Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 05 14, 12:12)
Smagu girdėti, kad viskas gerai 4u.gif
Mano pirmoji labai dažnai valgydavo tiek dieną tiek naktį. O antroji kažkur nuo mėn. iki trijų mėn. iš vakaro (nuo 18 iki 2.30 kažkur) ir taip valgydavo ir valgydavo. Aš sakydavau iščiulpė mane visą biggrin.gif , o tada miegodavo apie 6 val. Nežadindavau blush2.gif , nes pati norėdavau miego. Miegančiai bandžiau duoti - neėmė. Svoris puikiai augo. Niekada neesu turėjusi nei vieno guzelio, nu krūtys budavo kaip akmuo ryte, bet kaip čiupdavo biggrin.gif ir  thumbup.gif . Oi seniai tas buvo... kad dabar man kas leistu tiek pamiegoti unsure.gif

maniškė tiek vakare iš abiejų valgo, tiek ir ryte po tokio ilgo miego smile.gif Dabar jau krūtys ir po nakties nebebūna tokios pilnos...bet dar būna, kad pabundu visa šlapia, nuo pienelio upių... O bėdų su guziukais iki šiol nebuvo... tai tikiuosi, kad ir nebus... ax.gif
o svoris pas mus irgi auga thumbup.gif per nepilnas tris savaites mergina priaugo 700 gr, tai jau sveria 6kg bigsmile.gif
Atsakyti
niu va... atlekiusu naujienom.. situacija lyg ir gereja thumbup.gif
vakar mazyle uzmigo apie 11, tada puse 3 pati atsibudo, neissibudinus pavalge, o po to atsibudo pries septynias thumbup.gif negi atsiranda pas maziuke sioks toks rezimas? blush2.gif
nes kolkas esu kategoriskai pries mazyles zadinima... vistik laikaus tos nuomones, kad jeigu vaikiukas pasijus alkanas, jis prades per miegus gugentis, kavkseti, tada pasiimsi ji ir pamaitinsi (miegu isties labai jautriai)... blush2.gif o jeigu vaikiukas miega net nekvakteldamas tai kam ji kankinti zadinant? doh.gif
o del sastovu pieno tej manau, kad cia labai individualu... kitos maitina vaikiukas kas 1,5 valandos ir vistiek kencia nuo guziuku doh.gif labai tikiuos, kad as ne is tu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 14, 16:46)
niu va... atlekiusu naujienom.. situacija lyg ir gereja  thumbup.gif
vakar mazyle uzmigo apie 11, tada puse 3 pati atsibudo, neissibudinus pavalge, o po to atsibudo pries septynias  thumbup.gif negi atsiranda pas maziuke sioks toks rezimas?  blush2.gif
nes kolkas esu kategoriskai pries mazyles zadinima... vistik laikaus tos nuomones, kad jeigu vaikiukas pasijus alkanas, jis prades per miegus gugentis, kavkseti, tada pasiimsi ji ir pamaitinsi (miegu isties labai jautriai)...  blush2.gif o jeigu vaikiukas miega net nekvakteldamas tai kam ji kankinti zadinant?  doh.gif
o del sastovu pieno  tej manau, kad cia labai individualu... kitos maitina vaikiukas kas 1,5 valandos ir vistiek kencia nuo guziuku  doh.gif labai tikiuos, kad as ne is tu blush2.gif

To tau ir linkiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2009 05 14, 16:53)
To tau ir  linkiu  4u.gif  4u.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 14, 15:05)

o kaip tu guldai vaikutį miegoti? Ant pilvo, ant šono, ant nugaros?
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2009 05 14, 19:15)
o kaip tu guldai vaikutį miegoti? Ant pilvo, ant šono, ant nugaros?

ant sono... o kas?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 14, 15:46)
kitos maitina vaikiukas kas 1,5 valandos ir vistiek kencia nuo guziuku  doh.gif labai tikiuos, kad as ne is tu  blush2.gif

