gal reiks, kai baigsiu maitinti, pas koki rimtesni gydytoja suvaiksciot g.gif
Atsakyti
QUOTE(majke @ 2009 05 19, 12:28)
Vat as turiu nemaza guza pazasty. Atsirado po pirmo vaiko, pries 9 metus. Po gimdymo buvo slyvos didumo. Kai nustojau maitint ji, buvo sumazejes, beveik visai isnyko, bet po kokiu 3 metu vel atsirado. Kai laukiaus antro - labai padidejo, klausiau savo gines, ka daryt, tai sake nieko cia tokio... Dabar, kai maitinu, tai viena diena didesnis, kita diena mazesnis - nesuprasi, bet visgi gal reiks, kai baigsiu maitinti, pas koki rimtesni gydytoja suvaiksciot  g.gif

tai jau tikrai reiketu blink.gif
9 metus nepranykstantis o ti sumazejantis ir vel atsinaujinantis guzas tikrai ne juokas doh.gif
Atsakyti
ne i tema bet pasiguosiu ir jums....palaidojau teveli sestadieni....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 05 19, 14:43)

gili užuojauta verysad.gif laikykis, mes su tavimi verysad.gif
Atsakyti
AušraR,

užjaučiu.
Laikykitės, pasiremkite veinas į kitą; kam sunkiausia dabar- nepasilikite po vieną su savo mintimis.
4u.gif
Atsakyti
dekui visoms uz uzuojauta...laikomes kazkaip...dabar svarbiausia kitos nelaimes neprisisaukt...nes kaime, kur tetis gyveno, liko visas ukis, dabar ji tvarko mano tecio brolis, bet jam prastai su sveikata, tai reik skubintis parduoti tuos gyvulius...
na o mano mintys kazkaip sviesios....va paziuriu per telika kaip Kernagyte tecio gimtadieni organizuoja ir man norisi kazka tokio sugalvoti..na kazka tokio ko tetis butu norejes, apie ka svajojes bet nepabaiges..kelis darbus jau sugalvojau. O va jei MB atleis is darbo, nes ketina, tai vaziuosim sakiau tu tecio karviu melzt i kaima smile.gif ot tai bus tevelis patenkintas danguje smile.gif
Atsakyti
AušraR užjaučiu verysad.gif stiprybės tau.
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2009 05 19, 09:13)
Mano papulis jau sveikas  bigsmile.gif  nebeskauda... Tik va dukrytė vėl to kairiojo visai nenori... duodu kairį tai 3 min traukia, o paskui rėkia... duodu dešinį, kuo ramiausiai valgo... po to bandau vėl gražint prie kairio, tai pradeda tiesiogt spiegti...  unsure.gif taip kad dešinėj fabrikas dirba dvigubu rėžimu...  smile.gif

Mano taip pat tą skaudėjusią krūtį nelabai nori žįsti.... Alia stengiuosi kiek galėdama ją jai įkišti.... Nu dabar valgo tai ką aš žinau.... Be jokio grafiko.... kabo ant papo po valandą.... na, bet tikiuosi, kad jos tas kabėjimas tik į gerą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 05 19, 17:09)
dekui visoms uz uzuojauta...laikomes kazkaip...dabar svarbiausia kitos nelaimes neprisisaukt...nes kaime, kur tetis gyveno, liko visas ukis, dabar ji tvarko mano tecio brolis, bet jam prastai su sveikata, tai reik skubintis parduoti tuos gyvulius...
na o mano mintys kazkaip sviesios....va paziuriu per telika kaip Kernagyte tecio gimtadieni organizuoja ir man norisi kazka tokio sugalvoti..na kazka tokio ko tetis butu norejes, apie ka svajojes bet nepabaiges..kelis darbus jau sugalvojau.  O va jei MB atleis is darbo, nes ketina, tai vaziuosim sakiau tu tecio karviu melzt i kaima smile.gif ot tai bus tevelis patenkintas danguje smile.gif

uzuojauta tau...laikykis.bet atmink ir tai,kad is kiekvienos netekties kazko pasimokom.o jeigu Dievulis uzdaro duris,tai butinai atidarys langa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 05 19, 14:43)

užuojauta console.gif
Atsakyti