QUOTE(AusraR @ 2009 04 22, 00:48)
na, kartais principai svarbiau....uztat ir bijau ka man kas nenutiktu, nes taa tai jau neisivaizuoju kas vaikais pasirupins....mamai ataskaitos ir buhalterija svarbiau....bet taip buvo visa gyvenima, pirma darbas, vaikas pasku. Taip buvo ir su manim ir dabar tesiasi...ai, ka cia sneket..yra kaip yra...reik kazkaip susiimt....
kaip suprantu tave, tikrai. As labai tikejausi pagalbos is savo mamos kai pirmaja auginau... nulis. Dabar galvoju kai gyvenam ant to pacio kiemo tai gal dabar bus kitaip, kur tau
. Ateina nebent dar pasiskusti kaip spaudimas sokineja ar ka skauda....bet kaip stoja su kaimynka plepet, tai nieko neskauda
. O kad man sunku...tai niekam neidomu. Kartais net neatitraukiu miegamam uzuolaidu, tada ... neateina. Mano mazytei auga virsutiniai dantys, kazkas baisaus... diena tik prie papo pasnaudzia (2 kart), kita laika turiu visada su ja buti, nesioti, vaiksciodinti... nakti kas 1-2 keliasi, kartais net neuzmiegu. O per Velykas dar susirgo. Pirmadieni issikvieciau gydytoja (labai gera, tokie buvo apie ja atsiliepimai), nu ka: dantys, slogyte, gerklyte paraudus, kadangi neeme kruties, o reke, tai ir ausys. Prirase vaistu ir isvaziavo. Ilasinau i ausis lasiuku vistiek rekia, paziuriu ausys raudonos (alergija), as vel kreipiuosi, o ji: lasinkit vistiek ir ant nakties ketvertuka tavegyl duokit. Ausytes net sutino, vaikas dar labiau rekia, o as viena...Pagalbos neturiu
. MB atejo ir sako gal jai su nervais? Kaip uzsiutau...ne tas zodis, vaikas rekia is skausmo, o jis... Taip atejo antradienis, nusivezem i privatu LOR kabineta, ausys butu tvarkoj, bet nuo tu lasiuku viduj dermatitas gavosi. Pasijauciau tikra kvaisa, o gydytojas dar sako: kita karta pati negydykit, bet as klausiau ne savo nuojautos, o geros gydytojos
. Gal keturias dienas tik miegodama paciulpdavo,o taip vis reke, tikrai svorio nukrito. Bet jau vakar lyg lyg.
Pasveiks vaikiukai ir viskas bus gerai. Del savo ramumo gal reiktu pasitarti su kokia gydytoja, bet pirmiausia mamos nuojauta. Pas tave du, zaviuosi tavim AusraR, nes as neatlaikyciau. Sveikit