Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 21:23)
buvom, matai, lasiniu jiem nebelasina, tai issiprasem namo, nes ten neimanomos salygos, nei uzpakali nuplaut nei pamiegot. As pradejau kritineti jau...nes penkias paras beveik be miego buvau....bo lova siaura, kieta ir per trumpa....
o bjauriausia tai kad MB viskas dzin, sakau gal gydytojai parodyt, sako nereikia, o kam. nu zodziu, esu visiskai viena, pasimetus ir issigandus....

siaubas verysad.gif laikykis console.gif nepyk, bet tavo MB reiktų biski gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 20:23)
....
o bjauriausia tai kad MB viskas dzin, sakau gal gydytojai parodyt, sako nereikia, o kam. nu zodziu, esu visiskai viena, pasimetus ir issigandus....

liūdna, kad taip.....o mamytė tavo gal gali padėti, ar dar kas iš artimųjų....

o TB... box.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2009 04 21, 20:18)
O jie tik viduriuoja? ar ir vemia?
O kaip savijauta - skysčius geria? guvūs ar apatiški, irzlūs, kaip miega?

man pavyko rasti visai informatyvų inf. biuletenį apie enterovirusus:
žarnyno virusai

O jei nustojo vemti, geria ir tik trydalioja dabar - tai gal ir gali būt savaitė.
Bet šiaip - žiūrėčiau, kokia bendra savijauta vaikų  4u.gif

tik viduriuoja, mazdaug 6-7 kartus per diena, gausiai. Ismatos jau tokia kosele, ebt skysta labai. Skyscius geria, buna lir linksmi, bet sakau, tokie kaip suletinti....irzloki tokia, bet kai zaidzia buna ir juokiasi, guvumu to nepavadinciau.....Miega diena gerai, nakti tragiskai, keliasi po kokiu 15 kartu kiekvienas, tai as vartausi nuo sono ant sono ir papuli duodu.
O savijauta mane neramina, nes svoris krenta....
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 04 21, 16:34)
,zodziu gydytoja padare labai nustebusi veida,paskui sako,o gal jau laikas butu baigti  blink.gif ,juk ji dideli,kam cia vargti  blink.gif

ech tos gydytojos...nu apie mp visai neišmano doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 04 21, 21:34)
liūdna, kad taip.....o mamytė tavo gal gali padėti, ar dar kas iš artimųjų....

o TB... box.gif

negali, labai gi dirba matote...be to viena nakti pabuvo pas mus, kai as ligoninej tik su Nojum gulejau, Arijus namie su teciu buvo. Tai ji teko pasupt gerokai, nes uzsinorejo MP ir blogai miegojo, tai paskui kita diena visiems apsiskunde (net mano auklei) kaip ji darbe nualpo doh.gif doh.gif nu gal ir nualpo, bet kazkodel as netikiu kad nuo vienos nemiegotos nakties taip jau imi ir alpsti....as irgi beiveik alpstu, bet zinau kad negaliu alpt ir nenuaplstu.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 20:38)
negali, labai gi dirba matote...be to viena nakti pabuvo pas mus, kai as ligoninej tik su Nojum gulejau, Arijus namie su teciu buvo. Tai ji teko pasupt gerokai, nes uzsinorejo MP ir blogai miegojo, tai paskui kita diena visiems apsiskunde (net mano auklei) kaip ji darbe nualpo  doh.gif  doh.gif nu gal ir nualpo, bet kazkodel as netikiu kad nuo vienos nemiegotos nakties taip jau imi ir alpsti....as irgi beiveik alpstu, bet zinau kad negaliu alpt ir nenuaplstu.

