Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(JasVita @ 2009 05 17, 08:58)
ogo  blink.gif o mano mergina, nuo antros savaitės ant šono neguli... turėjom bėdų su kakliuku, tai aš ją bandydavau ramstyti, bet viskas baigdavosi išsimuistymu  smile.gif  ir galiausiai ji isitaisydavo ant nugaros... Buvo laikas kai ir ant pilvo miegodavo..

TURIU BĖDĄ...kairę krūtį skauda...  unsure.gif skausmas atsirado po nakties... dukrytė naktį miega...tai pienelio po nakties būna daug... dešinė krūtis kažkaip tvarkingai susireguliavus... būna tokia kietesnė, bet nei skausmo nieko... o vat kairėj visad didesnis tempimas būdavo... na bet šiandien...  doh.gif ir valgė iš jos vėl neramiai... bandžiau duše masažuoti, bet palengvėjimo jokio... ir nepasakyčiau kad koks guzelis būtų...žodžiu nežinau kaip sau padėt?... dėt kopūsto lapą? kažkur skaičiau, kad šlapimo kompresas turėtų padėti...
Gal jūs kokių gerų patarimų dar turit?  g.gif

Skauda visą? Ar tik kažkurią dalį? Gal perpūtė? Gal nugulėjot? Jautrūs tie pieno fabrikėliai mirksiukas.gif
Geriausią išmasažuoja ir nutraukia vaikas. Reikia pasirinkt tokią maitinimo padėtį, kad vaiko smakriukas būtų nukreiptas į skaidamą vietą.
Oda plona, ir pieno latakėliai nėra toli, - nerekomenduočiau alkoholio kompresų schmoll.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 05 17, 12:19)

Geriausią išmasažuoja ir nutraukia vaikas. Reikia pasirinkt tokią maitinimo padėtį, kad vaiko smakriukas būtų nukreiptas į skaidamą vietą.

o jeigu skauda is virsaus, tai kaip tada su tuo smakriuku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2009 05 16, 22:53)
Šlapinasi tikrai ne rečiau kaip 6 k. per parą. Ir dabar kelsiuosi kas 3 - 3,5 val. ir žiūrėsim kaip bus toliau  ax.gif

Ačiū už nuorodą.....  mirksiukas.gif

Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 17, 12:21)
o jeigu skauda is virsaus, tai kaip tada su tuo smakriuku?  blush2.gif

Tada guli ant nugaros vaikiuko kojos į priešingą pusę (tau link galvos) per petį permestos. Arba atvirksčiai vaikiukas ant nugaros, o tu iš viršaus į priešinga pusę įsitaisai. (atsiklaupus pasilenkus į priekį)
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 05 17, 13:42)
Tada guli ant nugaros vaikiuko kojos į priešingą pusę (tau link galvos) per petį permestos. Arba atvirksčiai vaikiukas ant nugaros, o tu iš viršaus į priešinga pusę įsitaisai. (atsiklaupus pasilenkus į priekį)
4u.gif

o ar ne per maza mano mazyle tokioms pozoms? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 17, 10:45)
o ar ne per maza mano mazyle tokioms pozoms?  blink.gif

nepermaza. as pirmosiomis dienomis kai tik atsirado pienas, labai kankinausi, nes mazyte negalejo istraukti, o pieno daug, krutis, net sutrukinejo visos. vienintelis issigelbejimas buvo stovet keturiom virs jos, jai matyt taip buvo lengviau istraukti, nes tik tuomet viskas susitvarke. ir jokie nutraukimai nepadedavo, tik vaikiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2009 05 17, 07:58)

TURIU BĖDĄ...kairę krūtį skauda... 

Man tas pats šiandien pasidarė - skauda dešinė krūtį. Nėra jokio guzo - nieko, tik skausmas.... Dėjau šaltą ledą prie krūties. Vakare bandysiu duoti mažylei išžįsti ją visą. Bet va dabar sėdžiu su termometru pažastyje - jau prikilo 37,7. Kokie dar būtų patarimai apart to, kad nukreipti vaiko veiduko į skaudamą vietą? ax.gif AČIŪ - šita tema aukso skrynia. Šitiek patarimų galima rasti.
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2009 05 17, 17:45)
Man tas pats šiandien pasidarė - skauda dešinė krūtį. Nėra jokio guzo - nieko, tik skausmas.... Dėjau šaltą ledą prie krūties. Vakare bandysiu duoti mažylei išžįsti ją visą. Bet va dabar sėdžiu su termometru pažastyje - jau prikilo 37,7. Kokie dar būtų patarimai apart to, kad nukreipti vaiko veiduko į skaudamą vietą?  ax.gif AČIŪ - šita tema aukso skrynia. Šitiek patarimų galima rasti.

Temperatūrą matuoti ne pažastyje, o kirkšnyje. O daugiau nieko naujo - dažnai žindyti žindyti ir šaldyti po maitinimo 15-20 min. Jei temp pakils daug, galima vartoti paracetamolį ar ibufeną.
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2009 05 17, 20:10)
Temperatūrą matuoti ne pažastyje, o kirkšnyje. O daugiau nieko naujo - dažnai žindyti žindyti ir šaldyti po maitinimo 15-20 min. Jei temp pakils daug, galima vartoti paracetamolį ar ibufeną.

sveikos mamos,

žinokite nusidėjau verysad.gif prieš dvi dienas su vyru nusprendėm jau duoti paragauti bulvių košės verysad.gif pieno jau nebesukrapščiau tiek kiek jam reikia savaitę-tai ir nusprendėm paankstinti košę unsure.gif davėm šaukštelį, bet jis sugadino skrandžio florą ir iš nesmirdančio kako, siaubas kažkos pavirto blink.gif ne jaugi vienas šaukštas galėjo padaryti tuštinimąsi tokį smirdantį?savaitgalį vėl tik pati maitinau, bet va kai dirbu į veną maitinimą turim jau košę įdėt...badu gi vaiko nemarinsi verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif norejau jusu paklausti blush2.gif man jau eina 39 savaite,bet dar nesirodo priespienis,ar as is vis jo turesiu ir ar bus pienuko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitair? @ 2009 05 17, 22:21)
Sveikos mamytes 4u.gif norejau jusu paklausti blush2.gif man jau eina 39 savaite,bet dar nesirodo priespienis,ar as is vis jo turesiu ir ar bus pienuko unsure.gif

mano pažįstamai nebuvo priešpienio, o pieno, nors su kibiru vežk...man buvo priešpienio labai daug...o pienelio vidutiniškai...taip, kad manau priešpienis-ne rodiklis blush2.gif
Atsakyti
Lbai aciu uz atsakyma 4u.gif dabar busiu ramesne,turesiu vilciu,kad bus pienuko biggrin.gif
Atsakyti