Man taip buvo. Kas valandą pavalgydavo nedaug ir užmigdavo doh.gif Krūtis pilna ir dar pastimuliuota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 14, 18:13)
ant sono... o kas??  ax.gif

Guldyk ant nugaros. Taip yra saugiau ir miegos trumpiau smile.gif
http://www.sids.org/nfeaturedques.htm

GiedreM, kad pieno gaminasi tiek kiek ištraukiama... taigi daugiau negu ištraukė nepasigamins...
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2009 05 15, 07:58)
GiedreM, kad pieno gaminasi tiek kiek ištraukiama... taigi daugiau negu ištraukė nepasigamins...

Nežinau. O vėliau, kai nusitraukinėdavau košytėm balint, tas pats darydavosi: iš vienos šlakelį nusitraukiu, tada pradeda iš abiejų bėgt, o kol pamaitinu koše, abi padvigubėjusios doh.gif

Arba ne visi žmonės pagal vadovėlį, arba sintetinio oksitocino injekcijos po CP išreguliuoja sistemą mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 05 14, 20:18)
Man taip buvo. Kas valandą pavalgydavo nedaug ir užmigdavo doh.gif  Krūtis pilna ir dar pastimuliuota doh.gif

Taip taip drinks_cheers.gif buvo ir mums toks etapas, tiesa neilgai, bet mažė naktį atsikeldavo, trumpai pavalgydavo ir toliau nulūždavo miegoti užkūrusi pieno fabrikėlį, bet jo neišvalgiusi doh.gif
Ir aš ne po CP, tai nemanau, kad tau CP kažką čia išreguliavo schmoll.gif Čia turbūt leliukui toks labiau prisiglaudimo, o ne pavalgymo etapas buvo, o krūtys to nesuprato smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Frezija*: 15 gegužės 2009 - 09:06
pries kuri laika teko skaityti, kad retkarciais (tikrai ne daznai) pasitaiko tokia bukle, kad motinai nuolat gaminasi daugiau pieno, negu reikia kudikiui. skaiciau senokai, pameginsiu trumpai atpasakoti esme.

svarbiausi pozymiai, kad pieno gaminasi per daug:
1. kudikis: neramus, labai daznai praso kruties, viduriuoja, blogai priauga svorio. viso to priezastis - del pieno pertekliaus kudikis nuolat gauna tik daug saldziojo skystojo priekinio pienelio, pripildancio skranduka, bet nepasotinancio - ir negauna galinio riebesniojo sociojo pieno.
2. motina: nuolat perpildytos krutys.

sprendimo budai:
siuloma kelis maitinimus is eiles duoti ta pacia kruti: tokiu budu krutis maziau persipildys ir mazylis gaus riebesniojo pienelio. tuo tarpu is kitos kruties, is kurios nemaitinama, nutraukti siek tiek pieno - minimaliai, tik tiek, kiek butina, kad neskaudetu ir nesidarytu pieno sastovis. tokiu budu organizmas nuolat gaus signala, kad pieno gamina per daug ir pieno turetu mazeti.
po pusdienio krutis keisti ir viska kartoti, kol pieno gamyba susireguliuos.

Atsakyti
QUOTE(*Frezija* @ 2009 05 15, 10:05)
Taip taip  drinks_cheers.gif buvo ir mums toks etapas, tiesa neilgai, bet mažė naktį atsikeldavo, trumpai pavalgydavo ir toliau nulūždavo miegoti užkūrusi pieno fabrikėlį, bet jo neišvalgiusi  doh.gif
Ir aš ne po CP, tai nemanau, kad tau CP kažką čia išreguliavo  schmoll.gif Čia turbūt leliukui toks labiau prisiglaudimo, o ne pavalgymo etapas buvo, o krūtys to nesuprato  smile.gif

Ne pati operacija, o po jos leistas oksitocinas rolleyes.gif
Atsakyti