blink.gif ...ocho...lepi mamytė....
nu tai belieka tau didvyrei mamytei likt l.stipriai ir kantriai.....nors juk taip norisi į kažką atsiremti
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 04 21, 21:46)
blink.gif ...ocho...lepi mamytė....
nu tai belieka tau didvyrei mamytei likt l.stipriai ir kantriai.....nors juk taip norisi į kažką atsiremti

na gal ne is lepuo bet is principu kazkokiu.....nes mato kad tevelis neypac linkes padeti, tai ji kaip ir skaito kad tai jo pareiga turetu buti. O tevelis padeda, negaliu sakyt, bet kad tos pagalbos reikia be galo daug.....man zinok baisiausia kad as pati atlaikyciau fiziskai...moraliskai tai jau kai nors....kazkokios atramos is artimuju jau nebesitikiu, kazkaip susitaikiau, moraline parama gaunu cia ir uztenka, tegu bent fiziskai padeda....dabar dar nusprendziau ieskoti naujos aukles, nes is sitos jokios naudos ner...nei valgyt gamint moka, nei su vaikais galiu ja palikt ramiai nei namus normaliai patvarko....isliadau siandine su vaikais, liepiau apklot rankytes (nes su pirstinem nebuna jie, nusikrato meistriskai) o kai atsibus iskarto vaziuot namo, nes susals (atsibude nenori ir po kaldryte rankyciu laikyti) nu tai ka, grizo visi ledinem rankom doh.gif jei nebesirgtu tai imciau ir atleisciau jau nuo rytojaus, bet dabar neturiu ka daryt...vis dar siokia tokia pagalba....nes viena namie ju nepamigdyciau, o i lauka tampyt abu ir vaiksciot po 5 val per diena neistverciau tikrai.....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 21:04)
na gal ne is lepuo bet is principu kazkokiu.....nes mato kad tevelis neypac linkes padeti, tai ji kaip ir skaito kad tai jo pareiga turetu buti. O tevelis padeda, negaliu sakyt, bet kad tos pagalbos reikia be galo daug.....man zinok baisiausia kad as pati atlaikyciau fiziskai...moraliskai tai jau kai nors....kazkokios atramos is artimuju jau nebesitikiu, kazkaip susitaikiau, moraline parama gaunu cia ir uztenka, tegu bent fiziskai padeda....dabar dar nusprendziau ieskoti naujos aukles, nes is sitos jokios naudos ner...nei valgyt gamint moka, nei su vaikais galiu ja palikt ramiai nei namus normaliai patvarko....isliadau siandine su vaikais, liepiau apklot rankytes (nes su pirstinem nebuna jie, nusikrato meistriskai) o kai atsibus iskarto vaziuot namo, nes susals (atsibude nenori ir po kaldryte rankyciu laikyti) nu tai ka, grizo visi ledinem rankom  doh.gif jei nebesirgtu tai imciau ir atleisciau jau nuo rytojaus, bet dabar neturiu ka daryt...vis dar siokia tokia pagalba....nes viena namie ju nepamigdyciau, o i lauka tampyt abu ir vaiksciot po 5 val per diena neistverciau tikrai.....

aišku.....bet vistiek kokie čia gali būt principai kai dukrai be proto sunku....

o vyras tai ne tik padėt turėtų bet per pusė dalintis visais rūpesčiais ir atsakomybe...nemigo naktim ir t.t...

o dėl auklės- tai beabėjo ieškok kitos...tik turbūt nelengva rasti g.gif

na tikrai sunku...o ypač kai abu serga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 04 21, 22:17)
aišku.....bet vistiek kokie čia gali būt principai kai dukrai be proto sunku....

o vyras tai ne tik padėt turėtų bet per pusė dalintis visais rūpesčiais ir atsakomybe...nemigo naktim ir t.t...

o dėl auklės- tai beabėjo ieškok kitos...tik turbūt nelengva rasti g.gif

na tikrai sunku...o ypač kai abu serga unsure.gif

na, kartais principai svarbiau....uztat ir bijau ka man kas nenutiktu, nes taa tai jau neisivaizuoju kas vaikais pasirupins....mamai ataskaitos ir buhalterija svarbiau....bet taip buvo visa gyvenima, pirma darbas, vaikas pasku. Taip buvo ir su manim ir dabar tesiasi...ai, ka cia sneket..yra kaip yra...reik kazkaip susiimt....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 21, 22:48)
na, kartais principai svarbiau....uztat ir bijau ka man kas nenutiktu, nes taa tai jau neisivaizuoju kas vaikais pasirupins....mamai ataskaitos ir buhalterija svarbiau....bet taip buvo visa gyvenima, pirma darbas, vaikas pasku. Taip buvo ir su manim ir dabar tesiasi...ai, ka cia sneket..yra kaip yra...reik kazkaip susiimt....

nežinau, ką daryčiau jei mano MB būtų abejingas verysad.gif labai padeda ir rūpinasi mažyliu...kartais pagalvoju ar nebus taip, kad vaikas manes nemylės, kad aš jį tokį mažą palikau ir darban išėjau unsure.gif jau dabar aplinka pakankamai skeptiškai vertina...o kaži kaip vaikas žiūrės į visa tai...
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2009 04 22, 06:36)
nežinau, ką daryčiau jei mano MB būtų abejingas verysad.gif labai padeda ir rūpinasi mažyliu...kartais pagalvoju ar nebus taip, kad vaikas manes nemylės, kad aš jį tokį mažą palikau ir darban išėjau unsure.gif jau dabar aplinka pakankamai skeptiškai vertina...o kaži kaip vaikas žiūrės į visa tai...

man atrodo svarbu nepalikti ilgam, o tu juk kasdien grizti. Mane mana nuo metuku paliko mociutei, tavazinedavo tik savaitgaliais. Vertinu skeptiskai sita jos zingsni. Dabr ji troksta kazkokio rysio su manim, o jo ner.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 04 22, 00:48)

kaip suprantu tave, tikrai. As labai tikejausi pagalbos is savo mamos kai pirmaja auginau... nulis. Dabar galvoju kai gyvenam ant to pacio kiemo tai gal dabar bus kitaip, kur tau schmoll.gif . Ateina nebent dar pasiskusti kaip spaudimas sokineja ar ka skauda....bet kaip stoja su kaimynka plepet, tai nieko neskauda biggrin.gif . O kad man sunku...tai niekam neidomu. Kartais net neatitraukiu miegamam uzuolaidu, tada ... neateina. Mano mazytei auga virsutiniai dantys, kazkas baisaus... diena tik prie papo pasnaudzia (2 kart), kita laika turiu visada su ja buti, nesioti, vaiksciodinti... nakti kas 1-2 keliasi, kartais net neuzmiegu. O per Velykas dar susirgo. Pirmadieni issikvieciau gydytoja (labai gera, tokie buvo apie ja atsiliepimai), nu ka: dantys, slogyte, gerklyte paraudus, kadangi neeme kruties, o reke, tai ir ausys. Prirase vaistu ir isvaziavo. Ilasinau i ausis lasiuku vistiek rekia, paziuriu ausys raudonos (alergija), as vel kreipiuosi, o ji: lasinkit vistiek ir ant nakties ketvertuka tavegyl duokit. Ausytes net sutino, vaikas dar labiau rekia, o as viena...Pagalbos neturiu verysad.gif . MB atejo ir sako gal jai su nervais? Kaip uzsiutau...ne tas zodis, vaikas rekia is skausmo, o jis... Taip atejo antradienis, nusivezem i privatu LOR kabineta, ausys butu tvarkoj, bet nuo tu lasiuku viduj dermatitas gavosi. Pasijauciau tikra kvaisa, o gydytojas dar sako: kita karta pati negydykit, bet as klausiau ne savo nuojautos, o geros gydytojos doh.gif . Gal keturias dienas tik miegodama paciulpdavo,o taip vis reke, tikrai svorio nukrito. Bet jau vakar lyg lyg.
Pasveiks vaikiukai ir viskas bus gerai. Del savo ramumo gal reiktu pasitarti su kokia gydytoja, bet pirmiausia mamos nuojauta. Pas tave du, zaviuosi tavim AusraR, nes as neatlaikyciau. Sveikit 4u.gif
Atsakyti